Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Elmegyek

>> 2009. június 20., szombatSzrjudit blogján olvastam, hogy a Digitop3.com-on indult egy kihívás: Jopke egyik képét kellett liftelni. Nagyon tetszik a minimál, és Jopke készletei is, de eddig még egyikhez sem volt szerenécsm - mivel alapvetően életünk nagy pillanatait örökítem meg, így mesélős, sok-képes oldalaim vannak főleg. Úgy gondoltam, hogy itt az ideje egy ilyennek is.
A megkötés az volt, hogy a Digitop3 által forgalmazott készleteket kellett használni. Én két freebiet választottam: jopkes_you touch my world és Centani_Designs_Jute_kit.
A kép tavaly októberben készült a 1point4 Stúdióban.
A háttérben látható idézet Máté Péter Elmegyek c. számának refrénje. A cím pedig a kihívás miatt angol. :)
És az eredeti kép: Jopke Lieselotje
És itt a magyar változat is... :)


Posted by Picasa

1 megjegyzés:

Kata 2009. június 21. 23:10  

Nagyon tetszik ez a rajzosított fotó! Gyönyörű az egész oldal! Én is pont így vagyok a minimállal: nagyon tetszik, de mivel időm nincs mindenre, maradok a dokumentálós scrappelésnél (sok kép, szöveg, adatok) hogy minél több élményt megőrizzek. :)

Megjegyzés küldése

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP