Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Szokatlan...

>> 2012. március 30., péntek

...tőlem, hogy nem Anna készlettel jövök, és nem ez lesz az egyetlen rendhagyó dolog a bejegyzésemben. ;)

Szabi hosszú kihagyás után ma újra előrukkolt egy készlettel. Téma a zene, és imádtam benne a kézzel rajzolt elemeket. Nem is tudtam kihagyni őket az oldalamról... :)


available @Catscrap

A másik "szokatlanság" pedig az Oscraps-hez kötődik, ami most ünnepli a 6. születésnapját. Hatalmas parti van, aminek a nagy részéből időhiány miatt kimaradtam/kimaradok, de volt egy kihívás, amit nem tudtam kihagyni [anything but usual]
A lényege, hogy lépjünk ki a komfortzónánkból és valami teljesen mással próbálkozzunk. Mostanában nem ez az első ilyen oldalam (és még van a tarsolyomban két másik is, amiket majd vasárnap mutatok...), szóval kicsit "nehéz" volt választani, hogy most mit is csináljak.
Aztán a Pinterest-en elém került egy nagyon jó kis tutorial (haladóknak ajánlom, mert nem túl részletes a leírás: Make your image look awesome with a few light effects). Az én feldolgozásomban ilyen lett:

:::credits:::

És hogy mi is a "szokatlan" rajta: először is nincs "agyonpakolva" Anna cuccaival (ezt nehéz volt megállni, és azért a pillangók tőle származnak); másrészt kevés olyan oldalam van, amin a fotó maga az oldal; aztán címként egy wordartot használtam, pedig általában magam készítem a címfelirataimat. 

Szép hétvégét kívánok nektek!
Eszti

4 megjegyzés:

alimenta 2012. március 30. 23:33  

Odáig vagyok, ha kilépsz a komfortzónádból! Ezek a színek, a montázs, a nagy fotó, wowwwww!!!!

Margo 2012. március 31. 1:11  

Háááááááát, az én örök szerelmeim a nagyfotós oldalak! és Julcsikának a fotójával ez most nálam mindent, de mindent visz!:-)))) ... és jó érzéssel nézem, hogy időnként kilépsz a komfortzónádból:-))))

szrjudit 2012. március 31. 10:31  

Gyönyörű, wooow, ez a tutor tök jó, külön köszi!!! Annyira szép a lányod!!! Szabi készletét pedig örömmel látom :)

kreatívhit 2012. március 31. 17:28  

Remek oldalak ismételten.

Megjegyzés küldése

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP