Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Változás

>> 2011. november 11., péntek

Van, amikor ideje van a változásnak. Akkor is, ha az ember szereti az adott állapotot. De aztán jön valami újabb feladat, és át kell strukturálni a szabadidőt. Így vagyok most én is: angolt kell tanulnom, és ez felemészti a szabadidőm jelentős részét.
Ezért azt kértem Gigitől, hogy szüntesse meg a KCS-tagságomat az sb.hu-n. Szeretném kihangsúlyozni, hogy a döntésem mögött semmilyen más indok nem áll, mint az, hogy egyszerűen nincs időm aktívan részt venni a kihívásokban, játékokban. Gigi felajánlotta, hogy nyugodtan maradjak a kreatív csapat tagja, csak a háttérbe vonulok időlegesen, amit a többiek is támogattam (és itt is nagyon köszönöm mindenkinek!), de (szerencsére)sajnos úgy működöm, hogy amíg a nevem mellett ott szerepel a titulus, addig kötelességemnek érzem, hogy aktívan részt vegyek mindenben, és stresszel, ha ez mégsem sikerül.
Természetesen ez nem azt jelenti, hogy eltűnök. A galériában továbbra is jelen leszek, és technikai dolgokban is segítek Giginek, ezért abban egyeztünk meg, hogy szerkesztőségi tag-ként leszek jelen. 

És ha már változás, készítettem egy oldalt is: az idézet a Pinterest-ről származik, és kedvem volt kicsit "rajzolgatni" PS-ben. Nem is tudom, hogy nevezhető-e ez sb-oldalnak, inkább csak játék és kísérletezgetés...

TAMI MILLER: Moments With You, Imagine The Possibilities

És ha tetszik a wa, innen letöltheted.




Read more...

2011. november 9.

>> 2011. november 9., szerda

Egy gyors bejegyzés szegény elhanyagolt blogomba...

Anna Aspnes: ArtPlay Palette Ablaze
Anna a The Daily Digi-n! Erre az alkalomra készítette ezt a készletet, ami az egyik legjobb készlete (bár én köztudottan mindet imádom, de ennek a színei valami fantasztikusak). Fantasztikus inspirációs oldalakat láthattok itt.

::: credits :::


Cewe-kihívás:
5 dolog, amit szeretek - most épp Juliskámban... :)

::: credits :::


A5D - Giving thanks
Fantasztikus közös készlet az A5D dizájnereitől. Az oldalamat pedig Giny munkái inspirálták. Nem egy szokásos stílus tőlem, de nagyon jól esett... :)

::: credits :::



Digitális Scrapbook Nap 2011 - az sb.hu-n
Sajnos időhiányban mindössze egy kihíváson tudtam részt venni, Janka - Mindenből egyet kihívásán. A feladatom: világosbarna szín - varrás technika - filmszalag/dia elem. Ilyen lett az oldalam:
::: credits :::


Anna Aspnes - The Gift of You Album
Anna egy fantasztikus új album-sablon csomagot készített, tervezem, hogy mindkét gyerekről csinálok majd egy-egy albumot. Eddig Benikém albumának hátsó borítója készült el... :)



Az album-csomag:
available here @Oscraps

További szép hetet!
Eszti

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP