Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Bohóc

>> 2009. június 21., vasárnapÉs akkor még egy Jopke-lift (eredeti kép: Smile). Ehhez azt a készletet használtam fel, amit a kihíváson való részvételért kapott 2$-os kuponból vettem (jopkes_so happy). Igaz, sok minden nem került rá belőle, csak egy háttér, és a szöveghez szintén az egyik hátteret használtam maszkként.
Leírás:
Szóval scraplift, és Jopke So happy kitjét használtam hozzá. Aztán legutolsó simításként még rákerült egy maszk: KPertiet_FilmedOverlaysNo4. A képen (eredeti itt) a húgom és Benedek látható, és tavaly októberben készült, szintén a 1point4 Stúdióban. A szöveg a 100Folk Celsius egyik dalának refrénje, sajnos a címét se tudom, és abban sem vagyok biztos, hogy jól idéztem.
Betűtípus: ValentinaJF.

Posted by Picasa

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP