Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Együtt...

>> 2011. május 28., szombat

Egész héten nem scrap-eltem, mit mondjak, nagyon hiányzott... :) Ráadásul Icka sablon-csomagja és fantasztikus "új" készlete már hetek óta itt lapul a gépen, és arra vár, hogy végre alkossak vele. A múlt héten ráadásul sikerült jó fotókat csinálnom a gyerkőcökről, amiket Krissz leírása alapján már akkor át is alakítottam, szóval csak arra vártak, hogy oldalt készítsek belőlük...
Sokszor írtam már, hogy nagyon nehezen használok sablonokat, és most számomra is meglepő volt, hogy ezzel mennyire könnyen ment az oldal készítése. Igaz, első pillanatra beleszerettem ebbe a csomagba, szóval mindenkit csak arra tudok buzdítani, hogy irány a bolt, és vegye meg... ;)


Template Pack 01, Spring Time by Doodle Designs
free PS brush

A kommentek:
A domboldal. Benikém nevezte el így a ház mögötti területet tavaly nyáron, amikor sokat jártunk oda labdázni. Mindkét gyerek imádta, jó volt ott játszadozni. A magas fák hűs árnyékot nyújtottak és a közöttük átszűrődő fények játéka gyönyörű volt. Mindig szívesen emlékszem vissza az ott töltött időre, nem kis nosztalgiával, hisz ez volt az utolsó nyár, amikor még nem dolgoztam és egész végig együtt lehettünk...

Vasárnap hajnalban Julcsikával kórházba kerültünk, de szerencsére kedden már hazaengedtek bennünket, de inkább itthon maradtam egész héten. Mivel az oviban lepkevírus volt, Benikém is itthon maradt. Szerencsére gyönyörű idő volt, és Beninek eszébe jutott, hogy menjünk ki a domboldalra fogócskázni. Kacagva rohantak mindketten, nekem Zsózsikát kellett először elkapnom, és utána jött a Medvém. Egyik alkalommal Julcsiról futás közben leesett a sapka. Benikém gondoskodón tette vissza a fejére, és igazgatta el, hogy jól álljon. Annyira jó volt látni őket...!                                                                                                          
Budapest, 2011. május 18.

És mutatom a felhasznált készleteket:

available here @Digiridoo Scraps

available here @Digiridoo Scraps

És freebie is tartozik hozzá!
download here @Digiridoo Scraps8 megjegyzés:

krisssz 2011. május 28. 18:30  

Édesek a gyerekek, és szép az oldal is. Jó, hogy megint látunk tőled oldalt:) Néha a lepkevírusnak is lehet örülni:)

Krisz 2011. május 28. 21:24  

Gyönyörű oldal! Nem is látszik hogy nehezen indult! :)

icka 2011. május 29. 6:19  

inádom! és köszönöm! gyönyörűek a gyerekek, akárcsak az oldal!

Névtelen,  2011. május 29. 9:10  

Just a quick note to let you know that a link to this post will be placed on CraftCrave in the DigiFree category today [29 May 06:30am GMT]. Thanks, Maria

Janka 2011. május 29. 19:25  

nagyon szépséges! olyan uncsi vagyok már, de nem tudok rá mást mondani :P

altalena 2011. május 30. 7:41  

Jajj Eszti, csodás az oldal! :D

Juma 2011. május 31. 19:39  

Csodálatos pillanatokat tudsz megőrizni Benike és Julcsika részére. Sugárzik róluk az egymás iránti szeretet. Nagyon szép oldal, és a komment első részét örömmel olvastam - a második miatt aggódom!

Toni 2011. június 1. 16:42  

Gyönyörűűűűű!

Megjegyzés küldése

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP