Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

A szent tehenek

>> 2011. február 2., szerda

Egy oldal Julcsika imádott teheneiről, akik nélkül megáll az élet. Régóta várat magára, hogy megörökítsem ezt a témát is, most végre sikerült előnyös fotókat készítenem életünk megédesítőiről... :)


52 Inspirations 2011 by Sue Cummings and Vicki Stegall
{Basics}
{Week 5}

A komment:
A SZENT TEHENEK. Julcsika elmaradhatatlan kísérői, támaszai a bajban, társai az örömökben. A szent tehenek, akik nélkül nincs séta, nincs utazás, akik nélkül megáll az élet. Plüssök, amik megváltoztatták az életünket, a gondolkodásunkat. BÚÚÚ - ez volt Julcsika első „szava”, és ezt halljuk naponta többször még mindig.
Szerelem volt első látásra. Apró csomagként ült a MeiTai-ban, amikor kiszúrta az IKEA polcán. És mi gyanútlanul megvettünk neki. Lassan-lassan elmaradhatatlan társ lett. A második Búút már Flócitól kapta, és mi, plüssállat-imádásban járatlan szülők, engedélyeztük a találkozást. Azóta már tudjuk, hiba volt. Mert aki egy plüssállatot imád, az képes kettőt (és még ki tudja, hányat...!) is imádni. És két kézbe pont belefér két tehén. Akár az éjszaka kellős közepén is. Szóval mindig jó tisztában lenni azzal, hogy hol tartózkodik épp mindkét Búú...
A szemünk fényei lettek, drágábbak aranynál, ezüstnél, óvjuk, féltjük, szeretjük őket. És vigyázunk rájuk, mert az IKEA jóvoltából kihalás szélére sodródott a faj, tehát pótlásukra nincs több lehetőség...
És mutatom a készletet is:
available here @Oscraps

Természetesen jövök majd a heti fotókönyv-oldalammal és a belőle készült sablonnal is.



És ne feledkezzetek meg a kihívásról sem! :)


Posted by Picasa

Read more...

Pontgyűjtő kihívás - SZERELEM, SZERETET, GONDOSKODÁS

>> 2011. február 1., kedd

Újabb pontgyűjtő kihívás indult az sb.hu-n, aminek én vagyok a házigazdája. A téma a szeretet-szerelem-gondoskodás. A kihívás részleteivel itt ismerkedhettek meg:


A feladat: egy témába vágó oldal készítése valamelyik (vagy akár mindkét) freebie felhasználásával.

Mutatom is a freebie-ket (letölthető a kihívásban található linkről):

wordart freebie a scrapbook.hu regisztrált felhasználói számára
/
hungarian wordart freebie for registered users of scrapbook.hu




És a Gigi által készített:
(made by Gigi)


Az én inspirációs oldalam a szerelemről szól. Sajnos közös fotó ritkán készül rólunk, de ha lenne is újabb, valószínűleg akkor is ezt a majd' 6 éves fotót használtam volna hozzá, mert ez az a kép, ami a legjobban kifejezi, hogy mit is érzek Peti iránt. Nem akarom rózsaszín cukormázba burkolni az életünket, nálunk is vannak jobb és rosszabb időszakok, mint mindenhol. De még mindig ugyanúgy tudok lelkesedni érte, ahogyan az elején. És szerintem ez az, ami számít... Mutatom is az oldalt:

VICKI STEGALL - 52 Inspirations 2011 - Week 4
KATIE PERTIET:
Color Challenge 90609
Notebook Edges Frames No. 3
Made with Paper Flowers No. 1
In Stitches Hearts No. 1
ANNA ASPNES:
Art Play Palette No. 2
Art Play Palette No. 4
JOPKE D. - Amora
DIDO - Time Machine
TAYLORMADE - In Moderation (recolored)
KASIA - This Is Me
JERRY JONES - free textures
+saját wordart freebie (Szerelem, Szeretet, Gondoskodás - 2011. február)


Szerintem érdemes bekukkantani a kihívás galériájába is, fantasztikus inspirációs oldalak készültek... ;) És remélem, nemsokára újabb oldalakkal bővül majd! :)

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP