Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Karácsonyi boszikám... :)

>> 2010. december 17., péntek

Tegnap éjszaka sikerült készítenem egy oldalt, tavaly készült bosziról a fotó, és imádom:


Feel the Christmas by Dido Designs
Cheery by Red Ivy Design
fotó: 1point4 Stúdió (2009.)


available @2LP, @SDD

available here @A5D

És ha esetleg megtetszett a WA, innen letölthető:




Read more...

Egy kis EZ+AZ

>> 2010. december 16., csütörtök

Újból eltűntem kissé, ennek legfőbb oka, hogy Julcsikámmal - aki egyébként szombaton lett két éves! - kórházban töltöttünk pár napot. Ez kellőképpen felzaklatott/elfárasztott/kizökkentett, most próbáljuk újra rendezni sorainkat.
Ezért elnézést kérek Krisztől (akinek a képeslapjával még mindig nem sikerült eljutnom a postára), és a PIF-eseimtől (Krisztától, Ágitól és Melindától - akiknek sajnos januárig várniuk kell az ajándékomra). Ne haragudjatok, lányok!!!!!!

És közben értek azért kellemes meglepetések is:

Újra megkaptam a kreatív blogger díjat Szilvitől - ami azért volt számomra nagy meglepetés, mert hogy ő nem scrapper (nem is gondoltam volna, hogy mások is nyomon követik a blogomat). Szilvi, nagyon köszönöm neked!!! :) (Bővebben már nem értekeznék róla, mert korábban itt és itt megtettem.)



Aztán megkaptam Anettől a PIF-ajándékomat, ami nagyon-nagyon tetszik! Ő már megmutatta a blogján, én most kölcsönveszem onnan a fotókat róla, mert nagyon jól sikerültek:


Egyszerűen imádom a noteszt és a könyvjelzőt is. Annyira szép, finom, el sem tudom mondani, mennyire örültem neki! Ráadásul még egy gyönyörű karácsonyi képeslapot is kaptam mellé:


Köszönöm, Anett, nagyon nagy örömöt szereztél vele! :)

És Krisztől is kaptam egy csodás karácsonyi képeslapot. Ez egy digitális lap kinyomtatva, így fotón nem mutatna annyira jól, de mindenképp szeretném megmutatni nektek. Szóval, Krisz, ha olvasol, akkor légy szíves, küldd el nekem digiben is!!!!! :) (És mégegyszer ezer bocs, hogy te még mindig nem kaptad meg tőlem a lapodat!!!!!)

Aztán hoztam mutatóba Oslitól egy keret-csomagot: Glamorous Days Clusters by OsDesign - most egészen év végéig 40%-kal olcsóbban vásárolhatjátok meg:

available here @SD


És hoztam egy karácsonyi megakit-et is, amit a scrapbook.hu kreatív csapata alkotott:


A Scrapbook.hu Kreatív Csapata ezzel a gigamega készlettel 
kíván mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket :)


Az én részem így néz ki :)

..........................................................

The Creative Team of Scrapbook.hu made this unique christmas kit
called Christmas to Everyone!





Ennyi voltam mára, most megpróbálok készíteni egy oldalt, mert már nagyon hiányzik, és esemény volt bőven... :) További szép napot/hetet mindenkinek! 

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP