Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

2010 első bejegyzése...

>> 2010. január 2., szombat

Jól indult ez az évem: ma kaptam meg Jopke levelét, hogy bevett a csapatába!!!!!!!!! Bár megfogadtam, hogy nem akarok már több helyre jelentkezni, amikor megláttam a felhívását, nem tudtam ellenállni. Ő nálam az egyik No1! Bár sok reményt nem fűztem hozzá, úgy gondoltam, egy próbát megér, vesztenivalóm nincs.
Amikor hazaértünk, és elpakoltam, gyorsan bekapcsoltam a gépet, hogy hátha jött levél. De sajnos nem. Aztán megláttam Ányi blogján, hogy ő bekerült a Scrapinsider csapatába (Ányi, itt is gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!), és akkor már tényleg azt gondoltam, hogy erről lemaradtam. Aztán délután megjött a levél. Még mindig nem hiszem el... :)

Ráadásul ma kaptam még egy másik kedves levelet is, ami egyelőre titok, de olyan nagyon-nagyon örültem neki. Remélem, nemsokára közhírré tehetem... :)

És így utólag is: Mindenkinek nagyon-nagyon boldog új évet kívánok, kívánom, hogy minden álmotok váljon valóra! :)

Read more...

Date It! by Gabs Art

>> 2009. december 28., hétfő

[Ez szintén egy időzített bejegyzés...]
Gabs meglepett bennünket egy 2010 hónapjai csomaggal. Nem mondom, hogy egyszerű volt vele oldalt készíteni, de aztán beugrott egy ötlet és azt valósítottam meg. Összekapcsoltam az előző collab készletével, és a május hónapunk esszenciáját foglaltam oldalba. Merthogy májusban ünneplünk és ünneplünk és ünneplünk. Egy csomó mindent. Nézzétek csak:


Date It! by Gabs Art
Project E by Gabs Art and Dawn Inskip Designs

És a készlet előnézetije:

megvásárolható itt / avaible here

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP