Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Template Cafe #5 by Val C. Designs

>> 2009. november 27., péntek

A DSC-n új Template Challenge indult ma, Val C. template-jével. Nekem nagyon tetszik! Íme, itt van:


Én alapvetően nehezen dolgozom template-ekkel, de ezzel nagyon könnyű dolgom volt. És ilyen lett az oldalam: Julcsi boszika épp rizibizit eszik. Mit mondjak, kellett ám utána takarítani... :)

Template Cafe#5, kit Mocha Morning and Colour your World by Val C. Designs
Posted by Picasa

Read more...

Mikulás - Csutinak


Jingles mini by Vinnie Pearce

Ma reggel Csutitól is megkaptam a fotót. És valami szenzációs!!!!!! Úgyhogy ahogy Julcsika elaludt, egyből neki is álltam.
Tegnap este nézelődtem, és beleszerettem Vinnie Pearce készletébe. Aztán reggel mégis lebeszéltem magam róla. De amikor megjött a fotó, tudtam, hogy csak ezzel a készlettel készülhet az oldal. Szóval mégiscsak beruháztam. De nézzétek meg a wa-t! Hát nem ehhez a fotóhoz találták ki...?!
Csuti! Fogadd szeretettel! Remélem, tetszik! (És köszönöm a kedves szavakat a levélben is! :)
Posted by Picasa

Read more...

RAK Dtimy-nek

>> 2009. november 26., csütörtök


Rucola Design Flames of Fall 

Secima Adott fotó játékán jócskán el vagyok maradva. Szégyellem is magam miatta kellőképp, hisz tudom, hogy ha egyszer az én fotómat sorsolja ki, mennyire fogom várni az alkotásokat. Szóval most gyorsan meg is próbálom majd utolérni magam...
Kezdem is Dtimy fényképevel, amit még októberben meg kellett volna csinálnom. Ahogy megláttam a fotó színeit (na, ezt itt már nem láthatjátok... :D), egyből Kovaxka Flames of Fall készletének egyik háttérpapírja ugrott be (ráadásul már ezzel a készlettel is olyan régóta akartam csinálni egy oldalt...). Viszont valamiért mostanában a fekete-fehér fotók tetszenek, így fotó átalakítva, és a színvilág a háttérpapírban megőrizve...
És ez is eléggé minimálra sikeredett - még önmagamhoz képest is. Remélem, azért tetszik nektek. És remélem, hogy Timinek is tetszeni fog. :)
Posted by Picasa

Read more...

Benedek, a vasutas

Nature Calls add on by Anita Designs

[GSO - DST]

Szintén kihívásra készült ez az oldalam is, a DSC Designer Spotlight kihívásán most az Anita Designs készletéből kell dolgozni. Imádom a színeit, és mivel tegnap Julcsuskáról készült oldal, természetesen a mai oldalam főszereplője Benikém. Jó kis pasis papírok is vannak benne, így a színvilág szerintem passzol egy fiús oldalhoz. (Na jó, a virágok kicsit furcsán hatnak, de nem tudtam nekik ellenállni... :D)
Beni épp a Vasúttörténeti Park egyik mozdonyán pózol. Imád oda járni, elég sokszor töltjük ott az időnket. Szerencsére pár utcányira van tőlünk... :) Jó helyen lakunk! :)

Update: kiemelték a DST-n! :) (itt)
Posted by Picasa

Read more...

Arcok

>> 2009. november 25., szerda


Adore by Three Paper Peonies
The nature of nature by EljdoradoDesign
A smile sweet as Spring by Cucciola Designs

Three Paper Peonies kihívásra készült az oldal, nagyon szeretem a papírjait, készleteit. Ezeket a színeket meg különösen. A fotókat pedig ma sikerült készítenem Julcsikámról, aki épp azon töprengett, hogy sírjon vagy nevessen. Mindkettőnk örömére a második mellett döntött... :)

UPDATE: Annyira jó kis oldalak készülnek, hogy érdemes megnézni a többit is ITT. :)
Posted by Picasa

Read more...

PIF

>> 2009. november 23., hétfő

Hozzám is elért a játék, Mörjikénél jelentkeztem rá.


Szabályok:
  1. Bárki játszhat, akinek blogja/flickr képtára van.
  2. Az első 3 ember, aki kommentet ír erre a bejegyzésre, ajándékot kap tőlem, melyet én készítek.
  3. Ők is meghirdetik a játékot a saját blogjukban, és várják a saját 3 jelentkezőjüket. :-)
  4. Ezt az ajándékot az elkövetkező 365 napon belül el fogom juttatni hozzátok.
  5. Nem küldöm el az ajándékot annak, aki nem hirdeti meg a játékot a blogjában /flickr -en.
Szóval én is várom a jelentkezőimet

Posted by Picasa

Read more...

Puszi


Composure pluss (add on) by TaylorMade

Megint egy gyors oldal csak úgy. Egy kedves kötelességemnek készültem eleget tenni, amikor is ráakadtam erre a képre. Úgyhogy a kötelességet elnapoltam kicsit, mert kedvem volt ezt elkészíteni. A fotó nagyon életlen volt, de pont a napokban láttam valahol egy oldalt - ha egyszer újra rábukkanok, közkinccsé teszem -, ahol szintén egy elég életlen képet dolgoztak fel. És annyira hatásos volt, hogy amikor megláttam ezt a fotót, egyből az jutott eszembe, hogy ezzel bizony érdemes kezdeni valamit. Úgyhogy még életlenítettem rajta, hogy a gyönyörű gyermeki arcok látványa helyett a fókuszt a pillanat érzelmi feszültségére irányítsam. Remélem, sikerült. :)
Posted by Picasa

Read more...

OKC - Libre Cours by Vavie Design

Már szinte nem is emlékszem arra, hogy mikor csináltam már ezeket az oldalakat és mikor írtam meg a megjegyzést. De végre közzéteszem... :)

Na, ő volt az a dizájner, aki a "lelkendezős" válaszlevelet küldte. Mindkét alkalommal, mert két részletben küldtem neki az oldalakat. A papírok színei nem álltak túl közel hozzám, de aztán csak sikerült számomra is tetsző megoldást találnom... :) A kézzel rajzolt elemekért viszont odavoltam! És itt a két oldalam:





És a készlet előnézeti képe. Az alpha-ja is nagyon édes, bár ezt aztán nem sikerült használnom...



megvásárolható itt / avaible here @ machabinedesign
Posted by Picasa

Read more...

Winter - Altalena-nak

>> 2009. november 22., vasárnap


Icy kiss by DitaB
Be inspired: All you need is love by Val C. Designs

 Elkészültem Altalena fotójával is. :) Ma reggel láttam Kriszta anyunál ezt a jó kis minikészletet, és egyből eszembe jutott, hogy Brigi mennyire szereti a telet. (Téli gyerek, januárban született, csak el ne felejtsem... :D) Próbáltam összegyűjteni a gondolataimat a télről, ennyi sikerült.
Brigi! Fogadd szeretettel, remélem, tetszik! :)

Posted by Picasa

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP