Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Photo Masks - vol. 3 by Red Ivy Designs

>> 2010. március 20., szombat

Alice gyönyörű új maszkokat készített, és a csomag már kapható a Scrapinsider-nél:

available here @Scrapinsider

És megint egy szerelmes esküvői oldal:
Photo Masks - vol. 3, kit: Grungy Love and Inspire 
all by Red Ivy Designs

(És hogy mit nézünk? Ha jól emlékszem, a cipőmet... :D)

Read more...

Collab. Bébé Nature by Val C. Designs and Ange Designs

>> 2010. március 19., péntek

Val és Ange egy fantasztikus közös készlettel örvendeztettek meg bennünket:Benikém születéséről készítettem egy duplaoldalt - ez Ányi hatása, odáig vagyok a DP-iért (is):A komment: Csak a születésed után pár órával ölelhettelek először magamhoz. Csodálatos pillanat volt. Kimerült voltam és gyenge, de az előző hosszú órák megpróbáltatásai már mind olyan apróságnak tűntek ahhoz a csodához képest, ami te voltál és vagy még nekem mindig. Anya lettem, bár akkor még nem is tudtam, hogy mit is jelent ez pontosan. De te megtanítottál rá, és mondhatom, ez életem legnagyobb és legszebb leckéje.
Emlékszem, habár hajnalban még esett az eső, délután már nagyon erősen tűzött a nap a szobába. Én örültem a fénynek, de neked túl éles volt ez a világosság, és sírva fakadtál. Akkor hallottam először a hangodat, és nagyon megrémültem, hogy mi baj lehet. De apa rájött, hogy valószínűleg a napsütés zavar, és miután eltakarta előled, rögtön meg is nyugodtál.

Read more...

Colorful Spring by Pink Lotty Designs

>> 2010. március 18., csütörtök

Megjelent Monicca új készlete, a Colorful Spring:

available here @DDD

Az oldalam:

És ha ellátogattok Monicca blogjára, akkor tiétek lehet ez a freebie:
download here @Monicca's blog

Read more...

Changes of Wind by OsDesign

>> 2010. március 17., szerda

Orsi fantasztikus új készlete már kapható:

available here @Scrapdish

És az oldalam:
Benikém aludt bele a szopizásba... :D Hát kell ennél nagyobb béke és nyugalom...?! :)

Read more...

Happy Day by Timo Designs

>> 2010. március 16., kedd

Megjelent Timi új készlete, a Happy Day. Színes kavalkád, rengeteg elem, sok csodás papír. Íme:

available here @SI

Az első oldalam kicsit szomorkásnak tűnhet első látásra, és maga a sztori sem a kicsattanó vidámság, de higgyétek el, hogy amikor a fotó készült, életem egyik legboldogabb pillanata volt. Annyira Benikém körül forogtak a gondolataim az oldal készítésekor, hogy egyszerűen nem tudtam mást készíteni:
A komment: Benedek éppen 4 hetes volt, amikor kórházba került pylorus stenosis-sal. Akkor már semmi nem maradt meg benne. Napokig halogatták a műtétet, nem szoptathattam, a fejébe volt kötve az infúzió. Szegénykém sírt vagy aludt - ebből persze kevesebbet. Semmit nem tehettem, csak annyit, hogy folyamatosan az ölemben volt. Éppen egy hónapos volt, amikor megműtötték, és épp abban a pillanatban jött érte a műtősfiú, amikor egy hónappal korábban megszületett. Én ezt jó jelnek tartottam, és ebbe kapaszkodtam végig a műtét alatt. Pár nappal később hazajöhettünk, és azt hiszem, ez a nap is felkerült a legboldogabb napjaim listájára. Végre anyatejet ehetett ismét - bár még gyenge volt, és csak cumisüvegből tudta, és olyan nyugodtan, békésen aludt, mint már nagyon régen...  

A másik oldalam, szintén Benikémről, de már kicsit vidámabb körítéssel:
Template007 by Bao

És ha ellátogattok Timi blogjára, tiétek lehet ez a gyönyörű QP, amit Brigi készített:
download HERE @Timi's blog

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP