Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Az első közös pancsi

>> 2009. május 23., szombat



Beni és Julcsika első közös pancsolása. Egyszer ugyan voltak már egy kádban, de Beni kb. 30 másodperc múlva szólt is, hogy vegyük ki Julcsit. Így mindenképp ez az első teljes értékű együtt-fürdésük. :)
Leírás:
A zöld háttér saját készítés, ecsetekkel értem el ezt a hatást (EasyElements - Bubble Brushes).
karton háttér és keresztöltések - Bel Vidotti Beautiful
sárga szalag - Tbugz Just Ducky
Betűtípusok: cím - ValentinaJF, Captain Shiner és az o betűk ecsettel (EasyElements - Bubble Brushes), történet - Seoge Script.
Posted by Picasa

Read more...

Júlia

>> 2009. május 22., péntek



A kép Julcsikám névnapjára készült. Sajnos az eredeti blogom "eltűnt" - az adatbázis valahogy ki lett törölve -, így csak próbálkozom azzal, hogy jól leírjam, hogy hogyan is jött az ötlet. A neten barangoltam, amikor rábukkantam Liz Alpha Text Box Template-jeire, és egyből az jutott eszembe, hogy az egy névnapi laphoz mennyire menne. Csak én valahogy "kövérebb" betűtípust képzeltem ehhez, és így is csináltam meg a képet.
Leírás:
coolchick_partie3 (a képkeret saját)
Betűtípusok: J - Goudy Stout, úlia - CygnetRound, szöveg - Segoe Print.
Posted by Picasa

Read more...

Szép Júlia

>> 2009. május 20., szerda



Ez egy kicsit habos-babosra sikeredett, ami általában azért nem jellemző rám, de ehhez a képhez szerintem illik ez a körítés. Julcsám a csini fehér rucijában, kalappal. Az persze már túl szép lett volna, ha ehhez még mosolyog is, de így legalább elkerülhetem a giccses jelzőt... :)
Leírás:
wordart - Beleszerettem Janka wordartjaiba, és ezek alapján készült, egy Gerendás Péter szám alapján (bár mintha én Zorán előadásában hallottam volna először, még fiatalkoromban...).
háttér - Nadya és egy másik papír van összemosva, de sajnos nem találom, hogy az honnan való; virágok - dydyge_sosweetandprecious, keret - Wattle by Zalinka.
Betűtípusok: Júlia - Jayne, nagyobb két sor - Papyrus, háttérben lévő sorok - Arial.
Posted by Picasa

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP