Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Scraplift - Damayanti Time to Sleep

>> 2009. augusztus 15., szombat

Eredetileg Beniről akartam egyedül oldalt csinálni, de aztán megszületett ez a kép róluk, kettőjükről, és így közös kép lett. (De mindenképp csinálok majd Beniről is oldalt...)

Itt az eredeti szépség: Damayanti - Time to Sleep



És itt az enyém. Ezzel már elégedettebb vagyok, bár még mindig nem az igazi. Hiába, ez nem teljesen az én stílusom. De nagyon sokat tanultam belőle.


alapvetően WonderoftheMoon-KittyDesigns,
ami nem:
varrott levél: SP ~ Harvest Spice
virág: jd_greatesthitsvol1addon
kastély: Kubivet My Little Princess
gyöngyök: Kawouette_princessstory_partie2

A Beni, Juci felirat Danzin betűtípusból készült, ill. van két idézet Valentina JF-fel. Ezek csak eredeti méretben olvashatók, így leírom őket:
"Mosolygok, mert a testvérem vagy, és kacagok, mert nem tehetsz ellene semmit."
"Egy testvér megosztja veled a tegnap emlékeit, a ma örömeit és a holnap reményeit..."


Posted by Picasa

Read more...

Túl az első éjszakán...

>> 2009. augusztus 13., csütörtök



Krissz Gyöngyvirág
betűtípusok: Rough_Typewriter, ValentinaJF, Lithos Pro


A Cewe 13. heti kihívására készült a kép. Téma a zene, vagy akár zeneszöveg. Persze most vettem észre, hogy volt hozzá egy nagyon tetszetős freebie is, hát, jobb később, mint soha. Egyszer majd biztosan felhasználom, mert nagyon tetszik. :)
Sajnos az előző heti kihívásra nem volt időm semmit sem csinálni, viszont annyira tetszett a Gyöngyvirág készlet, annyira finom színei voltak, hogy nem tudtam neki ellenállni. Szóval minden kiegészítő abból van.
És ami egyből eszembe jutott a témáról, az Balázs Fecó és a Korál. Kora ifjú korom nagy kedvence. Persze most is szeretem még, de mostanában már inkább a gyerekzenék azok, amik szólnak nálunk (Kaláka, Kolompos, Gryllus...). Ez volt az egyik kedvenc számom. Járt az agyam, hogy milyen körítés illene hozzá, aztán tegnap éjszaka, amikor Beni megint nem akart elaludni, eszembe jutott az első itthon töltött éjszakánk:
Én rettenetesen meg voltam ijedve: semmit nem tudok a gyerekekről, és most hirtelen itt ez a kisember, akinek az élete tőlem függ. Peti megbetegedett, egész éjszaka szenvedett. És persze Benedek antennái már akkor is vettek bármilyen kis apró jelet a lelkivilágunkból. Így nem csoda, hogy egész éjszaka ordított szegénykém. Én ettől még ijedtebb lettem, amitől ő méginkább ordított. Aztán másnap délelőtt végre nyugodtan aludt... Ekkor készült a kép.
Az elrendezés nem saját, de sajnos nem tudom, hogy pontosan hol láttam valami hasonlót. (Sok galériát nézegettem mostanában.) Mindenesetre nagyon megtetszett, és nem tudtam tőle elszakadni.
Posted by Picasa

Read more...

Scraplift - Damayanti Purple rain...

>> 2009. augusztus 12., szerda

A blog4scrap-en indult egy kihívás, Damayanti képeit kell liftelni. Nagyon szépeket alkot, eddig nem ismertem, és nagyon örülök, hogy most már végignéztem a képeit. Már elkezdtem egyet, de azzal aztán nem jutottam még dűlőre, úgyhogy felfüggesztettem. Inkább nekiálltam ennek a gyönyörűségnek:



Damayanti: Purple rain...

Nagyon nehéz volt. Nem nagyon tudok pakolgatni szépen, és hiába volt előttem a minta, még így is sokat szöszmötöltem vele. Végül ez lett belőle. Remélem, hogy lesz még jobb is.



Vinnie_Pearce_Heart_Freebie_mini_kit
Zalinka-Dallien Sweet Magnolia
KimlaDesign_MaskaFreebie2
galiscrap_puretendresse
Kawouette_Princess Story

Természetesen nemsokára Beniről is készül egy oldal, szintén Damayanti ihletésében, de addig még alszom egyet... :)
Posted by Picasa

Read more...

Papírok

>> 2009. augusztus 10., hétfő

Ahogy csináltam az előző képet, próbálgattam, hogy milyen háttér is lenne jó hozzá. És íme, itt a próbálkozásaim eredménye. (Persze mondanom sem kell, hogy nem ezeket használtam...) De egyszer még hátha jól jönnek. És valakinek hátha tetszik, és fel tudja használni.

4 papír, 3600x3600 px, 300 dpi



Letöltés / Download
Posted by Picasa

Read more...

Barátok mindörökké

>> 2009. augusztus 9., vasárnap



Betűk: Rough_Typewriter, CK_Alis_Hand_Of..., Stencil

Eredetileg a Janka és Sabee által készített Forever Friends készletet szerettem volna használni, de ahogy elkezdtem piszkálni a képet, a Lab Color módban sikerült előállítanom egy olyan rózsaszín-kék színkombinációt, amihez nem illettek volna a készlet színei. Így ez kicsit tolódik, azt hiszem, Benedek képénél fogom majd kipróbálni.

Az eredeti fotónak leginkább barnás-zöldes árnyalatai voltak, amiket szintén imádok, de épp a Lab módot tanulmányozgatom. Aztán kicsit "rajzosítottam" is a nagy képen (a lépéseket itt tudjátok megnézni. Ha esetleg valakit érdekelne, és nem egyértelmű - semmi magyarázat nincsen benne -, akkor nyugodtan kérdezzetek!).

A maszk saját készítés, Sabee maszkja alapján. Sajnos az ő gyönyörű maszkját nem tudtam felhasználni, mert kimaradt pár fontos részlet a képből vele. A cím ötletét pedig a Designer Digitals-ról vettem.

Történetét tekintve a kép a Szerelem első látásra c. kép folytatása. Itt a főszereplő már Nyuszi, aki Maci hiányának pótlására érkezett a családunkba. És a szöveg, ha esetleg nem lenne olvasható:
Nyuszi vállalta azt a hálátlan feladatot, hogy szívedben megpróbálja betölteni Maci helyét. Szerencsére felmérted a helyzet komolyságát, és nem nehezítetted meg a dolgát. Gondolom, ezért örökre hálás lesz neked. Szerelem azért nem lett belőle, de valószínűleg elfogadta és megértette szíved bánatát, így barátságodba fogadtad. Ha kedvességeddel nem is, de határozottságoddal egyből levetted a lábáról - mint a mellékelt ábra is mutatja. Azóta elválaszthatatlanok vagytok. Elalvásnál a fülét moncsolgatod, és mindig hangos üdvrivalgásban törsz ki ébredés után, amikor észreveszed, hogy hűen őrizte álmodat. (Habár Macit mi száműztük az életedből, te valószínűleg az ő hűtlenségének tudod be eltűnését, így mindig megjutalmazod Nyuszit, aki viszont el nem mozdul mellőled.) Remélem, hogy a barátságotok akkor is tartani fog, ha Maci visszatér.

Posted by Picasa

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP