Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

February Leap by Jopke D.

>> 2010. február 18., csütörtök

Jopke új készlete fantasztikus. Szerelem volt első látásra. Nem volt nehéz két oldalt készítenem belőle, és még mindig lenne ötletem... :D Az elsőn Benikém kacag, élete első strandolásakor, még 2008-ban.


Itt pedig én álmodom, szintén 2008-ban. És egy gyönyörű idézet Janikovszky Évától: Persze nem szüntelenül, nem reggeltől estig, de bujkáljon bennünk a mosoly - minden eshetőségre készen -, hogy bármikor felragyoghasson. Mert a mosoly meggyőződésem szerint mindig egy kis fényt hoz az életünkbe, meg a máséba is. Kicsike fényt, de sok kicsi, mint tudjuk, sokra megy.

fotó: 1point4 Stúdió (2008) 
Az oldal születésénél (szr)Judit és Timo bábáskodott. :D Köszi, csajok!!!!!

A készlet:

available here @2LP
És ha szeretnétek megnyerni a készletet, csak egy megjegyzést kell hagynotok Jopke blogján, és bízni a szerencsében... :D

És most vettem észre Jopke blogján, hogy letölthető ez a wa-pack:

download here @Jopke's blog

Posted by Picasa

4 megjegyzés:

Rucola Designs 2010. február 18. 12:05  

Ó, mindkettő gyönyörűség! :)

Kriszta 2010. február 18. 13:20  

Nagyon szép lett mind a kettő. Nagyon tetszenek ezek a nagy fotós oldalaid. Szép vagy rajtuk. Megyek töltögetni meg kommentezni Jopke-hez.

T 2010. február 18. 18:25  

Eszti, gyönyörűségesek!! és örömmel bábáskodok, ha kell!!!!:D

Osli 2010. február 18. 19:19  

A másodikat is imádom, de az első igazán tökéletes oldal!

Megjegyzés küldése

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP