Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Hogyan készítsünk papírokat?

>> 2009. július 25., szombat

Imádom a papírokat. És szeretek pepecselni azzal, hogy saját magam készítsek el dolgokat. Úgyhogy utánanéztem, hogy hogyan is lehet szépeket csinálni. Az alábbi jó kis tutorial-okat találtam a témában:


Read more...

Esküvői lap

>> 2009. július 24., péntek



Egy kedves egyetemi barátomnak lesz az esküvője. Sajnos elég messze, és a két gyerekkel nem merünk vállalkozni az útra (Julcsánk mostanában éli anyás korszakát, és nehezebben viseli a környezetváltozásokat, mint annak idején Beni). Így egy lapot készítettem nekik. (Janka elrendezésétől nem tudtam szabadulni, annyira szép oldalt csinált...)

Felhasznált anyagok:
Dido - Feel the Line template
Zalinka and Dallien - Sweet magnolia

Posted by Picasa

Read more...

Sleeping Angels

>> 2009. július 23., csütörtök



A Cewe heti kihívására készült a kép. Bevallom, mostanában elég fáradt vagyok a két gyerek mellett, így a magam számára kicsit módosítottam a mondatot: I believe in sleeping angels... :) Ahogy készítettem a képet, újra rá kellett jöjjek, hogy a pakolgatás nem nagyon megy nekem. Úgy irigylem azokat, akik ízlésesen tudják az oldalukat díszíteni mindenfélékkel. Sajnos az én racionális agyam mindent kontrollálni akar, így a spontán pakolgatás nem az én műfajom. Maradok a csodálók táborában.

Felhasználtam:
Krissz - wordart
Kubivet - Víly
Jopke - So happy
Dido - Feel the Line template

Posted by Picasa

Read more...

Júliára várva

>> 2009. július 21., kedd



Szrjuditnál olvastam egy kihívásról - amiről ugyan már jócskán lemaradtam, de annyira tetszett, és olyan jó kis wordartok voltak hozzá, hogy mégis csináltam egy oldalt. Ez a kép még Julcsikával a pocakban készült (a 1point4 Stúdióban), és már nagyon régóta akartam vele valamit kezdeni. És Agnieszka-nál nagyon jó kis wordart freebie-t találtam a témában.
Ahogy nézegettem a képet, eszembe ötlött egy tutorial, ami nagyon tetszett. Az átalakítást eszerint végeztem el, igaz, végső lépésként nem az ott megadott képet használtam, hanem az sxc.hu-n találtam ezt a színes vízfestékes képet. (Amúgy az oldalt mindenkinek ajánlom, nagyon jó dolgokat lehet rajta találni.)
Posted by Picasa

Read more...

Sunfruits - blogroll



Egy újabb vonat... Sajnos nem úgy sikerült, mint ahogy terveztem, Julcsám napjai elég nyűgösekre sikeredtek, ami aztán a család minden tagját is kellőképp fáradttá tette. Így aztán kevés időm maradt ezzel foglalkozni, pedig annyi minden szerettem volna még csinálni. Utána pedig anyukámhoz mentünk egy hétre, ami számítógép-megvonással jár... :) Azért remélem, tudtok belőle felhasználni dolgokat.



Letöltés/Download

Posted by Picasa

Read more...

Nyertem!

>> 2009. július 19., vasárnap

Paperfellow: A parton c. digikitjéből készítettem ezt a képet, és a scrap.hu-n engem választottak ki nyertesnek! :) El sem tudom mondani, milyen jó érzés! :) (És közben azért egy kis félelem is van bennem, hisz majd én készíthetem el a következő készlettel a bemutató oldalt/oldalakat.) Még mindig nem hiszem el. Köszönöm! :)
És köszönöm Eagleszemnek, hogy felhívta rá a figyelmemet! Mert észre sem vettem volna, ha ő nem kommentel nekem az előző bejegyzéshez! :)

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP