Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

A szent tehenek

>> 2011. február 2., szerda

Egy oldal Julcsika imádott teheneiről, akik nélkül megáll az élet. Régóta várat magára, hogy megörökítsem ezt a témát is, most végre sikerült előnyös fotókat készítenem életünk megédesítőiről... :)


52 Inspirations 2011 by Sue Cummings and Vicki Stegall
{Basics}
{Week 5}

A komment:
A SZENT TEHENEK. Julcsika elmaradhatatlan kísérői, támaszai a bajban, társai az örömökben. A szent tehenek, akik nélkül nincs séta, nincs utazás, akik nélkül megáll az élet. Plüssök, amik megváltoztatták az életünket, a gondolkodásunkat. BÚÚÚ - ez volt Julcsika első „szava”, és ezt halljuk naponta többször még mindig.
Szerelem volt első látásra. Apró csomagként ült a MeiTai-ban, amikor kiszúrta az IKEA polcán. És mi gyanútlanul megvettünk neki. Lassan-lassan elmaradhatatlan társ lett. A második Búút már Flócitól kapta, és mi, plüssállat-imádásban járatlan szülők, engedélyeztük a találkozást. Azóta már tudjuk, hiba volt. Mert aki egy plüssállatot imád, az képes kettőt (és még ki tudja, hányat...!) is imádni. És két kézbe pont belefér két tehén. Akár az éjszaka kellős közepén is. Szóval mindig jó tisztában lenni azzal, hogy hol tartózkodik épp mindkét Búú...
A szemünk fényei lettek, drágábbak aranynál, ezüstnél, óvjuk, féltjük, szeretjük őket. És vigyázunk rájuk, mert az IKEA jóvoltából kihalás szélére sodródott a faj, tehát pótlásukra nincs több lehetőség...
És mutatom a készletet is:
available here @Oscraps

Természetesen jövök majd a heti fotókönyv-oldalammal és a belőle készült sablonnal is.



És ne feledkezzetek meg a kihívásról sem! :)


Posted by Picasa

15 megjegyzés:

Lululu 2011. február 2. 7:48  

Ez nagyon édes! A kommenten kifeküdtem. :)

Osli 2011. február 2. 8:30  

Tökéletes oldal született megint. :)
Zotyámnak is volt két bábegere. A L betűs pelenka ajándéka volt. Pici vattadarabokkal tömve, ami a gyenge minőségű bélés miatt és a nyúzástól egy idő után potyogni kezdett belőle, így megszüntettem bábi mivoltukat, mondhatni bevarrtam a fenekük :) Ja, merthogy nekünk is kettő volt belőle. Eleinte egy volt itthon, egy a bölcsiben, de aztán neki is egyszerre kellett mindkettő. Mivel nem tudta kimondani, hogy egerem, ezért Edem-et mondott rá. Így ez lett a drágalátosok neve. Mostanra már kinőtte őket, egy IKEA-s panda váltotta fel az egereket, akik most a plüssös polcon üldögélnek. :)

Judit 2011. február 2. 8:54  

Tökéletes, szépséges, és annyira aranyos!!!!!!!!!! Szóval vigyorgok!!!!!

Janka 2011. február 2. 9:23  

félelmetes az írói stílusod. igen, írói. ez már az. nagyon-nagyon szívesen olvasnám a történeteidet könyv formájában is. érdemes lenne megpróbálni.

amúgy - mellékesen :D - az oldalad is csodaszép lett.

Tinci 2011. február 2. 9:27  

Nem találok szavakat! Neked írni kellene, biztosan megvenném a könyved!

Rucola Designs 2011. február 2. 10:27  

Egyetértek az előttem szólókkal! Imádom képileg-szövegileg. Nálunk 'kistakaró" volt meg macik és egyéb plüssök minden mennyiségben. Meg vannak is. :) Mikinek Pórontyka volt sokáig az ügyeletes kedvenc. :)

Rita(006) 2011. február 2. 11:58  

Magyarán Ti mint család vagytok a tehénpásztorok, akik Julcsi ölébe terelgetitek a bocikat. Éljen az IKEA!
Zseniális az oldalad, a kommented! Csatlakozom a rajongói táborhoz, ami biztos gyerkőceiddel is hamarosan gyarapodni fog!

kreatívhit 2011. február 2. 12:40  

Klassz oldal ismét.Én lehet jelen felállásban feladnék egy hirdetés hátha van még valakinek.

szrjudit 2011. február 2. 12:49  

Én is rajongok érted, az oldaladért, a szövegedért, a lányodért, mellesleg az ikeáért is, és immáron már a szent tehenekért is! :D

Unknown 2011. február 2. 13:18  

Élek-halok a kommentárjaidért Eszti!! Csatlakozom Jankához, én is annyira szívesen olvasnám őket könyv formában :) Az oldalad is szuper lett :) Nekem is volt kedvenc plüssöm, aki miatt Anyuék szerint még egyszer vissza is kellett fordulni egy hosszú útról, mert otthon maradt :P még ma is örzőm )

Krisz 2011. február 2. 22:21  

Már szinte az előttem szólok minden lemondtak. Egyszerűen éljenek a szent tehenek! :)

Secima 2011. február 3. 16:22  

"...aki egy plüssállatot imád, az képes kettőt (és még ki tudja, hányat...!) is imádni."
Ezt a mondatodat nagyon át tudom érezni. Az oldaladtól pedig odavagyok telejesen. :)

treza 2011. február 5. 21:50  

Nálunk Cincin van meg Hóember, azok nélkül senki sehova :)
Nekem egy kb. méter magas rongymacskám volt...sokszor Ő aludt az ágyamban, én meg mellette a szőnyegen :)
Szóval tökéletesen megértem Julcsi kapcsolatát a Szent Tehenekkel.

Toni 2011. február 13. 13:30  

ha-ha!!! Jót derültem: I love saint cows!

Kata 2011. február 14. 8:49  

Ó szenzációs ez a Szent tehenes oldal :) Nálunk Micimackó kultusz van, Bencét vagy Malacka vagy Tigris kíséri el az ágyba és az oviba, ami egyben jelzi a hangulatát is, mert mikor Malacka van vele akkor ő is félénk, mikor Tigris akkor pedig vidám és aktív :)

Megjegyzés küldése

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP