Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Didó, Anna, Oscraps

>> 2012. február 16., csütörtök

Nem túl fantáziadús cím, de a lényeget takarja. ;) Didó tegnap nyitotta meg a boltját az Oscraps-en, és egy fantasztikus új készlettel kápráztatott el bennünket. Ahogy megláttam a készletet, egyből tudtam, hogy melyik fotót fogom oldalba foglalni vele:

::: credits :::

És hoztam még egy oldalt, amire viszont a fenti felsorolás mindhárom tagja igaz, ugyanis Didó kihívására készítettem, Anna most akciós készleteivel, amik az Oscraps-en megvásárolhatók... ;)

::: credits :::
fotó: 1point4

És további hírek Anna háza tájáról:

Chris indított egy fórumot, ahol kéthetente kiválaszt az AnnaTeam egy-egy beküldött oldalt, és valamelyik csapattag újrafeldolgozza azt (természetesen Anna-termékekkel), majd ad egy rövid leírást róla. A fórmban megtalálható az e-mail cím, amire lehet küldeni az oldalakat, és a leírás, hogy milyen formában kell ezt megtenni. 
És ízelítőnek mutatok is egy oldalt: Adryane dolgozta át Amber oldalát, szerintem fantasztikus lett:
Amber eredeti oldala /
original page by AmberR

Amber oldalának átdolgozott változata Adryane feldolgozásában
/   the makeover of Amber's page by Adryane
linkelve a galériába / linked to the gallery

AnnaLift (2.10.12 - 2.16.12)
Bár ma ér véget az eheti Anna lift, de az időeltolódás miatt van még idő, ha valaki mégis részt szeretne rajta venni. Annette gyönyörű oldalát kell liftelni, szerintem szép feladat.


Read more...

Kavalkád

>> 2012. február 13., hétfő

A múlt héten sok oldalt készítettem, gyorsan fel is teszem őket:

Csak a szerelem...

Az úgy volt, hogy Anna Aspnes és Vinnie Pearce közös készletet készítettek. Nem is akármilyet! Én meg egy szerelmes oldalt, szintén Zorán ihletésével:

::: credits :::

És ha valaki nem ismerné a számot:




Úton
Mörjike egy számomra nagyon izgalmas kihívást indított az sb.hu-n: Egy szó. Ez a szó az ÚTON volt, engem erre inspirált:

::: credits :::



Gyerekek
Icka "Limerik"-kihívása szintén nagyon megmozgatta a fantáziámat. Versikét kellett faragni és oldalt készíteni. Az enyém ilyen lett: 

::: credits :::

GiveFive
A cewe eheti kihívása is nagyon izgalmas, erre már korábban kellett jelentkezni. A feladat az volt, hogy mindenkinek készítenie kellett egy 5 "elemből" álló készletet, amit kisorsoltunk egymás között, és úgy kellett oldalt készíteni, hogy minden elemet felhasználunk belőle (plusz szükség esetén más készletekből is lehet csemegézni). Persze én vagyok az a renitens, aki nem tud ilyen kevés dologból oldalt készíteni, így más készletek is bekerültek.
A szerencse Évát (Kireva) sorsolta mellém, aki fantasztikus készletet készített, jövő héttől letölthetőek lesznek ezek a blogokról, csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy töltse le.

Kireva - GiveFive
Anna Aspnes - papír, maszk, kapocs
Lorie Davison - virág
Mörjike - papír

...ezer év...
Janka és Noémi gyönyörű freebie-ket készítettek, amihez szintén kapcsolódott egy kihívás az sb.hu-n:  L'amour (freebie) kihívás. És az oldalam, Dés-ihletéssel:

::: credits :::

És a szám:

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP