Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

A nő és az illúziók...

>> 2011. március 9., szerda

Az élet tele van kihívásokkal. Pláne, ha az ember épp most állt munkába ismét. De ha mégsem elég belőle neki, akkor kreálhat is egyet. Vagy kereshet valahol máshol... :D

1.)
A NŐ, avagy kíhívás az sb.hu-n

Tegnap volt a nemzetközi nőnap, mi más is lehetne hát a március havi kihívás témája a scrapbook.hu-n, mint a nő... Gigivel megint készítettünk hozzá wordartokat, remélem, hogy tetszenek, és ti is részt vesztek a kihíváson. 

És mutatom a freebie-ket (letölthetők a kihívásban található linkekről):

wordart freebie a scrapbook.hu regisztrált felhasználói számára
/
wordart freebie for registered users of scrapbook.huÉs az inspirációs oldalam:


VINNIE PEARCE:
Placid
Art Corner 3
New
Teal Ambition (recolored)
ANNA ASPNES:
Art Play Palette No. 4
ArtsyBlendz Origins
ArtsyBlendz Snow
ScriptTease Happiness
KASIA:
Nostalgic Fall
This Is Me
DIDO DESIGNS:
Pink Spring (recolored)


Most, hogy visszamentem dolgozni, egyelőre keresem magam, keresem a helyes utat, hogy egyensúlyt teremtsek a (női) szerepeim között. Kihívás nekem most nőnek lenni, és kihívás volt elkészítenem ezt az oldalt is. A komment személyes, így nem is olvasható, Lorem Ipsum-mal helyettesítettem...2.)
ILLÚZIÓK, avagy heti Cewe kihívás

A Cewe-n pedig ezen a héten az a kihívás, hogy valamelyik Koncz Zsuzsa dalszöveg legyen az oldal alapja. Én nagyon szeretem a számait, régen rengeteget hallgattam, jó volt most újra nosztalgiázni kicsit. Eredetileg nem ezt a számát akartam oldalba foglalni, több más gondolatom is volt, egész másfelé akartam menni, de ahogy készítettem az oldalamat, valahogy csak ez a szám járt a fejemben. Így végül maradt az Illúzió nélkül...


Sokat törtem a fejem rajta, hogy miért pont ez a szám lett végül. Talán azért érzem/éreztem most annyira magaménak, mert nekem is sok dolgot kell átértékelnem, helyretennem magamban: mi az, ami megvalósítható cél, elvárás, és mi az, ami nem, ami csak az illúzió kategória. Azt hiszem, jó úton járok, csak kell még egy kis idő. És jó volt elkészíteni az oldalt, ez is segít feldolgozni a bennem zajló változásokat. :)

ANNA ASPNES:
Art Play Palette Genuine
Art Play Palette Find My Way
Art Play Palette No. 2
Art Play Palette No. 4
ArtsyBlendz Origins
Artsy Blooms No. 1
Multi Media Flowers
ScriptTease Happiness
VINNIE PEARCE:
Running and Jumping
Teal Ambition
DIDO DESIGNS & THERESE RYDSTRÖM:
One Click

FONTS: Informal Roman, TURBO ripped
Posted by Picasa

Read more...

Floral Brush No. 2

>> 2011. március 7., hétfő

Szánom-bánom bűnömet, igen, fotókat is kaptam tőletek, aztán nem jött a következő "ecset". Persze volt okom rá, de akkor is... Nem is magyarázkodom, inkább megmutatom a következő darabot. Igaz, ez még mindig nem a küldött fotókból van, de azok is sorra kerülnek majd. Ó, bár csak ne 24 órából állna a nap... :D
Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP