Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

The Flower Of Naturalness - blogtrain

>> 2011. április 22., péntek

És elérkezett végre a várva várt nap, a blogvonat útjára indul. Fantasztikus készleteket szerezhettek be, ha végigkövetitek az állomásokat. Mutatom a teljes megapack előnézetijét:



Menjetek végig mind a 26 megállón, érdemes... :) És itt az én részem:



Az állomások:

...

4. Beedee (előző megálló / previous stop)


itt vagy most / you are here ---> beszteri

 

6. Bóbita (következő megálló / next stop)

...
 
 
Jó utat! :)

Read more...

This is your day...

>> 2011. április 21., csütörtök

Julcsikám második születésnapja nem teljesen úgy alakult, ahogy szerettük volna. Éjszaka befulladt, majd két nap múlva, a torta elfogyasztása után már mentünk is a kórházba vele. Amikor már jobban volt, újra olyan eleven volt, mint ami annyira jellemző rá, akkor jöttek a bohócdoktorok is. Ha emlékeztek, meséltem is akkor, hogy jött egy fotós is velük, és csinált is Julcsikáról pár képet. Ebből készült most ez az oldal. Akartam rá valamit írni is, de még mindig nem tudtam összeszedni a gondolataimat - pedig a december már ősrégen volt.


A készlet pedig ma jelent meg az A5D boltjában:


available @A5D and @Catscrap

És beteszem az eredeti fotót is:


Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP