Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Szokatlan...

>> 2012. március 30., péntek

...tőlem, hogy nem Anna készlettel jövök, és nem ez lesz az egyetlen rendhagyó dolog a bejegyzésemben. ;)

Szabi hosszú kihagyás után ma újra előrukkolt egy készlettel. Téma a zene, és imádtam benne a kézzel rajzolt elemeket. Nem is tudtam kihagyni őket az oldalamról... :)


available @Catscrap

A másik "szokatlanság" pedig az Oscraps-hez kötődik, ami most ünnepli a 6. születésnapját. Hatalmas parti van, aminek a nagy részéből időhiány miatt kimaradtam/kimaradok, de volt egy kihívás, amit nem tudtam kihagyni [anything but usual]
A lényege, hogy lépjünk ki a komfortzónánkból és valami teljesen mással próbálkozzunk. Mostanában nem ez az első ilyen oldalam (és még van a tarsolyomban két másik is, amiket majd vasárnap mutatok...), szóval kicsit "nehéz" volt választani, hogy most mit is csináljak.
Aztán a Pinterest-en elém került egy nagyon jó kis tutorial (haladóknak ajánlom, mert nem túl részletes a leírás: Make your image look awesome with a few light effects). Az én feldolgozásomban ilyen lett:

:::credits:::

És hogy mi is a "szokatlan" rajta: először is nincs "agyonpakolva" Anna cuccaival (ezt nehéz volt megállni, és azért a pillangók tőle származnak); másrészt kevés olyan oldalam van, amin a fotó maga az oldal; aztán címként egy wordartot használtam, pedig általában magam készítem a címfelirataimat. 

Szép hétvégét kívánok nektek!
Eszti

Read more...

Örökös körforgás

>> 2012. március 27., kedd

Az úgy volt, hogy...
Először is végre sikerült újra találkoznom Ildivel a múlt héten, aki hozta megmutatni két újabb fotókönyvét, amit még nem láttam. Amúgy is nagyon szeretem az oldalait, de el kell mondjam, hogy nyomtatva még sokkal szebbek/hatásosabbak, mint a képernyőn át.
Aztán délután volt időm szörfölgetni kicsit a blogokon (no, igen, a munkás hétköznapokon erre nem nagyon van időm...) és Ildi készlete (Equinox) nagyon megtetszett. De ez a stílus alapvetően nem áll közel hozzám.
Igen ám, csakhogy megláttam Margó belőle készített oldalát (ezt itt) és rájöttem, hogy nekem ezzel a készlettel alkotnom kell. Szóval kiléptem megint a komfortzónámból, és ez az oldal született belőle:

:::credits:::



És mutatom a készletet és az inspiráló oldalt is:
Equinox by Kovaxka

page by Margó

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP