Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Mia Design volt...

>> 2010. február 18., csütörtök

... K.A. Project lett. Új név, új blog, és igen, egy új, fantasztikus készlet is:

available here @2LP

És az oldalam vele, most Benikém születéséről:


És ha ellátogattok a lányok blogjára, akkor a tiétek lehet ez a wa-freebie:

 
download here @designer's blog

Read more...

February Leap by Jopke D.

Jopke új készlete fantasztikus. Szerelem volt első látásra. Nem volt nehéz két oldalt készítenem belőle, és még mindig lenne ötletem... :D Az elsőn Benikém kacag, élete első strandolásakor, még 2008-ban.


Itt pedig én álmodom, szintén 2008-ban. És egy gyönyörű idézet Janikovszky Évától: Persze nem szüntelenül, nem reggeltől estig, de bujkáljon bennünk a mosoly - minden eshetőségre készen -, hogy bármikor felragyoghasson. Mert a mosoly meggyőződésem szerint mindig egy kis fényt hoz az életünkbe, meg a máséba is. Kicsike fényt, de sok kicsi, mint tudjuk, sokra megy.

fotó: 1point4 Stúdió (2008) 
Az oldal születésénél (szr)Judit és Timo bábáskodott. :D Köszi, csajok!!!!!

A készlet:

available here @2LP
És ha szeretnétek megnyerni a készletet, csak egy megjegyzést kell hagynotok Jopke blogján, és bízni a szerencsében... :D

És most vettem észre Jopke blogján, hogy letölthető ez a wa-pack:

download here @Jopke's blog

Posted by Picasa

Read more...

Új készletek és kihívások

Kis elmaradásban vagyok a blogolás terén (is). Úgyhogy gyorsan felteszem egy kupacban a legújabbakat. (Amiknek egy része már egy ideje pihenget itt a gépemen... :D)

Julcsánk, az első cipője és Gabs új alpha-készlete:

A komment: Az első kiscipő. Ki ne emlékezne rá... Az a falatnyi kis topánka, ami oly becses darab. Ahogy rásimul egy zabálnivalóan édes kis lábikóra. Ahogy az első lépéseket próbálgatja benne az a kisember. Aki az ember szíve csücske, akin oly imádattal csüng az egész család. Olyan hihetetlen, hogy ez a csöppség nemrég még csak feküdt, majd mászva próbálta felfedezni az őt körülvevő világot. És most JÁR! De még milyen büszkén! És milyen büszke arra is, hogy neki is van cipője! Rózsaszín. Csajos. Pöttyös. Cukorfalat. Imádom!


A készlet:
available here @her shop


Aztán Timi új készlete, és Janka vázlatos kihívása, meg a gyönyörű gyerkőceim: ahogy Beni gondoskodik a kishúgáról - meg nem csak róla, igazából mindenkiről. Imádnivaló egy kölök! :D

A komment:  Beni gondoskodása határtalan. Olyan szeretettel figyel mindenkire. Itt épp Julcsikát itatja, de volt már, hogy apának készített szendvicset (megvajazta, paprikát tett rá), és volt, hogy engem akart a kádba küldeni, hogy meg ne fázzak. Annyi szeretet és figyelmesség van ebben a kisemberben, nagyon büszke vagyok rá.

És a másik oldalam a készletből. Az idézetet a neten találtam, de azt sajnos sehol nem jelölték, hogy kitől származik. Így én sem tudom. :D

A készlet:
 
available here @ScrapInsider
És utolsónak az Ünnepelj velünk - freebie kihívásra készített oldalam. Ez most a szívem csücske! Már nagyon régóta készültem olyan oldalt készíteni, aminek egyik felén szívem egyik fele, másik felén pedig a másik. Aztán egy Jopke CT-oldalhoz idézetet keresve rátaláltam Janikovszky Éva egy csodás idézetére, és akkor beugrott. Az Örülj, hogy fiú és Örülj, hogy lány c. művei. Meg is volt az ötlet, amit rögtön követett a megvalósítás is. Én imádom a végeredményt! És mások is, mert rengeteg kommentet kapott az sb-n! Mindenkinek köszönöm itt is! :)


Posted by Picasa

Read more...

TANKARANKA

>> 2010. február 15., hétfő

Julcsánk egy kis amazon. Nem ismer lehetetlen, nem ismer akadályokat, megy mindenen és mindenkin keresztül, ha egyszer felpattan a kiskocsijára. Tényleg, mint egy tank. Na persze egy imádnivaló kis tank, de akkor is... Már régóta készülök erről oldalt készíteni, egy akciófilm plakátját akartam feldolgozni, de a ct-oldalak miatt nem volt rá időm. Aztán jött Janka kihívása (Lift egy csavarral), és végre eljött az én időm. Végül nem moziplakát lett, mert nem találtam olyat, ami tetszett volna. Hanem egy cd-borító. Nem ismerem az előadót, de a borító annyira megtetszett, hogy nem tudtam neki ellenállni. Íme:



És itt az ez alapján készült oldalam:

A címfelirattal megszenvedtem kicsit. Corel Draw-ban akartam megcsinálni - régen sokat dolgoztam vele, és nagyon-nagyon szerettem. De állandóan lefagyott. Így végül Photoshop-ban voltam kénytelen megcsinálni. De végül elégedett vagyok vele. Ahhoz képest nem is lett rossz... :D

Posted by Picasa

Read more...

A Cup of Tee by Pink Lotty Designs

Megjelent Monicca új készlete. Finom rózsaszín és kék, elegáns elemek. Nagyon szép készlet! És az oldalam vele, az én kis napsugaramról:


fotó: 1point4 Stúdió (2009)

A készlet:

available here @DDD

És ha ellátogattok a Pink Lotty Designs honlapjára, akkor letölthetitek ezt a készletből készült freebie-t.
 
download here @designer's blog
Posted by Picasa

Read more...

Magyar dizájnerek

>> 2010. február 14., vasárnap

Két fontos hírrel jöttem:
  1. Orsi (OsDesign) a KKK-n hétfőtől újra meghirdeti akcióját, mivel a múlt héten a KKK szervert váltott, így pont az akciós időszakban nem volt elérhető sem a bolt, sem a galéria. Szóval a jövő héten újra kedvezményesen vásárolhatjátok meg az ott kapható készleteit.
  2. Timi (Timo Designs) pedig CT-tagokat keres a csapatába. Ha érdekel, 2010. március 1-ig jelentkezhetsz. Bővebben pedig itt olvashatsz róla.
    Timo is a new designer, she would like some talented members of her team. If you want to feel, please Join now! (Deadline: 1st of march)

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP