Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Twitter Direct Message

>> 2012. április 27., péntek

Kedves Ismerőseim!
Sajnálatos módon a Twitter account-omról többen kap(hat)tatok üzenetet. Ne nyissátok meg, nem én küldtem őket!
E.

-------
Dear Friends,
I haven't sent you any Direct Messages on Twitter. If you receive one, don't open it!
E.

Read more...

AnnaLift (4.20.12-4.26.12)

>> 2012. április 25., szerda

Ha szerda, akkor Anna egyrészt előrukkol pár újdonsággal, másrészt régi készletei közül áraz le néhányat, szóval érdemes benézni hozzá.

Főként ezekből a készletekből készítettem az oldalamat, amit a heti AnnaLift-re kiválasztott oldal inspirált. Igaz, kicsit elrugaszkodtam Angela fantasztikus oldalától a végén, de azért tágabb témájában és elrendezésében (legalábbis a fotókéban) maradtam az eredetinél.

Az az igazság, hogy a csapat-tagság Annánál hatalmas szabadságot adott - a készletei, a csapata, az "elvárásai". Ugyanakkor alázatra is tanított: olyan emberekkel vagyok itt körülvéve, akik fantasztikus alkotók, elismertek és mégis tudnak hétköznapiak maradni a szó legjobb értelmében. Szeretek benézni Anna galériájába is: "élet" van ott, sok és sokféle oldal nap mint nap, és az emberek odafigyelnek egymásra. Nagyon sokat jelent nekem, hogy ide tartozhatom.

És a kis kitérő után jöjjön az oldalam:

:::credits:::

Read more...

Anna Page MakeOver és egyéb dolgok

>> 2012. április 24., kedd

Készítési sorrendben hozom az oldalakat.

Anna Page MakeOver
Anna Page Makeover (Apr 23)


Ez egy kéthetente jelentkező "sorozat" Chris Asbury szervezésében. Bárki beküldheti "Anna"-oldalát és az AnnaTeam egyik tagja átalakítja azt egy "art"-osabb stílusra. Nekem most volt szerencsém ViVre egyik oldalával alkotnom, amit nagyon szerettem. Féltem is tőle emiatt kicsit, de végül kis pihentetés után szinte magától összeállt az oldal. Mutatom az eredetit:

ViVre's original page

Nagyon tetszett a nagy fotó, a cím, és az a kevéske kis bordó az oldalban. Emellett mindenképpen meg akartam tartani ViVre elem-választását is: a fa gombok és a horgolt hópihe természetessége szerintem tökéletes választás volt ehhez a fotóhoz és oldalhoz. A témához és a hóesésben készült fotóhoz viszont nekem egy világosabb háttér jobban passzolt, végül ilyen lett az én feldolgozásomban:

:::credits:::

Együtt

Benikém hatalmas nagyfiú lett, és annyira jó érzés, hogy a ragaszkodása viszont cseppet sem lett kisebb mértékű. Mostanában sokat dolgoztam, kevesebb időt töltöttem vele, és jólesően vettem észre, hogy mennyire igényli a közös programokat velem. Hétvégén a Mini City-ben voltunk, minden gyerekes szülőnek nagyon tudom ajánlani.
Az oldalt ugyan nem erről hoztam, de nemrég készült közös fotó rólunk, a Margitszigeten vagyunk éppen.
A háttérben Mörjike csodaszép papírja látható, én egyből beleszerettem, amikor megláttam...

:::credits:::


Testvérek

A következő oldalon pedig a gyerekek vannak, a hétvégén készült közös fotó róluk, nagyon szeretem. Didó és Anna cuccaival készült az oldal, nemsoká hozom majd a hozzávalókat is.

:::credits:::

A komment:
Hálás vagyok a sorsnak, hogy ilyen szerető testvérek vagytok! Nem is tudtok hosszú távon létezni egymás nélkül. Persze néha jó a távolság, de aztán újult erővel vetitek bele magatokat a közös játékba. Néha eszetekbe jut, odaszaladtok a másikhoz és adtok neki egy puszit. És persze mindig kiálltok a másik érdekeiért is. Jó látni benneteket, jó látni ezt a szeretetet! Köszönöm nektek! Anya


Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP