Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Anna Page MakeOver és egyéb dolgok

>> 2012. április 24., kedd

Készítési sorrendben hozom az oldalakat.

Anna Page MakeOver
Anna Page Makeover (Apr 23)


Ez egy kéthetente jelentkező "sorozat" Chris Asbury szervezésében. Bárki beküldheti "Anna"-oldalát és az AnnaTeam egyik tagja átalakítja azt egy "art"-osabb stílusra. Nekem most volt szerencsém ViVre egyik oldalával alkotnom, amit nagyon szerettem. Féltem is tőle emiatt kicsit, de végül kis pihentetés után szinte magától összeállt az oldal. Mutatom az eredetit:

ViVre's original page

Nagyon tetszett a nagy fotó, a cím, és az a kevéske kis bordó az oldalban. Emellett mindenképpen meg akartam tartani ViVre elem-választását is: a fa gombok és a horgolt hópihe természetessége szerintem tökéletes választás volt ehhez a fotóhoz és oldalhoz. A témához és a hóesésben készült fotóhoz viszont nekem egy világosabb háttér jobban passzolt, végül ilyen lett az én feldolgozásomban:

:::credits:::

Együtt

Benikém hatalmas nagyfiú lett, és annyira jó érzés, hogy a ragaszkodása viszont cseppet sem lett kisebb mértékű. Mostanában sokat dolgoztam, kevesebb időt töltöttem vele, és jólesően vettem észre, hogy mennyire igényli a közös programokat velem. Hétvégén a Mini City-ben voltunk, minden gyerekes szülőnek nagyon tudom ajánlani.
Az oldalt ugyan nem erről hoztam, de nemrég készült közös fotó rólunk, a Margitszigeten vagyunk éppen.
A háttérben Mörjike csodaszép papírja látható, én egyből beleszerettem, amikor megláttam...

:::credits:::


Testvérek

A következő oldalon pedig a gyerekek vannak, a hétvégén készült közös fotó róluk, nagyon szeretem. Didó és Anna cuccaival készült az oldal, nemsoká hozom majd a hozzávalókat is.

:::credits:::

A komment:
Hálás vagyok a sorsnak, hogy ilyen szerető testvérek vagytok! Nem is tudtok hosszú távon létezni egymás nélkül. Persze néha jó a távolság, de aztán újult erővel vetitek bele magatokat a közös játékba. Néha eszetekbe jut, odaszaladtok a másikhoz és adtok neki egy puszit. És persze mindig kiálltok a másik érdekeiért is. Jó látni benneteket, jó látni ezt a szeretetet! Köszönöm nektek! Anya


5 megjegyzés:

kreatívhit 2012. április 24. 14:03  

A feldolgozás eszméletlen klassz.A második kedves meleg hangulatú szuperság.A záró oldalon pedig a fotó ragadott meg.

Kovaxka 2012. április 24. 14:51  

Egyetértek az előttem szólóval! A fotók csúcsszuperek, az oldalak is, kedvencem most a birkás mégis. :)

krisssz 2012. április 24. 17:29  

De szupi a birkás (is)!! És épp ma agyaltam, hogy mi is lehet ez a MakeOver dolog:)

Margo 2012. április 24. 18:50  

Nagy ViVre rajongó vagyok, de most elfogultság nélkül írom, hogy ennél az oldalnál a Te látásmódod, alkotásod áll közelebb. A következőn persze megint nagyon szeretem a fotót és tényleg szép a háttér is. Azt meg teljesen átérzem, hogy egy anyának mekkor öröm az, ha a gyerekei ilyen jó testvérek - és milyen jó az ha ilyen oldalba is tudja foglalni:-)))

ziti 2012. április 25. 0:31  

mindhárom oldalad imádom!!! és köszönöm a minicity-s tippet is, remélem 2 év múlva sem fogok megfeledkezni róla ;)
off: nagyon szeretem Szegedet, hiszen ott születtem, Péccsel sincs bajom, hiszen ott voltam főiskolás, de a sok kikapcsolódási lehetőség miatt mégis Bp áll legközelebb hozzám.

Megjegyzés küldése

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP