Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

39-40. hét

>> 2011. október 8., szombat

Milyen várakozásteli időszak is lenne ez, ha várandós lennék, de erről nincs szó, bár igaz, ami igaz, nehéz szülés volt ez a bejegyzés... :)

Az elmúlt két hetem termése (mínusz egy, mivel a Mörjike által indított Digimorfózis 2. játékra készített oldalamat még nem mutathatom).

Tami Miller Designs
Megmondom őszintén, amióta bekerültem Anna csapatába, azóta nem igazán vásárolok készleteket. De Tami Miller készletével kivételt tettem, mert beleszerettem ebbe a virágba - ami elég hangsúlyosan díszíti ezt az oldalamat -, és mindössze 1$ volt az elem-csomag. Persze mi mást is használhattam volna hozzá, mint Anna cuccait még, és egy kedves fotót a gyerkőcökről.


:::   credits   :::

Anna Aspnes - Wicked
Halloween - mit mondjak, nekem nem sokat jelent ez az ünnep, de az év ezen szakaszában elég sok ilyen jellegű készlet kerül piacra, hiszen máshol ennek hagyománya van. Én viszont kellőképpen gondban voltam vele, hogy milyen oldalt is készítsek. Végül egy pár évvel ezelőtt készült fotót használtam fel a húgomról, ez illett nekem leginkább Anna új cuccaihoz.


:::   credits   :::
fotó: 1point4 Stúdió

Gondolatok kihívás az sb.hu-n
Október 1-je a zene világnapja, így ez lett a havi Gondolatok kihívás témája a scrapbook.hu-n. A részletekkel az alábbi logóra kattintva ismerkedhettek meg:
És szokásos módon készítettem hozzá wordartok-at is, a freebie a kihívás topikjából letölthető:


wordart freebie for registered users of scrapbook.hu


És az inspirációs oldalam - egy 2007-es fotó Benikémről (de rég is volt már...!), és sok-sok Anna cucc...


:::   credits   :::
fotó: 1point4 Stúdió

Anna Aspnes - Music/Concerto
Zene minden mennyiségben, fantasztikus új ArtPlay Palette, WordART és ecsetek... 



Krysty Designs
Mivel egy hétig itthon voltam szabin, bekukkantottam a DST-re, és ott vettem észre, hogy Kriszti OKC-t hirdetett. Jelentkeztem is rá, gondolván, most lesz időm, de sajnos a gyerkőcök megbetegedtek. Szóval végül időm nem nagyon volt, le is csúsztam a megjelenésről, de azért végül mégis elkészültem az oldallal. :)


First Autumn by Krysty Designs
fotó: 1point4 Stúdió

Mutatom a készletet is:
available here @Scraps-N-Pieces

Artisan Notebook
Képzeljétek, a DigiDare kihívásra készült - nagyon rózsaszín - oldalamat publikálták az Artisan Notebook magazinban!!!!! :) Kellőképp meglepődtem, amikor kaptam az Oscraps-en egy üzenetet, hogy szeretnék ezt az oldalamat publikálni, és persze nagyon-nagyon boldog voltam. Soha nem gondoltam volna, hogy előfordulhat ilyen... :)



AnnaLift (10.7.11-10.13.11)
És ma kezdődött a szokásos heti Anna Lift kihívás az Oscraps-en, ismét egy fantasztikus oldalt választott Donna, érdemes oda is bekukkantani.


Festive Moments free kit
Anna Aspnes, Renee Pearson és Tiffany Tillman fantasztikus közös készlete, ami ráadásul ingyenes, és nem utolsó sorban, ha oldalt készítesz és még a szerencse is melléd szegődik, egy Bamboo Create tablet-et is nyerhetsz. 



Kellemes hétvégét mindenkinek! :)
Eszti


Posted by Picasa

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP