Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

One Kit Call és Retirement

>> 2011. január 7., péntek

Két angol kifejezés, és két magyar scrap-dizájner... :)

ONE KIT CALL by Dido Designs




RETIREMENT 5 FULL KIT by Timo Designs



Read more...

Együtt - Merikának szeretettel

>> 2011. január 6., csütörtök

Rendszeres olvasóim száma sokáig 99-en állt, és már épp azon voltam, hogy kiírok egy játékot, hogy a 100. olvasóm kap tőlem egy oldalt, amikor észrevettem, hogy a mutató már 100-at mutat. Merika volt a 100., így írtam is neki, hogy ha szeretné, szívesen készítek oldalt neki. Küldött is egy gyönyörű fotót, amiből tegnap éjszaka - drága férjuramat várva a munkából - ez az oldal készült.
Merika, fogadd szeretettel! Remélem, tetszik! :)


ANNA ASPNES:
Art Play Palette - Find My Way
Art Play Palette No. 2
Art Play Palette No. 4
ScriptTease Happiness
DESIGNED BY SUE CUMMINGS:
52 Inspirations 2010 - Week 40
52 Inspirations 2011 - Week One
VINNIE PEARCE: Placid
YELLOW BUTTERFLY: Thank You

A fotót Szakál Szilvia készítette. (Érdemes benézni hozzá, mert fantasztikus képeket készít: http://www.szilvifoto.hu/)

Read more...

I am so thankful of you

>> 2011. január 5., szerda

Ma jelent meg Janka új készlete, amit mi, KCS tagok is megkaptunk tőle ajándékba. Janka, itt is nagyon köszönöm! Kicsit megkésve, de sikerült is vele oldalt készítenem, a január 1-jei margitszigeti fotósorozatból... :)


Thank You by Yellow Butterfly
free texture by My 2econd Skin

A készlet pedig:
available here @7th Heaven

És ráadásként készített egy freebie Add-on-t is a készlethez:
download here @7th Heaven


Posted by Picasa

Read more...

52 INSPIRATIONS 2011 - Week 01

>> 2011. január 4., kedd

Meg is érkeztem az albumom első oldalával... :) De mielőtt megmutatnám, szeretném nektek megköszönni a sok-sok kedves kommentet! Annyira jól esik, hogy ilyen lelkesek vagytok, és hogy ráadásul még nyomot is hagytok magatok után! :)

52 Inspirations 2011 {The Basics} - a collab by Designed by Sue Cummings + Vicky Stegall
52 Inspirations 2011 - Week One by Designed by Sue Cummings

A fotó a Városligetben készült a gyerekekről. Sajnos én pont nem voltam ott - ruhatáram felfrissítésén dolgoztunk anyuval, mert munkába azért nem lehet "játszós-ruhában" menni... De a fotó mindent elmond, Julcsikám, ahogy peckesen-büszkén megy elől a rózsaszín lufijával. És Benikém, ahogy a háttérben zsiványkodik. Édesek. Miattuk hiszek az új kezdetekben. Ami nem feltétlenül az évkezdéshez kötődik, de ha már úgyis itt van, miért ne köthetném hozzá...? :)

És mutatom a készletet is:
available here @Oscraps


Read more...

52 INSPIRATIONS 2011 by Sue Cummings

>> 2011. január 3., hétfő

Remélem, mindenkinek jól telt az újév első két napja, és felfrissülten kezdi a jövő a hetet. :)

A szép napsütésben mi is elmentünk a Margitszigetre tegnap, és a gyerekek nagyon élvezték. Készítettem is belőle egy oldalt:

52 Inspirations :: 2011 {Basics} by Sue Cummings

A komment:
2010. decembere egy nehéz év egyik legnehezebb hónapja volt. Nagyon vártam, hogy végre magunk mögött hagyjuk ezt az évet. És elérkezett ez a nap is, egy csendes Szilveszter után egy napfényes szombat délelőtt... Hirtelen ötlettől vezérelve mentünk ki a Margitszigetre. Gyönyörű hófehér volt minden, csak úgy siklott a szánkó a havon. A gyerekek önfeledten kacagtak, ahogy apa egyre gyorsabban húzta őket. Beni direkt leesett a szánkóról, Julcsika persze egyből utána vetette magát.. Jókedvük minket is magával ragadott, nem is tudom, utoljára mikor éreztem magam ennyire felszabadultnak. Csak mi, egy szánkó és a szikrázó fehér hó... És már nem érdekelt, hogy milyen volt az előző évünk, nem érdekelt, hogy mit hoz a jövő. Csak ott voltam a gyerekekkel, Petivel, és minden úgy volt tökéletes, ahogy volt. És csak azt kívánom magunknak, hogy legyen még sok ilyenben részünk 2011-ben. A többi meg majd csak alakul...
És akkor mutatom is a készletet:
available here @Oscraps

Ez az alapkészlet a 2011-es 52 Inspirációhoz. Aki megvette az egész éves készleteket (itt lehet megtenni), az ingyen kapja meg. És egy kihívás is kapcsolódik hozzá: album-borítót kell készíteni (részletek itt). Mivel Sue CT-jén belül én is jelentkeztem az 52 Inspirációs csapatba is, így biztos, hogy minden héten jövök majd oldallal, szóval elkészítettem én is az albumborítómat. Ilyen lett:


Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP