Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Scrapbookozz velünk e-magazin

>> 2010. november 13., szombat

Megjelent a Scrapbookozz velünk e-magazin legújabb száma. A III. évfolyam 3. számának fő témája nem más, mint a tél és a közelgő ünnepek, s ezen kívül számos tipp és trükk, technika és olvasnivaló, interjúk, ötletek és inspirációk találhatók újságunkban.Íme egy kis ízelítő a tartalomból:

  • Vendégsarok: Reflektorfényben Kristi Contes
  • Bemutatkozik két vendég kreatív csapattagunk: Beszteri és Icka
  • Antal Ilona: A fotózás alapjai
  • Thurzó Katalin: Ceruzarajz fotóból
  • Dobos Tímea és Jóné Fürj Andrea: Háttérkészítés saját kezűleg
  • Kovácsné Hámos Beáta: Scrapbookozás a karácsonyi készülődés alatt is
  • Somogyi Janka: Ünnepi fontok
  • Budaházi Brigitta: Gordiuszi megoldás szalagokra
  • Könyvajánló: We Dare You
Jelentkezz be a Scrapbook.hu Fórum/Galériájába (ha még nem regisztráltál, gyorsan tedd meg!), és töltsd le saját példányodat a Magyarországon egyedülálló 40 oldalas újságból - ingyen!


A magazinban található linkekről letölthetők az alábbi freebie készletek is:
Kellemes olvasgatást, és örömteli alkotást kívánok
az egész Kreatív Csapat és szerkesztőség nevében!

Read more...

CAPTURED MOMENTS és RAK by Timo Designs

>> 2010. november 10., szerda

Az Art Journaling úgy látszik fertőz... :) Timi új készlete is ennek a jegyében készült:

available here @Scrapinsider

Mit mondjak? Szerelem volt első látásra, ugyanakkor hatalmas kihívás is nekem. Nem igazán szoktam ennyire erőteljes színekkel alkotni. Kellett egy kis idő a ráhangolódásra, de megérte, mert nagyon élveztem... :) 
És egy kis magyarázat az oldalamhoz: Latyika a kutyánk, aki anyukám felköltözése miatt Ickáékhoz került - itt is írom, hogy mennyire hálás vagyok nektek, Icka!!!!! :D. Hatalmas utazó ám ez a pici kutya: Pécsről került Vásárosnaményba, majd onnan Ickáékhoz. Az ő életéről szól az oldal, Icka gyönyörű fotójával illusztrálva.

Captured Moments by Timo Designs
fotó: Icka
fonts: CK_Alis_Hand_Office, False Advertising, Rough_Typewriter, fabianestem

A komment:
Latyi számunkra ismert élete egy kapualjban kezdődött. Egy kopott zsákból árulták, és Flóra csak azt akarta elérni, hogy kicsit kedvesebben bánjanak vele. De pár perccel később már fizette is ki érte a pénzt, és ezzel kezdetét vette közös életük. Első felvonásként egy pécsi albérletben élte a jólnevelt, szófogadó kutyák életét.
Majd egy országot átszelő nagy utázást követően Vásárosnaményba került. Anyuhoz kerülésekor Marcival, a gyönyörű vörös macskával osztotta meg a házi kedvenc szerepét, de nemsoká egyedül maradt. A jólneveltséget és szófogadóságot hamar sikerült levetkőznie, és egyértelműen ő lett az úr a háznál. Szomorú szemeivel, pajkosságával persze sokmindenkit meghódított, a szomszéd néni ebédjének legjobb falatai is az ő tálkájában kötöttek ki. És ő nagyon élvezte az elkényeztett kedvenc szerepét.  
A gyerekek születésével hódolóinak száma tovább emelkedett, bár Julcsika túláradó szeretetét és figyelmességét néha „hirtelen jött elfoglaltságokkal” hárította el. 
Az évek teltek-múltak, és bár egyre több ősz szál lepte el bundáját, ugyanolyan játékos, kajla, imádnivaló kutya maradt, mint kölyökkorában volt.
Aztán eljött az idő, amikor anyunak költöznie kellett, és neki új helyet kellett találni. Szerencsére sikerült, bár ez újabb hosszú utazással járt: Latyi jelenleg Székesfehérváron éli tovább életét. Öregkorát Sárival, a fiatal németjuhász kutyával osztja meg.  
És hogy ez a végső állomás-e? Ki tudja? Az élet útjai kifürkészhetetlenek...

És ha megtetszett a készlet, nincs más dolgod, mint hagyni egy megjegyzést Timi blogján, és bízni abban, hogy Mr. Random melléd szegődik... :D

*** *** ***

És megmutatom, hogy milyen gyönyörű képeslapot kaptam a múlt héten Judittól:

card by szrjudit

Nagyon meghatottál Judit, köszönöm szépen!!!!!! :)

Read more...

VANILLA SKY by Jo Hanna

>> 2010. november 9., kedd

JoHanna új készletét nagyon szeretem, ezek a színek közel állnak hozzám:

available here @2peas

Az oldalaim:
Picture Perfect Vol. 3 by Jo Hanna
Vanilla Sky by Jo Hanna
Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP