Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Julcsika

>> 2012. február 8., szerda

Mióta dolgozom, sokkal kevesebbet fotózom, és sok-sok idő eltelik, mire egyáltalán a fotókat feltöltöm a gépre. Így esett, hogy nemrég került fel ez a fotó is, és egyből készítettem is vele egy oldalt az én kis boszikámról.

::: credits :::

A fotó manipulálását a Krisssz által nemrégiben írt Infravörös fotózás Photoshop-ban c. cikk alapján csináltam.

És ma délutántól újra 
(a link délutántól már mutatni fogja a leértékelt készleteket is)




És ha van kedvetek egy kis születésnapi bulihoz, kukkantsatok be a scrapbook.hu-ra, ami 13-án ünnepli a harmadik születésnapját. Ebből az alkalomból jobbnál jobb kihívások vannak és lesznek minden nap, érdemes benézni! A kis tortácska elrepít benneteket a fórumba!


(linkelve a fórumhoz)

Read more...

Being a brother...

>> 2012. február 6., hétfő

Egy kis feszültségoldásként készült ez az oldal, Didó gyönyörű oldalát akartam liftelni (AnnaLift 2.3.12-2.9.12). Mit mondjak, kicsit elvonatkoztattam a végére, de az alapelrendezés azért maradt az övé...

::: credits :::

Szép hetet mindenkinek!
Eszti

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP