Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Ickával

>> 2011. július 3., vasárnap

Sokat köszönhetek a scrapbooking-nak, ami egy egyszerű hobbinak indult, de sokkal több lett annál. Ezen keresztül ismerkedtem meg Ickával is, és nagy örömömre nem csak mi, de a családtagjaink is nagyon jól megvannak egymással. A múlt hétvégén voltunk náluk, és indulás előtt még sikerült egy közös fotót is készítettnünk magunkról. Ezt foglaltam oldalba, Ági (Mörjike) csodás készleteivel:Mörjike
Renewed Spirit (Jankával közös készlet)
Dear Diary - Everydays
Dreaming of Woods and Fields és Add On
Felicity in Writing
Beauty Fall
Basic Stitch
Abandoned Office
Worn Page Overlays

Photo Overlay 2.


A Cewe-n most az a kihívás, hogy találjunk ki magunknak kihívást, úgyhogy oda is beneveztem az oldalamat. Imádom a régi fotókat, de sajnos nekem nem sok van belőlük. Szerencsére egy kis alakítás CameraRaw-ban, némi PS Action (PW Action Set - Vintage) és Ági Photo Overlay-e segítségével nagyon jó kis régi fotót lehet kerekíteni a legfrissebb képből is. :)

És mutatom is, hogy milyen készleteket használtam Ágitól:
available here @LDD


Posted by Picasa

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP