Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

te&én

>> 2012. január 13., péntek

Nagyon megtetszett a heti DigiDare kihívás (részletek), így gyorsan készítettem is egy oldalt.

::: credits :::

A következő dolgokat kellett használni az oldalon: (1) égről készült fotó, (2) natúr háttér, (3) egy wordart vagy alpha, (4) keret, (5) festés, (6) kommentár (akár idézet vagy dalszöveg). 

Jó érzés volt készíteni ezt az oldalt, kicsit nosztalgiázni... A fotók még 2004. szeptemberében készültek Thasoson.

Az idézetet a neten találtam, magyarul valami ilyesmit jelent: Az égre írtam a neved, de elfújta a szél. A homokba írtam a neved, de a hullámok elmosták. A szívembe írtam a neved, és ott marad örökre. (I wrote your name in the Sky, | But the wind blew it away. | I wrote your name in the sand, | But the waves washed it away. | I wrote your name in my heart, | And forever it will stay.)

Read more...

AprócskaBeni

Anna egy hihetetlenül klassz babás készletet alkotott! Elő is vettem Benikém egyik nagyon korai fotóját, épp anyukám tartja az ölében, szopizás után kinyúlva alszik a drágám. De rég is volt...!

::: credits :::

És találtam hozzá egy nagyon kedves verset: Simon Ágnes - Dalocska újszülött unokámhoz.

Szép hétvégét kívánok mindenkinek!
Eszter

Read more...

Egy kis ez meg az...

>> 2012. január 11., szerda

Kezdem a könnyedebb témával: ha szerda, akkor ismét MidWeek ARTSale Annánál - most már kicsit a Valentin-nap jegyében. Mit mondjak, sem maga a nap, sem a Valentin napi készletek nem tartoznak a kedvenceim közé, de azért Anna készleteivel nem kellett megerőszakolnom magamat, hogy jókedvvel és szívesen alkossak. Újabb oldalt az én együtt játszó kisördögeimről...

::: credits :::

Az akciós készletek linkjét beszúrom majd este.

Ráadásul most a karácsonyi cuccait is olcsóbban lehet megvenni:



One Little Word

Annánál és Katánál is olvastam róla, és valahogy befészkelte magát az agyamba a dolog. És ha már ott volt, akkor hagytam, hogy vigyen, amerre kell...
A szó, amit választottam (vagy ami kiválasztott engem...) az ESZMÉLET. Nagy része volt benne Margónak is, pontosabban a levelének, amit a napokban írt nekem. Amit írt, az személyes, és igazából a történet szempontjából csak annyi fontos, hogy mélyen elgondolkodtatott. Arról, hogy hogyan is viszonyulok a világhoz, mennyire tudatosan alakítom az életemet, és mennyire hagyom, hogy "játékszerként" sodródjam hol erre, hol arra. Persze szükség van a rugalmasságra, hogy alkalmazkodni tudjunk a folyamatosan változó világhoz; de kell valami cél is, ami felé az ember haladni akar.
És arra jutottam, hogy sokszor ösztönösen vetődöm a jó irányba, de újra magamra kell eszmélnem, hogy tudatosabban irányítsam az életemet.

És az oldal, ami született belőle:

::: credits :::


És két idézet is került az oldalra:

Sok mindent elfelejtettem, amiről azt hittem, hogy tudom, és sok mindent megtanultam, amit már elfelejtettem. Sok mindent látok, ami messze van, és sok mindent nem, ami itt van a szemem előtt.
A Gyűrűk Ura c. film

Kívül-belül éjszaka
„lengedez a szösz-sötét”
a jelen héja meghasad
kikandikál az öntudat
magad látod a „fülke-fényben”
amint az idő elszalad
Bánkövi Gyula: Eszmélet - dalciklus Szabó Ferenc verseire


A fotót a PostWorkShop 2.0 | Basic Edition programmal manipuláltam (ingyenes!). Mutatom, hogy milyen volt, és milyen lett (én csak egy sima filtert használtam most, de rengeteg lehetőség rejlik benne):


További szép hetet kívánok mindenkinek!

Read more...

Friends

>> 2012. január 8., vasárnap

Egyszer volt, hol nem volt, talán igaz sem volt... De mégis. Szóval a nyáron voltam KCS-talin, és azóta lapulnak a virtuális tarsolyomban ezek a fotók, amiket Icka készített rólunk. Már egyszer nekiálltam velük oldalt készíteni, de nem voltam elégedett az eredménnyel, így végül a kukában végezte.
Aztán most újra nekifogtam, és ezzel már elégedett vagyok! 

Gigikém, fogadd itt is szeretettel!

::: credits :::

(Egy kis technikai megjegyzés: Az oldal elrendezése "véletlenül" alakult így - pakolgattam Anna "transfer"-eit, és véletlenül így kerültek egymás mellé a dolgok. Aztán mivel nagyon megtetszett, hagytam, hogy ez "vezesse" az elrendezést. És az már megint csak a véletlen műve, hogy a "kávéfoltos" ecset is pont passzolt az egészhez.)

Szép hetet mindenkinek!

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP