Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Love

>> 2010. július 9., péntek

Tegnap sikerült megint egy fontos pillanatot elkapnom a géppel. Julcsika imádja Benit, és ezt ki is fejezi mostanában. Odarohan hozzá, megsimogatja, odahajtja a fejét. Beni tűri, néha élvezi is, de sosem küldi el Julcsit. Így történt tegnap is, tévénézés közben. Imádom őket. Persze egyből oldalba is kellett foglalnom, és egy ilyen mély és bensőséges pillanathoz persze csak Vinnie Pearce alkotásait használhattam... :) Íme, az oldalam:

Romance Me, Peaces of Me and Poised-Elements by Vinnie Pearce 

A WA saját kreálmány, imádom őket. Aztán annyira belejöttem, hogy készítettem még hármat hozzá, és be is csomagoltam. :)



Read more...

I DO by K. A. Project

Kasia múlt hét végén férjhez ment, úgyhogy a lányok most egy csodás esküvői készletet készítettek:

available here @2LP
(most 25% kedvezménnyel vásárolható meg)

Én is nagyon szeretek esküvői oldalakat készíteni, egyszer, ha sok időm lesz, szeretnék majd egy fotókönyvet csinálni az esküvőnkről-nászutunkról is. (Talán, ha nyugdíjas leszek...?! :D) Mindenesetre most itt egy oldal, ami akár már ebben a könyvben is szerepelhetne... :)


PS Action: Old West by Pioneer Woman (edited)

Read more...

FEEL THE LINE PACK XII. - Special Edition by Dido Designs

>> 2010. július 8., csütörtök

És egy újabb sablon-csomagot hoztam Didótól (he-he, kezdek már belejönni a sablonokba... :D). 

available here @A5D

Az oldalam pedig Julcsi-bosziról készült. Bevallom, nagyon-nagyon tetszettek a madarak, de végül valahogy nem illett bele az elképzelésembe, így virág lett helyette. És egy idézet, ami szerintem nagyon passzol a kiccsajhoz: ő az örök lázadó (már 9 hónaposan is az volt!), mindig mást csinál, mint amit kéne... :) És imádom érte, bár nagyon-nagyon nehéz sokszor kezelni.

Feel the line pack XII. - Special Edition by Dido Designs
Sunny Moments by Dido Designs
fehér virág - Spring Fling by Jopke D.
fotó: 1point4 Stúdió (2009.)

Read more...

RAK - Dido Designs

>> 2010. július 7., szerda

Szeretnéd megnyerni Didó holnap üzletbe kerülő új kreációját...?! - Ha igen, nincs más dolgod, mint egy megjegyzést hagyni neki itt.

Do you want to win the new product by Dido Designs?! - Just leave her a comment here.

Read more...

a heart moment

Ma jött meg a paislee press designs hírlevele, benne egy 2$-os kuponnal. El is költöttem. Aztán rátaláltam egy régi fotóra, és el kellett készítenem ezt az oldalt.

Curiouser & Curiouser - a paislee press and joanne brisebois collaboration
tweet, tweet - oscraps collaboration
Presslines No. 16 by paislee press designs

Hát, ez sem lett egy bonyolult oldal, de egyszerűen csak ezt a tekintetet szerettem volna megörökíteni... :)


***

És közben elkezdtem egy újabb fotókönyvet. Sajnálnám veszni hagyni azt a sok-sok oldalt, amit eddig készítettem, és eszembe jutott Janka fotókönyve a digitális oldalairól. Így én is elkezdtem megcsinálni az enyémet, egyelőre a 2009-es oldalaimból. (Szeretnék majd minden évben egy-egy ilyen könyvet készíteni. Furcsa ám visszanézni ezeket az oldalakat, ma már annyi mindent másképp csinálnék rajtuk, de ez így természetes. Viszont olyan emlékeket örökítenek meg, amik miatt mégis szeretem őket. Így fognak kinézni:



Posted by Picasa

Read more...

JUL SHOT - FREE FOR PLAY! :) by Dido Designs

>> 2010. július 5., hétfő

Didó egy sablon csomagot készített három papírral. Kicsit féltem tőle, hogy már megint sablonok, de nagyon egyszerűen ment vele az alkotás... :D

available here @A5D

Az oldalam pedig ismét Thassos-ról készült. Úgy néz ki, hogy a nyáron "nem lesz kedvünk nyaralni", így képzeletben utazgatok... :D


Just shot - free for play! :) and
Sunny Moments by Dido Designs
PS Action: Old West by Pioneer Woman (edited)

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP