Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Újdonságok

>> 2011. szeptember 2., péntek

Megint kicsit megkésve, de azért befutottam az új oldalaimmal.

Szóval. Szeptember 1-jén nyitotta meg Anna üzlete a kapuit az Oscraps-en. Érdemes benézni, mert rengeteg készletet töltött fel, és most még 35% kedvezménnyel juthattok hozzá! (Ahogy láttam, már csak pár terméknél nem jelenik meg az előnézeti kép, de ha rákattintotok, akkor már látható.)


És akkor mutatom is, hogy miket készítettem én eddig a készleteiből:

Az első oldalam kisJuliskám kedvenc fotójából készült, egy template segítségével. Alapvetően nem szeretek sablonokkal dolgozni (nekem senki ne mondja meg, hogy mit hogyan csináljak <-- ezzel amúgy a saját agyamra is megyek...), de ez most biztonságot adott, nagyon izgultam, hogy hozzam a szintet.

ANNA ASPNES:
Magic Sparkle Photo Blendz Template
ArtPlay Palette Genuine
ArtPlay Palette WordPlay
Painted FotoBlendz No.3
ArtPlay Palette No. 2
Sketchy LoopDaLoop No. 2
Stitched by Anna White No. 10

A második oldalam, aminél már kicsit bátrabb voltam és el mertem engedni magam. Beleszerettem ezekbe a pillangós maszkokba, igazából annyira szépek, hogy arra kellett inkább figyelnem, hogy ne rontsam el semmivel az összhatást. Remélem, sikerült tartani hozzá magam... :)

ANNA ASPNES
ArtPlay Palette Forget Me Not [ link ]
Sketchy Loop Da Loop 2 [ link ]
Flutter By FB 2 [ link ]
Stitched by Anna White 10 [ link ]
FotoBoost Layered Template [ link ]

És bár maradva Anna termékeinél, de már kicsit hazai vizekre is hajózva: itt a szeptember, és útjára indult a szokásos Gondolatok kihívás az sb.hu-n. A téma a tanulás - minél tágabban értelmezve a fogalmat. Azt gondolom, hogy nincs olyan, amikor az ember már nem tud semmi újat tanulni. Fokozottan érvényes ez akkor, ha gyerekek vannak körülötte... :)

A kihíváshoz természetesen freebie is tartozik, amit a kihívásban található linkről tölthettek le:


hungarian wordart freebie for registered users of scrapbook.hu

 Az oldalam - ismét Anna készleteivel - egy március eleji fotót dolgoz fel, ahol a gyerkőcök épp egy fatörzsön lévő bodobács kolóniát vizsgálgatnak. És az egyik kedvenc idézetem hozzá: "Miközben megpróbálunk mindent megtanítani gyermekeinknek az életről, gyermekeink megtanítják nekünk, hogy miről is szól az élet." (Angela Schwindt)

ANNA ASPNES
ArtPlay Palette Forget Me Not
ArtPlay Palette Saffron Villa
ArtPlay Palette Find My Way
ArtPlay Palette Sunshine Bouquet
ArtPlay Palette WordPlay
ArtPlay Palette ArtsyBlendz Origins
ArtPlay Palette Genuine
ArtPlay Palette No. 2
ArtPlay Palette No. 4
Sketchy LoopDaLoop No. 2
FlutterBy FB No. 2
Stitched by Anna White No. 1
Stitched by Anna White No. 10
ScriptTease Happiness

wordart by me


A wordart-ban található filc szív saját gyártmány, ha tetszik, önállóan innen letölthető:




Szép hétvégét kívánok mindenkinek!

Read more...

aA - előzetes

>> 2011. szeptember 1., csütörtök

Anna boltja holnap nyitja meg kapuit az Oscraps-en. A blogján már kitette új készletének előnézetijét, és CT-oldalakat. Holnap én is mutatom az enyémet, nemrég készültem el vele. Addig is, ha szeretnétek megnyerni a készletet, látogassatok el Anna blogjára, és válaszoljatok az alábbi kérdésre.


What AnnaProduct have you missed most over the past month?


Sok szerencsét! :)

Read more...

Testvérek

>> 2011. augusztus 28., vasárnap

Kiapadhatatlan témám, megint a gyerekekről hoztam egy oldalt. Mostanában keveset tudok sajnos velük lenni (és még kevesebb időm van bármi másra is). Legalább akkor az oldalaimban ők a főszereplők... :)
A kapcsolatuk amúgy hullámzó, vagy imádják épp egymást és együtt játszanak, vagy Benike épp kiakad a Julcsi hiszti- és kérdés-áradatától.


Doodle Designs - Making Memories

available here @DigiridooScraps


Posted by Picasa

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP