Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Együtt...

>> 2011. május 28., szombat

Egész héten nem scrap-eltem, mit mondjak, nagyon hiányzott... :) Ráadásul Icka sablon-csomagja és fantasztikus "új" készlete már hetek óta itt lapul a gépen, és arra vár, hogy végre alkossak vele. A múlt héten ráadásul sikerült jó fotókat csinálnom a gyerkőcökről, amiket Krissz leírása alapján már akkor át is alakítottam, szóval csak arra vártak, hogy oldalt készítsek belőlük...
Sokszor írtam már, hogy nagyon nehezen használok sablonokat, és most számomra is meglepő volt, hogy ezzel mennyire könnyen ment az oldal készítése. Igaz, első pillanatra beleszerettem ebbe a csomagba, szóval mindenkit csak arra tudok buzdítani, hogy irány a bolt, és vegye meg... ;)


Template Pack 01, Spring Time by Doodle Designs
free PS brush

A kommentek:
A domboldal. Benikém nevezte el így a ház mögötti területet tavaly nyáron, amikor sokat jártunk oda labdázni. Mindkét gyerek imádta, jó volt ott játszadozni. A magas fák hűs árnyékot nyújtottak és a közöttük átszűrődő fények játéka gyönyörű volt. Mindig szívesen emlékszem vissza az ott töltött időre, nem kis nosztalgiával, hisz ez volt az utolsó nyár, amikor még nem dolgoztam és egész végig együtt lehettünk...

Vasárnap hajnalban Julcsikával kórházba kerültünk, de szerencsére kedden már hazaengedtek bennünket, de inkább itthon maradtam egész héten. Mivel az oviban lepkevírus volt, Benikém is itthon maradt. Szerencsére gyönyörű idő volt, és Beninek eszébe jutott, hogy menjünk ki a domboldalra fogócskázni. Kacagva rohantak mindketten, nekem Zsózsikát kellett először elkapnom, és utána jött a Medvém. Egyik alkalommal Julcsiról futás közben leesett a sapka. Benikém gondoskodón tette vissza a fejére, és igazgatta el, hogy jól álljon. Annyira jó volt látni őket...!                                                                                                          
Budapest, 2011. május 18.

És mutatom a felhasznált készleteket:

available here @Digiridoo Scraps

available here @Digiridoo Scraps

És freebie is tartozik hozzá!
download here @Digiridoo Scraps



Read more...

Zene minden mennyiségben...

>> 2011. május 26., csütörtök

Kislány koromban zongoráztam. Először persze nem kedveltem, mint semmilyen kötelező jellegű elfoglaltságot... De aztán rájöttem, hogy segít feldolgozni életem történéseit. Aztán eladtuk a zongorát, és hatalmas űr maradt bennem. A zenét még mindig szeretem, bár már nem zongorázom, csak hallgatom. De mindig megmozdít bennem valamit, inspirál. Valószínűleg ezért lehet, hogy Kalina új készletébe egyből beleszerettem.
Mostanában nagyon nehezen megy nekem, hogy csak egy készlet elemeit-papírjait felhasználva alkossak valamit. Ebből a készletből mégis három oldal is született. (Igaz, az utolsón végül módosítottam, és a Magnólia blogtrain elemeiből is került rá egy virág és egy szalag.)

Ezt az oldalt már ismeritek, de a teljesség kedvéért benne hagyom a bejegyzésben:

La lecon de piano by Kalina
fotó: 1point4 Stúdió (2008.)



La lecon de piano by Kalina
fotó: 1point4 Stúdió (2008.)



La lecon de piano by Kalina
The flower of naturalness blogtrain freebie by me

A készlet:

available here @Digital Crea

És természetesen az elmaradhatatlan freebie:


download here @Karla's blog
Posted by Picasa

Read more...

RAK by Kalina

>> 2011. május 25., szerda

Utolsó pillanatban jövök a hírrel, de azért remélem, még nem túl későn. Holnap jelenik meg Kalina fantasztikus új készlete, ha szeretnétek megnyerni, gyorsan hagyjatok egy kommentet ITT, érdemes...
If you want to win this fantastic kit, leave a comment on Kalina's blog.


És egy kis ízelítő a készletből:

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP