Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Apaság...

>> 2011. június 3., péntek

Ha jártatok mostanában az sb.hu honlapján, vagy blogján, már olvashattatok róla, hogy júniustól megváltozik a kihívások rendszere. Ma indult el az első kihívás, aminek központi témája az apaság.




Az apropót az adta, hogy június 3. vasárnapja az apák ünnepe. Az apák napja megalapításának legnagyobb kezdeményezője Sonora Smart Dodd volt, akinek háborús veterán apja egyedül nevelte fel 6 gyermekét. Az apák napja eredeti tervezett dátuma június 5., apja halálának napja lett volna, de nem volt idő megbeszélni a részleteket, így június harmadik vasárnapján tartották, és tartják azóta is. Az ünnepet hivatalosan 1972-ben Richard Nixon ismerte el. [forrás: Wikipedia]



Van kedved játszani egy újabb SB-pontért? Kattints ide és ismerkedj meg a részletekkel!

A kihíváshoz természetesen megint tartozik freebie, most kicsit más formában, mint a korábbiakban. A csomag tartalma 1 db wordart (egyrészt .png formátumban, másrészt a szétszedhetőség és könnyebb felhasználhatóság miatt .psd és .tif formátumban) és 1 db kártya (hagyományos alkotók .pdf fájlból A5-ös méretre tudják nyomtatni, és ha valakinek a digisek közül is tetszene, .png formátumban is becsomagoltam).


Wordart freebie a scrapbook.hu regisztrált felhasználói számára
/
Wordart freebie for registered users of scrapbook.hu

Letölthető a kihívásban található linkről.



Hatáirdő: 2011. június 30. éjfél
Galéria: Gondolatok - sbkihivas01 2011 június

A KCS tagjai gyönyörű oldalakat készítettek a kihívásra, mutatom őket:


Altalena / a page by Altalena


Rainbow / a page by Rainbow


Didó / a page by Dido


És természetesen én is készítettem egy oldalt:

::: credits :::


Remélem, hogy nektek is tetszik a freebie és a téma, és minél többen vesztek majd részt a kihíváson.
Nagyon szép hétvégét kívánok mindenkinek!!!!!

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP