Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

MEMORY LANE by JoHanna Studio

>> 2010. április 28., szerda

Megjelent  Jo Hanna első készlete, Memory Lane néven. 

available here @Divine Digital

Ha tetszik a készlet, és szeretnéd megnyerni, nincs más dolgod, mint a DST-n hagyni egy kedves kommentet itt

És az oldalaim:


give me simple - templates 06 by Vinnie Pearce

Ezt a fotót nemrég használtam egy nagyfotós oldalhoz, talán még emlékeztek rá. De úgy gondoltam, hogy megér egy mesélős-emlékmegőrzős-oldalt is.
A komment: Lilikével együtt jártunk játszótérre. Ő volt az egyetlen lány a csapatban. Egyik alkalommal sem Andorkáék, sem Kristófék nem tudtak jönni, így csak ti voltatok. Amikor odaértünk, Lilike már javában homokozott. Te egyből odamentél hozzá. Leültél mellé játszani. A puszi csak a kamerának szólt, de annyira jól sikerült a fotó, hogy meg kellett örökítenem. Aztán együtt mentetek levelet gyűjteni a fa alá, és Lilike megfogta a kezedet is. Ezt már kamerán kívül. Annyira édesek voltatok. Jó ránézni erre a fotóra, és emlékezni erre a pillanatra, ezekre az időkre. De rég volt...




Ez a kép szintén nem mai darab, még 2006. júliusában készült. Benikével sétáltunk a sétányon, és mivel elaludt, leültünk kicsit napozni. Akkor készítette Peti rólam ezt a fotót.
Posted by Picasa

4 megjegyzés:

Bíró Ágnes 2010. április 28. 23:34  

Gyönyörű mindkettő! Remélem jobban vagy már!

LaceE 2010. április 28. 23:42  

Naggggyon szép mindkettő. Kellemesek a szemeimnek :)

T 2010. április 29. 7:25  

Gyönyörű oldalak!!!

Krisz 2010. április 29. 15:29  

Gyönyörű lett mindkettő, de nekem a második a kedvencem! :)

Megjegyzés küldése

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP