Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

DRAW YOUR DREAM! Mini Kit by Dido Designs

>> 2010. augusztus 19., csütörtök

Egy gyorsnál is gyorsabb bejegyzés, mert már félig úton vagyunk... De legalább ide felteszem, ha már a galériákba csak vasárnap tudom majd töltögetni... :)

Megjelent Didó csodás új minikitje, amit egyszerűen imádok!!!!!

available here @A5D

És az oldalam ismét Rékáról, a gyerkőcök nagyobbik unokatesójáról:



Kellemes hosszú hétvégét mindenkinek!

Read more...

Játék és kihívások

Hirtelenjében két oldalt is hoztam. :) (És a nap folyamán valamikor még jövök egy harmadikkal is... :D)
Az első oldalamat Jankának készítettem Didó Kép egymásnak játékán. Az előző fordulót is nagyon élveztem, és ezt is, szóval remélem, lesz folytatás...
Janka két fotót küldött nekem édes kis Zalánjáról, és amikor megláttam, egyből tudtam, hogy mit is szeretnék vele kezdeni (és a hihetetlen az egészben az, hogy tényleg azt kezdtem vele... :D). Úgyhogy kértem, hogy ha tud, küldjön még nekem pár fotót ebből a sorozatból. Fantasztikusak! És ilyen lett az oldalam, Janka, remélem, tetszik!!!! :)

:: credits ::

És ezt az oldalamat beneveztem az Oscraps augusztusi Creative Techniques kihívására is. :) És ha valakinek tetszik az elrendezés, akkor le is töltheti, megcsináltam sablonnak, mert a gyerkőcökről is akarok majd ilyen oldalt készíteni... :)



És szintén Oscraps-es kihívásra készült ez az oldalam is, Norka barátnőm legnagyobb lányáról. A Color Challenge-en most a fehér szín volt a feladat. Szeretem az ilyen oldalakat, bár ritkán merek belefogni, úgyhogy kapóra jött, hogy megint készíthetek egyet... :)


:: credits ::

Read more...

Template #10

>> 2010. augusztus 16., hétfő

Egész megszerettem a tegnapi oldalam elrendezését, így csináltam belőle egy sablont, hátha más is tudja használni... :)



DOWNLOAD

Read more...

Let's be silly

Nagy szerencsém volt tegnap a DST-n. Már nagyon rég nem jártam a "The Happy Place" fórumban, és bekukkantottam. Megláttam Elisa (EHStudios) új készletét, ami nagyon megtetszett. Gyorsan írtam is egy kommentet, és 30 perc múlva már jött is a privi, hogy én nyertem meg. Szóval az utolsó pillanatban sikerült kommentelnem... :D
Gyorsan készítettem is belőle egy oldalt, hogy nehogy úgy járjon, mit sok más készletem, ami "elfekvőbe" került. Az oldal Beniről, Beninek készült. A komment túl személyesre sikeredett, így kicseréltem Lorem Ipsum-ra...
Megmutatom azért a nyereményt is:

available here @Mscraps

És az oldalam:

Posted by Picasa

Read more...

HANDS ACROSS THE GULF - Charity Collaboration

>> 2010. augusztus 15., vasárnap

A Mexikói-öbölben történt olajkatasztrófa az egyike az évtized legnagyobb környezeti katasztrófáinak. 45 dizájner fogott össze, és készített egy fantasztikus készletet:


Az értékesítéséből származó bevételt teljes egészében a National Wildlife Federation és United Way's Gulf Recovery Fund kapja.

A készlet tartalmaz több mint 100 papírt, 200 elemet, 20 sablont, 4 PS Action-t és 2 teljes alpha-t, és mindezt mindössze 10$-ért. Mutatom is őket:

available here @A5D

Engem egyből megfogott egy wa: "If you want to know how much I love you, count the waves." Én Petivel láttam először a tengert, és nekem a tenger a szerelmet jelenti. Ettől aztán nem is tudtam elvonatkoztatni. Az első oldalamhoz az egyik eskvüői fotónkat használtam fel, lassan csak összejön már egy albumravaló ezekből az oldalaimból... :D Ilyen lett:



És készítettem egy másik oldalt is, ami azért kicsit többet mutat a készletből. (És Judit, büszke lehetsz rám, mert a háttérpapírba három másikat mostam bele, hogy megkapjam azt, amit szeretnék... :D) A mondandó ugyanaz, de most egy thasos-i fotóval... :)


Dia, köszönöm, hogy alkothattam a készlettel! :)

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP