Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Emlékezem...

>> 2009. szeptember 5., szombat

LesleyB
rainbow _enchanting forest

Altalena képe a dédszüleiről juttatta eszembe, hogy a múltkor már beszkenneltem egy képet nagyapáékról, de aztán nem álltam neki, hogy oldalt csináljak belőle. Amit nem is bánok, mert azóta sokat fejlődtem, talán méltóbb emlékoldalt tudtam így készíteni nekik.
Nagyon szerettem őket. Egyszerű parasztemberek voltak, de nagyon sokat kaptam tőlük. Imádtak bennünket, unokákat. Emlékszem, minden érkezésünkkor a köszönés után rögtön a spájzba vezetett az utam, hogy megnézzem, nagymamám miket sütött-főzött nekünk. Természetesen mindig finomabbnál finomabb dolgok vártak ott.
Mindent azért csináltak, hogy aztán nekünk adhassák a gyümölcsét, nagyon sokat segítettek. Ezt kisgyerekként persze még nem igazán tudtam felfogni, de ahogy cseperedtem, egyértelművé vált a dolog. Ajándékot nem nagyon kaptunk tőlük, és az az igazság, hogy nem is hiányzott. Annyi szeretetet, annyi törődést, figyelmet adtak nekünk, hogy soha eszembe sem jutott, hogy ennek másképp kellene lennie.
Nagyapám fantasztikus ember volt! Amikor nagymama agyvérzést kapott, és már csak járókerettel tudott járni, az én hetven-x éves nagyapám megtanult főzni! Az az ember, aki korábban csak akkor kezdte el az ebédet, ha nagymamám kiszedte a tányérjára! Sőt, a halála előtti évben már almáspitét is sütött!
Nagyon hiányoznak! Nem igaz az, hogy az idő minden sebet begyógyít. Inkább csak az élet zaja elfedi őket. De ha előjön a csend, akkor minden ugyanúgy fáj, mint régen. Sajnálom, hogy ők már nem ismerhették meg a férjem, nem láthatták a dédunokáikat.
Nagy ajándéka az életnek, hogy ilyen nagyszüleim voltak! Ezt csak úgy tudom nekik meghálálni, hogy úgy élem az életem, ahogy tőlük láttam. Azt hiszem, ha látnak fentről, örülnek annak, amivé lettem.
Posted by Picasa

Read more...

Dreamland Digital Designs

>> 2009. szeptember 4., péntek



Nyitási akció van a DDD-ben, és ezt a gyönyörű készletet ingyen el lehet vinni 11-ig. A nyitó oldalon van a kuponkód, amit be kell írni. Megküzdöttem vele, mert ha csak ezt a terméket választottam ki, akkor nem fogadta el a kuponkódot (nagyobb értékben kell vásárolnod...), de aztán találtam egy nagyon szép alphát a készletek között, így azt még megvettem, és akkor már ment minden. :) Amúgy a héten minden 35% kedvezménnyel kapható.
Posted by Picasa

Read more...

Flóra

>> 2009. szeptember 3., csütörtök

FanetteDesign_WaitForTheSunrise
Janka&Sabee Friends Forever

A Cewe 16. heti kihívására készült a kép. A megkötés annyi volt, hogy a téma egy portré legyen, ami legalább a felét foglalja el az oldalnak. A húgomról már régóta készülök oldalt készíteni, a fotó is megvolt, sőt, az átalakítást is megcsináltam egy tutorial alapján. De aztán valahogy nem csináltam tovább. Most elővettem.
Próbáltam egy készletből dolgozni, és kicsit pakolgatni. Így sikerült. Egész jónak tartom, persze még nem az igazi. De önmagamhoz képest nagy haladás, hogy egy oldalon ennyi kiegészítő van, ráadásul úgy, hogy nem más oldalát lifteltem...

Posted by Picasa

Read more...

Nyertem!

>> 2009. szeptember 2., szerda

Most olvastam Sabee levelét, hogy én nyertem a scrapbook.hu Friends Forever kihívását (ezzel a képpel)! Annyira boldog vagyok. Már csak azért is, mert nem sorsolással választottak ki. Egyáltalán nem reménykedtem benne. Sőt, a többi kép mellett úgy gondoltam, hogy semmi esélyem sincs. És most annyira örülök. Megyek is nézelődni, hogy mi szépet válasszak.
Itt is köszönöm Jankának és Sabee-nak a csodás készletet, a játékot, és azt, hogy engem választottak!

Read more...

Elengedlek


Papier{Pieces}: MultiCP
ecset: serenityone_hearts
font: ValentinaJF

Beni most megy óvodába. Lassacskán 3,5 éve, hogy nap mint nap együtt vagyok vele, így kicsit "megvisel" az elválás. Persze tudom, hogy ez a dolgok természetes rendje, és nem is akarok ellenállni neki, de lelkizős alkat vagyok, így nekem is fel kell dolgoznom, hogy telik az idő. Az oldal elkészítése sokat segített benne. Igazából kb. fél óra alatt megvolt, aztán több órát töltöttem azzal, hogy díszítgessem. De sehogy sem tetszett, maradt az eredeti verzió. Szóval ez a képem sem bővelkedik kiegészítőkben... :)
Az idézet pedig innen származik: http://ujkorklub.shp.hu/hpc/web.php?a=ujkorklub&o=az_elengedes_muveszete_iEOl
Posted by Picasa

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP