Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

És még mindig blogdíj...

>> 2010. január 16., szombat

Frissíthettem volna az előző posztot is, de mindenkinek meg akarom köszönni, akitől megkaptam ezt a díjat! Szóval ismét köszönöm Briginek, Dorkának, Ildinek, valamint Titty-nek, Zsunak, Krisztának, Timo-nak és Oslinak (akinek a kedves szavaitól rendesen zavarba is jöttem!!!)!
Örülök, hogy szerettek hozzám járni, és nagyon-nagyon hálás vagyok a kedves visszajelzésekért!

Read more...

All you need is love - Narciccanak


Black-grey paperpack by Anita Designs
Colorfull Summer by Anita Designs & SabrinaCreations

Ányinál láttam, hogy a Digital Scrap Cafe-n Anita havi kihívása keretében ezekkel a gyönyörű papírokkal kell oldalt készíteni. Aztán valamelyik galériában megakadt a szemem egy oldalon, ami fekete alapon egy fekete-fehér fotóval, és némi kis piros díszítéssel maga volt a csoda (sajnos nem jegyeztem meg, hogy hol láttam, így nem tudom megmutatni). És egyből beugrott Zsu fotója, amivel még nem készítettem el az oldalamat. Hát, ez a szerelmetes oldal született belőle, ami a minimál minimálja, de azért remélem, tetszik! :)

UPDATE: Érdemes ellátogatni a kihívás galériájába, mert gyönyörű oldalak készültek! :)
Posted by Picasa

Read more...

RAK - Coffee, tea or me? full kit by Jopke D.

Újra ez a készlet, mert hogy azt elfelejtettem írni, hogy ha meg szeretnétek nyerni, akkor nincs más dolgotok, mint hagyni egy kommentet Jopke blogján!

És egy kis emlékeztető, a készlet és a belőle készült oldalaim:


Read more...

Love by Mia Design

>> 2010. január 15., péntek

Nagyon szép készlet, szerintem megint fantasztikusat alkottak a lányok. Az oldalaim pedig ajándékba készültek: (szr)Juditnak és Briginek! Remélem, tetszik, lányok! És köszi a képeket! :)





A készlet:

avaible here @2LP


Posted by Picasa

Read more...

Journal your month! by Gabs Art

Nagyon szeretem Gabs készleteit, teljesen odáig vagyok tőlük. És az a legfantasztikusabb bennük, ahogy ő is használja őket. Emlék-megőrzésre. Ez magával ragad engem. Itt az új készlete is, amit kifejezetten a P365-re vállalkozóknak készített. :) Mivel én is belevágtam - vagy az inkább P52?! nem is tudom... -, nagyon-nagyon örültem neki. Íme, az oldalaim:



[GSO - DST]
Kis boszikánk első lépései. Ha látnátok, milyen büszke magára...! Megtesz pár lépést, és várakozóan néz az emberre, hogy na, akkor jöhet a megérdemelt dícséret. Imádom!

És az első hetünk. Imádtam csinálni ezt az oldalt, ez a template amúgy benne van a készletben. Mit mondjak, azért sok munka van abban, ha az ember az egész hetét oldalba akarja önteni. Remélem, lesz kitartásom hozzá... :)
És a kommentek:
HÉTFŐ: Beni újra elkezdte az ovit. Minden félelmem ellenére nem volt nagy hiszti, Julcsikát jobban megviselte a dolog. Este leszedtem a karácsonyfát, mert már nagyon hullatta a leveleit. Amikor mindent bepakoltam a dobozba, Julcsánk meglépett vele, és az egészet kiborította, majd magára tekerte az angyalhajat és boldogan pakolászta a csillgó díszeket...
KEDD: Alapvetően nyűgös napunk volt, de semmi extra. Mi mentünk Beniért az oviba, ahol volt hiszti is (az óvónéni szerint nem nagy, egy új anyuka szerint igen... - ő még nem ismeri Benikémet!) Hazafelé úton viszont a kisasszony ordított. Itthon aztán szerencsésen megnyugodtak a kedélyek, és a nap további része szokásosan telt.
SZERDA: Gyönyörű hóesésre ébredtünk. Annyira jó volt látni, hogy minden fehér. Aztán amikor hazaért apa, kimentünk szánkózni. A ház mögött van egy lankás rész, ahol lehetett lefelé „száguldani”. Benike hatalmasakat esett a hóban, és még Julcsánk is élvezte a suhanást! Még én is csúsztam egyet, és fantasztikus érzés volt: újra gyerek voltam a gyerekeimmel...!!!
CSÜTÖRTÖK: Ez a nap maga volt a pokol és a menny... Julcsival mentünk az oviba Beniért, aki akkora hisztit csinált, hogy már majdnem sírtam én is. Teljesen kikészültem. Itthon aztán olyan édesen bújt hozzám, érezte, hogy elvetette a sulykot. Este viszont Julcsikánk megtette az első hosszabb távot két lábon, ÖNÁLLÓAN! Ment vagy 5-6 lépést, és nagyon büszke volt magár. És mi is rá! :)
PÉNTEK: És végre egy átlagos nap, semmi extra. Ovi, alvás, majd játszás. És este egy közös őrülés: apa, Beni, Juli. A játék lényege: Percy börtönben (=a konyhában). Apa, a hős megmentő persze bárhonnan kiszabadítja, Beni rohan, Julcsi utánozza. Az egész lakás tele kacagással, mindkét gyerekről dől a víz, és én boldog vagyok, hogy ilyen gyönyörű családom van...
SZOMBAT: Eljutottam egy igazi fodrászszalonba! Évek óta hosszú hajam van, és állandóan összefogva hordtam mostanában, és most már nagyon szükségem volt a változásra! Lett is, bár Peti azt mondta, nem feltűnő, pedig legalább 25cm-t vágtak a hajamból! Aztán amikor megmostam, és behullámosodott, már ő is észrevette a különbséget (mindig egyenes hajam volt!, de a szülések, és hogy megritkították...)
VASÁRNAP: Egy nap, amikor nem csináltunk semmit. Kis séta, fiúk DunaPlazaztak. Aztán egy kis játék négyesben az ágyon (hogy ez mennyire jó tud lenni!!!). Pihengetés, és egy kis kamillás ülőfürdő Julcsikának, mert a pelusos rész rettenetesen bepirosodott. Beni éppen a pocakját mossa, boszika meg élvezi, hogy a bátyó vele foglalkozik! Csodás nap volt! Sok-sok ilyet kívánok még magunknak!

És a készlet:
avaible here

Posted by Picasa

Read more...

A Heart Full of Love by OsDesign

>> 2010. január 14., csütörtök

Orsi új, szerelmes készlete. Ebbe a papírba egyből beleszerettem. És ez a mostani fotósorozatból a kedvenc fotóm magamról, és már olyan régóta terveztem, hogy készítek vele oldalt. De valahogy nem jött meg az ihlet. De most... Ez kicsit más stílus, mint amiket mostanában készítettem, de én ezt is nagyon szeretem. Remélem, ti is... :)



És a készlet:

megvásárolható itt / avaible here @Scrapdish
És most minden akciós, úgyhogy érdemes bekukkantani! :)


Posted by Picasa

Read more...

Blogdíj

Sorrendben Brigitől (Altalena), Dorkától és Ilditől (Kovaxka) is megkaptam ezt a díjat, nagyon-nagyon köszönöm Nektek! :)


És akiknek én adom tovább:
Anikó (Eagleszem)

De mindenki magáénak érezheti, aki fenn van a bloglistámon, mert rendszeresen olvasok ám mindenkit! És még pár új blogot is, amit nem volt időm kitenni, de nemsokára pótolok!
És mindenkinek köszönöm a kedves kommenteket, amiket itt és a galériában hagytok nekem, mindig annyira szoktam örülni! :)
Köszönöm, hogy köztetek lehetek! :)

Read more...

Coffee, tea or me? by Jopke D.

Megjelent Jopke új készlete. Gyönyörű színei vannak! Bár ez a készlete nem áll annyira közel hozzám, még jó, hogy amúgy sem nagyon szoktam elemeket használni... :) És az elkészült oldalaim:


brush: random brushes by lovecliche


brush: random brushes by lovecliche

A készlet:

megvásárolható itt / avaible here @ScrapInsider
 

Posted by Picasa

Read more...

Totally Chick by Stacy's Back Door Designs

>> 2010. január 13., szerda

Ugyan nem teljesen az első CT-munkáim nála, mert egy bemutatkozó oldalt már kellett készíteni, de azért valahogy mégis ezt érzem az első "megmérettetésnek". Bevallom, első ránézésre nem lelkesedtem annyira a készletért, de aztán ahogy kicsomagoltam, ez egyből megváltozott. :)
És íme, az oldalaim, amiket az Adott fotó játék képeiből készítettem, Betsie-nek és Altalena-nak. Fogadjátok szeretettel! (És Brigi, ez még nem a meglepi...)





A készlet pedig:

megvásárolható itt / avaible here @Digiridoo Scraps

És ha ellátogattok Stacy blogjára, megnézhetitek, mit készítettek vele a többiek. És elvihettek egy Stacy által készített gyorslapot is, ha tetszik:



letöltés itt / download here @Stacy's blog


Posted by Picasa

Read more...

Calls

>> 2010. január 12., kedd

Két jó kis felhívást hoztam nektek:

1. Gabs CT-tagokat keres.
Ha tetszenek a készletei, akkor a DST-n nézzétek meg ezt a topikot.

2. A Mia Design pedig egy One Kit Call-lal jelentkezett szintén a DST-n, itt. (Megsúgom, hogy nagyon-nagyon jó a készlet... :D) Csütörtökig kell oldalt készíteni vele.

Read more...

Crafty kit by Rainbow

>> 2010. január 10., vasárnap

(Rainbow) Kata is elkészült egy fantasztikus új készlettel, és megkért, hogy készítsek vele oldalt. Nagyon szeretem a munkáit, annak idején már a freebie-jeit is használtam, majd megvásároltam az első készletét, amit szintén imádtam. Szívesen dolgoztam a Scrapbook Napokra készített freebie-jével is, úgyhogy nagyon kíváncsian csomagoltam ki a készletet. Nem is csalódtam, mert megint igényes, szép és legfőképp jól használható készlet került ki a kezei alól. Ezeket az oldalakat készítettem vele.
Megint kicsit személyesre sikerültek a kommentek, de hát ezért kezdtem szkreppelni, és ehhez szeretném is tartani magam. :) Két levél a gyerkőcöknek, így az új év elején az óévről:


Julcsikának egy csajos. A komment pedig: Drága Julcsikám! 2010-et írunk, és már elmúltál egy éves. Az elmúlt egy évben sok mindent megtanultam rólad. Mert minden gyerek más és más. Bebizonyítottad, hogy azok a praktikák, amik Benedeknél beváltak, nálad nem működnek. Másként működsz. Mást szeretsz. Mást nem viselsz el.
És melletted persze Benike is sokat változott. Meg kellett tanulnia megvédeni magát, mert te egy igazi kis amazon vagy, ha valamit akarsz, nehéz eltántorítani. A nehézségek nemhogy elijesztenek, hanem csak még elszántabbá tesznek.
És sok mindent meg kellett tanulnom magamról. Mindig azt hittem, hogy végtelen türelmem van, de az elmúlt év bebizonyította, hogy sajnos nem. Sokszor voltam fáradt, hamar elfogyott a cérnám. Ma már jobban odafigyelek erre, de sajnos nem megy mindig.
És új oldalát ismertem meg apának is általad. Látom, ahogy rád néz, ahogy játszik veled. Más mint Benivel. Vele vadul játszik, férfiasan. Te pedig a törékeny pici lánya vagy!
Mindent köszönök, köszönünk Neked!
És kívánom mindnyájunknak az új évre, hogy az új tudással tudjunk élni, és odafigyelni egymásra!
Szeretlek!
Anya



És Benikémnek egy pasis. A komment: Drága Benedek! Annyi minden történt veled, körülötted a 2009-es évben! Julcsika születésével teljesen átalakult az életünk, de főleg a tiéd. Apa ráadásul sokat volt vidéken, így az idő nagy részét hármasban tölöttük. Amíg Julcsika kicsi volt, rengeteg időt tudtam veled tölteni, aztán elkezdtek jönni a fogacskái, megindult a mozgásfejlődése, és egyre többet volt ölben. Ez az időszak aztán téged is megviselt. Magadba fordultál, szótlanabb lettél. De aztán kezdtünk belerázódni ebbe az életformába is, jött a jó idő, újra jártunk játszóterezni, és neked is jobb kedved lett. Észrevettem, hogy egyre gyakrabban keresed más gyerekek társaságát, és ez megerősített abban, hogy jól tettem, hogy beírattalak óvodába.
A beszoktatás nagyon nehezen ment, túl gyors volt neked a tempó. Nem szereted a változásokat, és az óvónénik nem akarták sokáig húzni a dolgot. Így is én voltam az egyetlen szülő, aki első nap végig veled volt...
Aztán belerázódtál. És amióta ovis vagy, rengeteget fejlődtél. Sokkal önállóbb vagy, és sok szempontból sokkal vagányabb is.
Én sokszor voltam fáradt, és emiatt ingerlékenyebb, de próbálok odafigyelni rád. Újra sokat vagy ölben, úgy látom, hogy neked ez az elsődleges szeretetnyelved. Remélem, érzed, tudod, hogy nagyon fontos vagy nekünk, és hogy semmivel sem szeretünk kevésbé, mint korábban. Remélem, hogy egyszer majd te is ugyanolyan jó viszonyban leszel Julcsikával, mint én Flórával.
Minden igyekezetemmel azon vagyok, hogy sokat foglalkozzak veled, és újra elhidd, hogy nagyon-nagyon szeretlek!
Vidám perceket kívánok neked az új évben!
Anya

És a készlet:

megvásárolható itt / avaible here @Scrap It Sassy

És látogassatok el Kata honlapjára, ahol megnézhetitek, hogy milyen szép oldalakat készített a készletből Ányi, Brigi, Sabee és természetesen maga Kata is (jó érzés, hogy ilyen nevek mellett szerepelhet az enyém is! :) Köszönöm, Kata!)  És egy gyorslapot is letölthettek... :)

Posted by Picasa

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP