Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

A nagy Levin

>> 2009. június 26., péntek



Elkészült életem első freebie-je, a CEWE 6. heti kihívására. Eredetileg nem nagyon fogott meg a kihívás, elolvastam, és tovább is léptem. De aztán csak motoszkált a fejemben a dolog, nem tudtam kiverni belőle. Így nekiálltam.
Nagyobb munka volt, mint hittem - pedig eredetileg sem gondoltam, hogy sitty-sutty meglesz. Először is ellátogattam a colourlovers.com-ra és beleszerettem ebbe a színpalettába. Első ötletem a háttérpapírokra vonatkozóan volt, úgyhogy azoknak álltam neki, aztán sorra jött a többi ötlet. És ez lett belőle.
Letölthető június 28-tól lesz, a többiek munkáival együtt. Gyönyörűségesebbnél gyönyörűségesebb készletek születtek. Érdemes megnézni őket itt.
Posted by Picasa

Read more...

One Lovely Blog Award

>> 2009. június 23., kedd



Altalenától és Kláritól kaptam ezt a díjat. Nagyon örültem neki. Ez az első blog-díjam, és azért is tartom jelentősnek, mivel én is csak nemrég ismerkedtem meg a scrapbook-kal. Ráadásul nagyon szeretem mindkettőjük munkáját, így még nagyobb elismerés ez nekem. Itt is köszönöm nekik! :)

Az alábbi szabályokat kell betartani:
- Tedd ki a díjat a blogodra!
- Linkeld be azt, akitől kaptad!
- Nevezz meg legalább 7 blogot!
- Hagyj üzenetet a díjazottaidnak!
Én pedig nekik küldöm tovább a díjat:
Csuti
Mesi
Kata
Szrjudit
Osli
Linsey
Eagleszem

Posted by Picasa

Read more...

Marina-part

>> 2009. június 22., hétfő



Annyira megtetszettek Krissz duplaoldalas munkái, és olyan sok fotót választottam ki ehhez a képhez, hogy én is belevágtam a fejszém egy ilyen képbe. Nem messze tőlünk, a Duna-parton van egy nagyon jó kis játszótér, ahol mindig felfrissül (na meg persze jól elfárad...) az egész család.
Leírás:
A középső - képeket összekapcsoló - fotót a CEWE oldalán található leírás alapján csináltam (Grafika fotóból). A kép határvonalát tompítottam kicsit Grunge_By_HENDA ecsettel.
A homokos háttér saját fotó - természetesen a helyszínen készült... :) -, és Fresh_Foliage_HighRes001 ecsettel van megoldva a széle. A vizes háttér ecsettel (Waterfoam_Brushes_by_Offering) készült.
A wordart (refreshing), a képkeretek és a papír az SG_Refresh2 kitből valók (a kereteket én csináltam az egyik papírszélből).
Betűtípusok: cím - Blomster, leírás - CygnetRound, levelek - Pristina.
A levelek szövege:
Julcsikám!
Te itt ismerkedsz a homokkal. Apa már gyakorlottan csak a lábadat teszi bele, mert előző nap elkövette a hibát, hogy kézzel is nyúlkálhattál. Majd amikor a szádba akartad venni és megtiltotta, hatalmas kiabálás lett belőle. Persze mindenki úgy nézett ránk, mintha gyerek-bántalmazók lennénk, és hiába is magyaráztuk volna, hogy semmi nem történt, csak neked ilyen a vérmérsékleted: egyből a magas cé-n kezded, és nincs vége addig, amíg te úgy nem gondolod... Így csak csendben esedeztünk bocsánatodért, és reménykedtünk benne, hogy a gyermekvédelmisek nem érnek a helyszínre, amíg ott vagyunk...

Benikém!
Te pedig elmélyülten sarazol. A játszótér mellett van egy kút, onnan hordjátok apával a vizet. Szigorúan mezítláb, a gyeptéglán futva. Aztán akkurátusan kiöntöd, megkevergeted, és addig gereblyézed ki belőle a vizet, amíg fel nem issza az egészet. És indulhat ismét a menet. Pihenésképp azért fel-felmászol a hajóra, te vagy a hajóskapitány, és általában a Margitszigetre mégy. De aztán folytatod a sarazást. Azt persze nem nagyon szereted, ha a kezeden kívül más is koszos lesz, nem is értem, hogy lehetsz ilyen „tiszta” gyerek...
És hazafelé néha még egy gömb fagyi is belefér. Természetesen eper...

Posted by Picasa

Read more...

Bohóc

>> 2009. június 21., vasárnap



És akkor még egy Jopke-lift (eredeti kép: Smile). Ehhez azt a készletet használtam fel, amit a kihíváson való részvételért kapott 2$-os kuponból vettem (jopkes_so happy). Igaz, sok minden nem került rá belőle, csak egy háttér, és a szöveghez szintén az egyik hátteret használtam maszkként.
Leírás:
Szóval scraplift, és Jopke So happy kitjét használtam hozzá. Aztán legutolsó simításként még rákerült egy maszk: KPertiet_FilmedOverlaysNo4. A képen (eredeti itt) a húgom és Benedek látható, és tavaly októberben készült, szintén a 1point4 Stúdióban. A szöveg a 100Folk Celsius egyik dalának refrénje, sajnos a címét se tudom, és abban sem vagyok biztos, hogy jól idéztem.
Betűtípus: ValentinaJF.

Posted by Picasa

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP