Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

MERRY.BRIGHT.&FALALA. by Sue Cummings

>> 2010. december 8., szerda

Na, ma sikerült összehoznom egy egyszerű kis oldalt az előző bejegyzésemben emlegetett Sue Cummings készletből is. Julcsikám a télapó ölében - igen, ezt a fotót láthattátok az egyik előző oldalamon. De annyira szeretem, hogy egy nagyfotós oldalt is akartam belőle csinálni... ;)



[GSO - Oscraps]

És a készlet:
available here @Oscraps

Posted by Picasa

Read more...

Inspiráció

Ma nagy meglepetésben volt részem: Marleen küldött nekem egy mail-t, és megajándékozott az új készletével. Amikor bekerültem Jopke csapatába, akkor ismertem meg őt, szerintem fantasztikus oldalakat készít. Azóta is szívesen járok hozzá nézelődni. Mondanom sem kell, hogy egyből nekiültem oldalt készíteni, pedig egy fantasztikus Sue Cummings készlet is vár rám... ;) Ez sült ki belőle:


Lucido by Kokon Scrap-Art

És mutatom a készletet is:
available here @Digiscrap.nl

Thank you sooooo much, Marleen! ;)

Posted by Picasa

Read more...

Miért hiszek a Télapóban?

>> 2010. december 6., hétfő

Szombaton Mikulás-vonatozni voltunk a gyerekekkel. A vonat ugyan 1 óra késéssel indult, már majd' szétfagytunk, de amikor a gyerekek meglátták a Télapó bácsit, és felcsillant a szemük, az mindenért kárpótolt. A többi része amúgy nagyon jól szervezett volt, a krampuszok és a Télapó is kitettek magukért...

Még korábban Gigi hívta fel a figyelmemet erre az érdekes szösszenetre: A télapó fizikája. És ebből a két élményből meg is született az oldalam... ;)

K. Pertiet - Color Challenge 90609
A. Aspens - Art Play Palette 2
Ildi Geist - Free Time 
TaylorMade - Tenderhearted
Vinnie Pearce - Jingles Mini 


A komment: 
Mert láttam a gyermekeim szemében kigyúlni a lángot, amikor megpillantották az állomáson. Mert láttam rajtuk a feszült várakozást, hogy mikor ér már oda hozzájuk a vonaton. Mert láttam Beni arcán az áhítatot, ahogy szavalta neki a verset. Mert láttam Julcsikám visszafogott kíváncsiságát, hogy mi is fog történni. Mert igenis szükségünk van a csodákra. Nem csak a gyerekeknek, nekünk felnőtteknek is. Mert csodák nélkül üres és értelmetlen a világ. És minden gyerekkel újabb csoda érkezik a Földre. Hiszek hát továbbra is a Télapóban, mert a gyermekeim hisznek benne. És egyszer remélem, nekik is lesznek gyerekeik, akik miatt majd ők is tovább hisznek benne... 

Read more...

WINTER OVERLAYS by Dido Designs and 5 5 5 collab

>> 2010. december 5., vasárnap

Ma jelent meg Didó új overlay-csomagja, és az A5D szokásos collabja, mutatom:

avaible here @A5D

available here @A5D

És a kettőből az oldalam - Benikém 2007-es karácsonyi fotójával:
A5D December Collab - Santa's Grotto
Winter Overlays by Dido Designs
fotó: 1point4 Stúdió (2007.)

További jó Mikulás-várást! ;) Mi már találkoztunk vele, higgyétek el, tényleg létezik. Ha ébren bírok maradni, hozok is majd egy oldalt - csak úgy bizonyítandó a tényt... ;)

Read more...

RAK by Val C. Designs

Szeretnél 3$-t nyerni Val boltjába? Látogass el Corinna blogjára, és hagyj egy megjegyzést neki december 6-ig itt!

Do you want to win $3 to Val's shop? Go to Corinna's blog, and leave her a comment here until 6th of December!

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP