Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Rengeteg újdonság...

>> 2010. április 30., péntek

A CT-k átka... Egész héten szinte nem is jelentkeztem, most meg egyszerre hozok többnél is több új készletet és oldalt:

1. MY LITTLE PARADISE by Captivated Visions
Ez volt a búcsú-oldalam Rachel-nél. A készlet is fantasztikus:

available here, here and here

És az oldalam:


2. Újdonságok Val C.-től
Val nagyon aktív, és nézzétek csak, mennyi mindennel készült a nemzetközi Scrapbook napokra:





Az oldalam:

PS action: Prime Time + Black N Whitish by M4Hphoto
Az fotó a Margitszigeten készült, amikor találkoztunk Judittal és Timivel. Petra és Dávid nagyon jól egymásra találtak, erről láthatattok már fotót is, oldalt is a lányoknál. Én nem vittem gépet, így a lányok fotóiból szemezgetek... :) Judit, Timi! Fogadjátok szeretettel! Nagyon jó volt találkozni veletek, remélem, ebből rendszert csinálunk! :)



Az oldalam:

Love is all you need, Simply Joy és Simplicity by Val C. Designs
varrott virágszár és levél: Harvest Spice by Shabby Princess Design

A fotó az esküvőnkön készült, és ez egy fotó, nincs kettévágva, csak a kerethez van maszkolva. No, igen, kicsit elvonatkoztattam a sablontól, de azért ha jobban megfigyelitek, tényleg az alapján készült az oldal... :)

És akkor a freebie:

DOWNLOAD here @Val's blog

És még egy jó hír: szeretnél nyerni Val shopjába 2$-t vagy akár többet is? Látogasd végig a CT-je blogjait, és játssz velük! Mindegyik blogon 2-2$-t nyerhetsz... :)
3. TENDR' ESCALE by Kalina
Kalina újabb csodás készletet készített, ami 33 csodás papírt, és 110 még gyönyörűbb elemet tartalmaz. És ez a csodás készlet most mindössze 1$-ért a tiéd lehet! Szóval ha tetszik, ne habozz! :)


available here @Digital Crea

Az oldalam:





Ez a fotó annyira nem nagy durranás, de Beni olyan ritkán engedi mostanában fotózni magát, hogy amikor direkt felszólított rá, hogy tegyem meg, tudtam, hogy ezt a fotót mindenképp fel fogom dolgozni. Először csak sima oldalnak készült, de aztán arra gondoltam, hogy mégis duplaoldalt csinálok, egyszer hátha... (Inkább be se fejezem... :D)
És ha ellátogattok Kalina blogjára, akkor letölthettek egy freebie-t is:


DOWNLOAD here @Kalina's blog

4. MISS MADI by Stacy's Back Door Designs
Stacy vendég dizájner a ScrapMatters-nél. És ezt a készletet készítette erre az alkalomra:


available here @ScrapMatters

Az oldalam:


Ezt az elrendezést már ismerhetitek, az egyik oldalamon már láthattátok. Annyira szorított a határidő, és annyi oldalt készítettem mostanában, hogy nem volt ötletem. Így azt az oldalamat átalakítottam templétté, és ezt használtam. Amint lesz időm becsomagolni, és feltölteni, ti is letölthetitek majd, ha tetszik...

És még lehet, hogy jövök két oldallal, ha Gabs készlete is ma jelenik meg... :D Ha nem, akkor majd holnap...


Read more...

MEMORY LANE by JoHanna Studio

>> 2010. április 28., szerda

Megjelent  Jo Hanna első készlete, Memory Lane néven. 

available here @Divine Digital

Ha tetszik a készlet, és szeretnéd megnyerni, nincs más dolgod, mint a DST-n hagyni egy kedves kommentet itt

És az oldalaim:


give me simple - templates 06 by Vinnie Pearce

Ezt a fotót nemrég használtam egy nagyfotós oldalhoz, talán még emlékeztek rá. De úgy gondoltam, hogy megér egy mesélős-emlékmegőrzős-oldalt is.
A komment: Lilikével együtt jártunk játszótérre. Ő volt az egyetlen lány a csapatban. Egyik alkalommal sem Andorkáék, sem Kristófék nem tudtak jönni, így csak ti voltatok. Amikor odaértünk, Lilike már javában homokozott. Te egyből odamentél hozzá. Leültél mellé játszani. A puszi csak a kamerának szólt, de annyira jól sikerült a fotó, hogy meg kellett örökítenem. Aztán együtt mentetek levelet gyűjteni a fa alá, és Lilike megfogta a kezedet is. Ezt már kamerán kívül. Annyira édesek voltatok. Jó ránézni erre a fotóra, és emlékezni erre a pillanatra, ezekre az időkre. De rég volt...




Ez a kép szintén nem mai darab, még 2006. júliusában készült. Benikével sétáltunk a sétányon, és mivel elaludt, leültünk kicsit napozni. Akkor készítette Peti rólam ezt a fotót.
Posted by Picasa

Read more...

BLUE EYES by Red Ivy Design

>> 2010. április 27., kedd

Alice új készlete már kapható, Ányinál már láthattatok is két csodás oldalt vele. Én kicsit megint lemaradásban vagyok... :(

available @ScrapInsider

Az oldalamat pedig Do csodás fotójával készítettem, nagyon-nagyon köszönöm neki! :)


Az elrendezés ötlete nem saját, valamelyik galériában láttam egyszer egy oldalt, ami nagyon megtetszett. De sajnos nem emlékszem, hogy hol, így nem tudok rá hivatkozni. :(

Read more...

Viszlát Jopke D., ...

>> 2010. április 26., hétfő

..., helló Studio of Jo Hanna! :)

Jopke bezárta az összes üzletét (pontosabban még az összes készlete megvásárolható összesen 35 $-ért egy darabig), és új irányba vette útját Studio of Jo Hanna néven. Kukkantsatok be hozzá, nagyon jó kis mini készleteket lehet freebie-ként letölteni nála:


Nemsokára megjelenik első készlete a Divine Digitals-nál. Még csak én is most töltöm, az előnézeti nagyon tetszik, szerintem érdemes lesz követni a blogját, és hogy merre tart... :)

--- --- ---

CT-k tekintetében más változások is vannak ám nálam: időhiány miatt leadtam kettőt közülük. 
Elbúcsúztam a Captivated Visions-tól, bár még jövök majd egy oldallal, ha megjelenik a készlet. Rachel fantasztikus készleteket gyárt, de messze áll az én stílusomtól. Nehezen tudtam jó oldalakat készíteni neki, és nem mindig éreztem, hogy sikerült kihoznom a legtöbbet a készletéből. A jóidő beköszöntével szerencsére egyre kevesebb időt töltök a számítógép előtt, így át kellett gondoljam, hogy mit bírok és mit nem...
A másik csapat, akiktől elbúcsúztam, a Pink Lotty Designs. Mónika is fantasztikus készleteket csinál, de az ő készletei is nagyon mások, mint amikkel én alkotni szoktam. Nagyon élveztem a "munkát" minden készletével, mert kicsit felrázott, új nézőpontban kényszerített, de az időhiány miatt kezdtem stresszelni. És alkotni szerintem csak teljes szívből lehet/érdemes...
Tervezem még leadni egy másik ct-met is, de ott majd csak júniusban jár le az ígért idő, így arról bővebben majd akkor.

Közben kaptam még két másik ct-felkérést is, amik annyira jól estek, mert tényleg semmit nem tettem értük azon kívül, hogy megalkottam az oldalakat. De az előző okok miatt ezeket sem vállaltam el...

Read more...

"Neves játék" Val C.-nál

Val majdnem készen van az új készletével. Fantasztikusan néz ki, nézzétek csak:



Egyetlen dolog hiányzik: a készlet neve. Van kedved segíteni neki? Ha a tiéd lesz a nyerő elnevezés, megnyered a készletet. Annyiszor játszol, ahányszor csak szeretnél. Olvass róla részletesebben (itt), játssz, és nyerj! :)

Read more...

Flowergarden by OsDesign

Na, ez meg majdnem kimaradt. Orsi készlete már a boltokban egy ideje, de péntekig féláron vásárolhatod meg:


 
available here @KKK

Az oldalam a készlettel - ez már ismerős lehet, mert a galériába feltöltöttem már régen...



Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP