Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Ajándékok

>> 2010. augusztus 28., szombat

Na, most jutottam oda, hogy feltegyem azt a két gyönyörű oldalt, amit Pertine-től kaptam a Kép egymásnak játékon. Merthogy Mr. Random mindkét alkalommal úgy intézte, hogy ő készített oldalt nekem. Így mindkét gyerkőcről van oldalam... :D

Az első oldalon Benikém van, a vasúttörténeti parkban. Ez a kedvenc helye. És Timi egy érdekes történetet is tett az oldalra, érdemes elolvasni a blogján:

RAK Beszteri by Pertine

:: credits ::

És az oldala Julcsi-bosziról egyszerűen imádnivaló. Na, ez az, amit én az életben nem fogok tudni csinálni, de nagy csodálója vagyok az ilyen jellegű oldalaknak. Gyönyörű oldalak, Timi, nagyon-nagyon köszönöm őket itt is:


RAK Beszterinek 2 by Pertine

:: credits ::



***

RAK by Val C. Designs

És egy nyerési lehetőség Val-tól. Ha tetszik az alábbi kis kukucska a legújabb készletéből, és szeretnéd megnyerni, akkor nincs más dolgod, mint hagyni a blogján egy kommentet arról, hogy mit szeretsz az utazásban... :) (Szerintem érdemes, fantasztikus a készlet! )




Read more...

Gallery Standouts!!!!!!!!!!!!!! :)

>> 2010. augusztus 27., péntek

Hát, el sem hiszem! :) Az Icka gyönyörű fotójával készült oldalam bekerült a Gallery Standouts blogba! :) Köszi, Icka!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Read more...

New releases by Dido Designs

>> 2010. augusztus 26., csütörtök

Didó újabb csodás dolgokat alkotott. Mutatom is őket:






AVAILABLE HERE @A5D

A sablonkészlettel még nem érkeztem oldalt készíteni, de mutatom a keretekkel készült oldalamat. Eléggé szentimentálisra sikeredett, imádott nagyapámról készítettem... :)


Torn photo frames and Stitched Frames Vol. 1 by Dido Designs
One Click - collab by Dido Designs and Therese Rydström
Hands Across The Gulf - charity collab
Take Me Home add on by Amy Hutchinson
Fruit Cocktail Add On by Amy Hutchinson
Amora by Jopke D.


És a komment:
Büszke ember volt, egy igazi józan parasztember. És imádott engem. Én is őt. Nagyon erős kötelék volt köztünk, születésem óta. Szigorú elvei voltak, de bármit elnézett nekem. Ha náluk voltam, rólam szólt minden.
Emlékszem, gimnazista voltam, egy téli este sötétben mentem haza az iskolából. Egy öreg bácsi ment előttem, és én figyelmetlenül továbbsiettem. De ahogy hazaértem, pár perc múlva csengettek. Én mentem a kapuhoz, és nagyon megrémültem, amikor megláttam, hogy ő áll ott. Jéghideg kéz markolt a szívembe, azt hiszem, akkor szembesültem először vele, hogy elveszíthetem, hogy el fogom veszíteni. 
Aztán még velünk volt pár évig, és sok-sok szép dolgot éltünk meg együtt. És voltak rosszak is. Igazi férfiember volt, életében egyszer láttam sírni. És hatalmas ajándéknak érzem a sorstól, hogy engem annyira szeretett, hogy sírt előttem.
Sokszor kísért ennek a téli estének az emléke még ma is. Pedig már oly sok éve, hogy eltávozott.
Amikor utoljára láttam, még kikísért a buszmegállóba. Vigyázz magadra, mondtam neki, és azt válaszolta: Te vigyázz magadra! Mire következőleg mentem volna hozzájuk, meghalt.  Ha rágondolok, mindig ez a kép jut eszembe, ahogy ült a padon, és integett egészen addig, míg el nem tűnt a busz.
Írom ezeket a sorokat és potyognak a könnyeim. Mert rettenetesen hiányzik, még mindig. Ugyanakkor boldog vagyok. Mert ismerhettem, mert szerethettem, mert ő volt a nagyapám.

Read more...

Szentendre - Skanzen

>> 2010. augusztus 25., szerda

A múlt héten nem sikerült részt vennem a Cewe kihívásán, de most... :D Ezen a héten Secima kihívására került a sor, aki az Adott fotós játékából készített kihívást (részletek a blogján). Ráadásul olyan fantasztikus fotót választott(ak), aminek nem lehetett ellenállni. Annyira szép a kép, hogy nem sok mindent csináltam vele, sőt, szinte semmit. Csak a Krissz által ajánlott Alien Skin Snap Art 2-t próbáltam ki, mintegy festményt varázsolva belőle. Ilyen lett:

Each&Every Day by Sue Cummings

Read more...

Jo Hanna - új bolt a 2peas-en

>> 2010. augusztus 24., kedd

Jo Hanna új boltot nyitott a 2peas-en! És micsoda boltnyitási ünnepség: 12 termékét lehet most ingyen elvinni a DST-n. Persze mindenki csak egyet választhat, ezért érdemes sietni, aki az első, az viszi! Gyorsan kukkantsatok be!!!!!!!!!

Én is készítettem egy oldalt egy olyan készletéből, amivel még nem volt szerencsém korábban alkotni. Mégpedig Ickának, szeretettel. Mutatom a készletet és az oldalt is... Ja, és el ne felejtsem: iratkozzatok fel mindenképp a hírlevélre is (itt), mert most pl. egy fantasztikus freebie overlay van benne, ami kizárólag csak így érhető el (ezt is használtam az oldalon):

available here @2peas


 - only for Jo Hanna's newsletter subscribers -

És az oldalam:

Read more...

Artistic Natural Papers and Watercolor painted stamps by Timo Designs

Timi végre újra akcióban, az új oldalait már megcsodálhattuk, és végre dizájnerként is aktív! :) Két csomagot hoztam most tőle:

available here @SI


available here @SI

A papírral készült oldalam pedig: a fotó természetesen Thasos-on készült... :)

Artistic Natural Papers by Timo Designs
Hands Across The Gulf - Charity Collaboration

Read more...

52 INSPIRATIONS 2010 - Week 34 by Sue Cummings

Itt van az újabb heti inspiráció Sue-tól, én nagyon szerettem... :D

available here @Oscraps

És az oldalam, kacagó boszikámról:



Read more...

Ki a legszebb a világon?

>> 2010. augusztus 23., hétfő

Nagyon szeretem az Oscraps-es kihívásokat, amikor csak tudok, részt is veszek rajtuk. Ilyen volt a mostani Web Inspiration Challenge is. Ez volt az inspiráció:


Nagyon megfogott a kép, bár aztán kellőképp sikerült elvonatkoztatnom tőle. Na, jó, az elrendezés megmaradt, de a hangulat teljesen más - pedig eredetileg pont a hangulatot akartam megfogni... :D De aztán ráakadtam egy fotóra a gyerkőcökről, és ezt kellett elkészítenem:


Each&Every Day by Sue Cummings

[GSO - DSC]

És egy gyönyörű Várnai Zseni vers: Ki a legszebb a világon?
Tündöklésem szép idején
nem néztem a tükörbe én
két kisgyerek szemefénye
volt az arcom tükörképe,
s szólt a szívem: - Édes lányom,
ki a legszebb a világon?
- Te vagy a legszebb, anyám,
hidd el nékem igazán!

- Édes fiam, mondd meg nékem:
ki a legszebb e vidéken?
- Édesanyám, Kedvesem,
nincs nálad szebb, senki sem!
Csillagtükrön néztem arcom,
mint egy tündér királyasszony,
aki hol volt....hol nem volt...
de ez nagyon régen volt.

Fiam elment messzeségbe,
nem nézhetek a szemébe,
s másnak mondja: - Kedvesem,
nincs nálad szebb senki sem! -
Kislányomból kisasszonyka,
csillagszeme rám ragyogja,
mint egy fényes tükörkép:
- Szebb a jóság, mint a szép!

Tó tükréhez megyek s kérdem,
ki a legszebb a vidéken?
Tó tükrét a szél kavarja,
arcom girbe-gurba rajta ...
- Hamis a tó! - Futok messze,
csorba tükör a kezembe,
csorba tükör felel nékem:
- Nem az vagy már, aki régen!

Kedves öreg szülőanyám,
Te mondjad meg, de igazán,
elhervadtam, csúnya vagyok?
Édesanyám szeme ragyog:
- Hidd el nékem, édes lányom,
te vagy a legszebb a világon…
s ahogy szólott, könnye fénylett,
arcom benne tündérszép lett.

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP