Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Újdonságok és freebie-k - Rainbow és Mörjike

>> 2010. július 23., péntek

PITBIKE  by Rainbow Design

Kata egy igazán férfias új készlettel jelentkezett, én imádtam.

available @SI and @SIS

Hétvégén Hévízen voltunk, és ahogy autókáztunk vissza Pestre, rengeteg motorost láttam. Én sosem voltam igazán lázadó, de azért sokszor eljátszottam a gondolattal, hogy milyen is lehet motorra szállni, mindent magam mögött hagyni és menni, amerre látok. Ahogy ültem a kocsiban, és néztem a motorosokat, hirtelen újra rámtört ez a hangulat (na, nem tartott sokáig, mert ránéztem a gyerekekre, és semmivel nem cserélném ezt el... :D). De azért egy oldalt készítettem róla:

fotó: drive by skillyaslig @deviantart

És ha ellátogattok Kata blogjára, akkor ez a freebie is a tiétek lehet - és persze megcsodálhatjátok, hogy milyen gyönyörű oldalakat készítettek a ct-tagok:

download here @Kata's blog


---
TIK-TAK ADD-ON by Mörjike

És egy új hír, amit lehet, hogy már Ági blogján olvastatok. Bekerültem én is a CT-jébe, bár a nyárra kértem egy kis könnyítést. :) Az új készletével nem tudtam határidőre oldalt készíteni, de az add-on-nal sikerült elkészülnöm időben. Mutatom az add-on-t is és a készletet is:

available here @LDD

a mai napon ingyenesen letölthető!!!!

És a készlet:
available here @LDD

és ha most együtt teszed őket a kosaradba, akkor 35%-ot megtakaríthatsz! :)

Az oldalamnak pedig története van. :) Amióta a gyerkőcök megszülettek, főként csak sorozatokat nézünk (24, CSI, stb.), mert 45 percünk általában van, de ha nincs is, az bármikor megszakítható, újrakezdhető, érzelmileg nem érint, ha nem tudom meg pont akkor, hogy mi lett a vége. 
De a hétvégén megnéztem egy filmet - végül csak én, mert szegény Peti olyan fáradt volt, hogy elaludt... :D -, ami nem volt egy nagy szám, de azért egyszer nézhető romantikus limonádénak elment. Kicsit nosztalgiázós-romantikus hangulatba kerültem tőle, és eszembe jutott, hogy mennyit köszönhetek az exbarátaimnak: hisz a velük átélt csalódások miatt lettem képes arra, hogy most boldog házasságban éljek. Erről szól az oldal:

Kit Tik-Tak
Tik-Tak Add-on
Basics Stitches 1
all by Designs by Mörjike

A komment: Köszönöm nektek, hogy velem voltatok. Köszönöm nektek, hogy megbántottatok! Köszönöm, hogy néha úgy érezhettem, hogy az életem romokban hever. Mert gondolkodásra késztetett, és új alapokon építhettem újra mindent. Ami szép volt, szép volt, nem tagadom meg, de már nem számít. A rosszak viszont végigkísértek, és segítettek abban, hogy megtaláljam a helyem. Hálás vagyok minden rosszért, amit kaptam tőletek! És hálás vagyok a sorsnak, hogy Petivel csak ezek után ismerkedtem meg. Helyemen vagyok! És mostani életem értelmet ad minden egyes legördült könnycseppnek... Köszönöm! 


Read more...

LET'S CELEBRATE by Red Ivy Design

>> 2010. július 21., szerda

Na, csak összeszedtem magam, és készítettem egy oldalt Alice csodás új készletével:

available @2LP and @SDD

Az oldalam nem kifejezetten születésnapi, de azért az ünneplésről szól... :) Persze Julcsi-boszi díszeleg rajta, ehhez a készlethez csak őt tudtam elképzelni... :D


fotó: 1point4 Stúdió (2009.)

[GSO - DSC]
[GSO - SDD]
[GSO - DST]

Read more...

Template #08

A gyerkőcök sajnos még mindig betegek, Beninek most már a hasa is megy. Julcsikának szerencsére nem, szóval már abban sem vagyok biztos, hogy ugyanaz a vírus gyűrte le őket. De igazából mindegy is, csak jöjjenek mihamarabb rendbe.
Hogy kicsit kikapcsoljam az agyam, elkészítettem a következő sablont is, csomagoltam hozzá két angol nyelvű wordartot is.



DOWNLOAD

Read more...

Template #07

>> 2010. július 20., kedd

Kicsit eltűntem mostanság, itt volt anyukám, aztán hétvégére lementünk Hévízre anyósomhoz, majd vasárnap belázasodott Julcsika, és tegnap este Beni is. Julcsi már jobban van, remélem, Benikén is ilyen hamar átmegy ez a betegség.

Már nagyon régen terveztem, hogy egy-két oldalamból készítek sablont, és mivel másra nem nagyon volt energiám, reggel gyorsan megcsináltam az elsőt. :)



Read more...

Újdonságok - Rainbow és Jo Hanna

>> 2010. július 19., hétfő

Két "új" készletet hoztam, amik ugyan már megjelentek pénteken, de még csak most jutottam odáig, hogy írjak róluk.

LAZY AFTERNOON  by Rainbow Design

available here @SI and @SIS

Az oldalam Benikém egy réges-régi fotójából készült:



A komment: Benikém a fotón még nincs 4 hetes. Épp Peti vállán alszik, hosszú sírás után. Ezek voltak az első jelek... De mindenki csak azt hitte, sírós baba, aki sokat bukik. Aztán pár nap múlva már úgy láttam, hogy semmi nem marad meg benne. És bár a sebészorvos elküldött egy öltöztetéssel együtt alig két percig tartó vizsgálat után „biztos rosszul étkezik anyuka” vállrándítással, a belgyógyászaton mégis benntartottak. És kiderült, hogy műteni kell. Egy hosszú hét következett a kórházban, és szerencsére teljesen rendbe is jött azután. Bukni még sokszor bukott, de megszűntek az állandó sírások. Ennek ellenére továbbra is sokszor aludt apa vállán, de már sokkal vidámabban...

És ha ellátogattok Kata blogjára, akkor letölthetitek ezt a gyorslapot (a linkek csak két hétig élnek!):

download here @Kata's blog

THE BENJAMIN PARTY by Studio of Jo Hanna


available here @PDW

Be kell valljam, nem igazán sikerült ráhangolódnom a készletre, és ez az oldalaimon is meglátszik. Nem vagyok elégedett velük, de nekem ennyit sikerült kihoznom a készletből sajnos... :( (Az az egy dolog vigasztal, hogy amikor megmutattam Beninek a róla készült oldalt, azt mondta: "anya, ez nagyon szép kép!" - pedig neki áltlában nem szoktak tetszeni az oldalaim... :D)




(a fotóból kivágás ötletét ez az oldal adta, amit Szabinál láttam)

És egy másik hír: Jo Hannának is van hírlevele, itt lehet rá feliratkozni.

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP