Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Wintertime Love by Jopke D.

>> 2010. január 23., szombat

Egy örömhír azoknak, akik szeretik Jopke készleteit: készített egy freebiet, amit a blogjáról tölthettek le:

download here @Jopke's blog

Én ezt az oldalt készítettem vele:


ecset: serenityone_hearts

Posted by Picasa

Read more...

Waterbabe by Timo Designs

Kis lemaradásban vagyok, mert Timi új készlete már a boltban, de én csak most készültem el az oldalammal. Ráadásul csak eggyel, mert szépen lebetegedtünk mindannyian. A készlet megint gyönyörű, imádom a színeit! Meg a papírokat is, bár most nem sokat láttok belőlük. Ennek oka, hogy maszkok is vannak benne, azokat meg még a papíroknál is jobban szeretem!
És mit szeretek még? Annak a napnak az emlékét, amikor kiderült, hogy várandós vagyok Benivel. Meg is örökítettem ám, és most véletlenül találtam rá a fotóra. Persze, hogy oldalba kellett foglalnom... :)


A készlet:


avaible here @ScrapInsider
Posted by Picasa

Read more...

OKC - 365 Days of Love by Gwenipooh Designs

>> 2010. január 22., péntek

Nem tudtam ellenállni ennek az OKC-nak, annyira megtetszett a készlet. Íme, az oldalam vele:


fotó: 1point4 Stúdió (2008)

A pocakban pedig Julcsika. És egy kedvenc versem: Beney Zsuzsa Hogyan vártalak?
Azt kérdezed tőlem,
hogyan vártalak?

Mint az éjszakára
fölvirrad a nap,
mint a délutánra
jő az alkonyat,
mint ha szellő jelzi
a förgeteget –
ezer pici jelből
tudtam jöttödet.

Mint tavaszi reggel
a nap sugarát,
fagyos téli este
jégcsap csillagát,
mint az alma ízét,
tejet, kenyeret –
pedig nem is láttalak még,
úgy ismertelek.

Mint a fény az árnyat,
záport a virág,
mint patak a medrét,
madarat az ág,
mint sóhajos nyári éjjel
a fák az eget –
mindenkinél jobban téged
így szerettelek.

A készlet:

avaible here @Scrap Matters

És ha ellátogattok Gwen blogjára, akkor letölthetitek ezt a freebie-t:

download here @Gwen's blog



Posted by Picasa

Read more...

Family by Mia Design

Újabb fotót sikerült feldolgoznom az Adott fotó kihívás képeiből, Totyiét. Fantasztikus volt oldalt készíteni vele, szerintem nagyon passzoltak egymáshoz a készlettel. Totyi, ha olvasod, fogadd szeretettel! :)


És a készlet:

avaible here @2LP


Posted by Picasa

Read more...

Adore

Ildi (Kovaxka) blogján van egy kihívás: az ott letölthető freebie-vel kell oldalt készíteni, és meg lehet nyerni az új készletét. Én is elkészítettem az oldalamat, bár nem vagyok benne biztos, hogy pont ilyen oldalakat képzelt el ebből a készletből. De én annyira beleszerettem a maszkba (amúgy is maszk-bolond vagyok!), hogy mindenképp arra akartam a hangsúlyt helyezni. És bármennyire hihetetlen, de felhasználtam az egyik papírt is... :)
Ildi, remélem, tetszik!
És ha ti is kedvet kaptatok, akkor játékra fel, január 23-a éjfélig még van idő!  :)



fotó: 1point4 Stúdió
Love Checker freebie by Rucola Designs 
Posted by Picasa

Read more...

From Boy To Man by Captivated Visions & Michelle Batton Designs

>> 2010. január 21., csütörtök

Na, nem a megszokott stílus tőlem, de imádom ezt is. Meg a készletet is, amivel csináltam. És a sztorit is, amit megszkreppeltem. Ezt akartam elkészíteni az SV kihívására is, de kicsúsztam a határidőből. De most végre sikerült megcsinálnom, csak más készlettel... :) És aki szereti ezt a stílust, annak csak ajánlani tudom a készletet, mert fantasztikus papírok és elemek vannak benne.



És maga a készlet:


 avaible here @TheDigiChick

És a CV blogjáról most freebie-ket is letölthettek (INNEN). :)

Posted by Picasa

Read more...

Stand Tall by Stacy's Back Door Designs

>> 2010. január 20., szerda

Megjelent Stacy legújabb készlete. Imádom a színeit. Merthogy sárga bolond vagyok, mégpedig kifejezetten ezé a sárgáé! :) Így aztán mindenképp fel kellett használnom az oldalamhoz. Eredetileg Julcsikáról akartam oldalt csinálni, de aztán annyira magaménak éreztem emiatt a sárga szín miatt, hogy végül aztán Franci kihívására készítettem el az oldalt. Íme:


fotó: 1point4 Stúdió (2009) 


Soha nem voltam az az újévi-fogadkozó-ember. Valószínűleg nem is leszek már (bár ugye soha ne mondd, hogy soha...). Így inkább azt írtam le, hogy mire is próbálok fókuszálni ebben az évben.

És a készlet:

avaible here @Digiridoo Scraps

És ha ellátogatsz Stacy blogjára, tiéd lehet ez a gyorsoldal:

download here @Stacy's blog

Posted by Picasa

Read more...

Kedvenceim - 2009

>> 2010. január 19., kedd

Sabee és Dido után most Jankánál is láttam, és olyan jó volt nézegetni. Úgyhogy megpróbáltam én is kiválasztani a kedvenceimet a tavalyi oldalaim közül. Most épp ez sikerült, bár tudtam volna még rá pakolni, de valahol megálljt kellett parancsolnom magamnak... :) Íme:


Posted by Picasa

Read more...

Cappuccino Revisited by Kalina

>> 2010. január 18., hétfő

Kalina új készletéről csak superlativus-okban tudok beszélni. Ha azt mondom, fantasztikus, akkor sem mondtam róla túl sokat. 33 papírt és 167 elemet tartalmaz. És egytől-egyig fantasztikusak! Sajnálom, hogy nem tudok pakolgatni, mert ebből aztán lehetne. De szerintem gyönyörű minimálokat is lehet készíteni. Én ezeket csináltam:

fotó: Hot Chocolate by jinasmine @deviantart

Ritkán használok a netről fotót, de mostanában egyre gyakrabban. Mert a sok-sok személyes oldal mellett néha szükségem van arra, hogy csak úgy valami szépet csináljak. Amikor megláttam ezt a fotót, egyből az jutott eszembe, hogy mennyire passzolna ehhez a készlethez. Nem akarok vele semmi mélyenszántót mondani, csak átadni magam ennek a hangulatnak... :)


fotó: 1point4 Stúdió, 2009. 


Itt pedig a húgommal pózolunk 1981-ben, és 2009-ben. Az összebújás akkor "művészi koncepció" volt (ezt a fotót is fotós csinálta...), nem mondhatnám, hogy túlságosan rajongtam az ötletért. Ma már ez másképp van, és nagyon hálás vagyok, hogy ő van nekem! Szerintem nagyon különleges kapcsolatunk van, de erről mostanában már készítettem pár oldalt... :)

És a készlet:

avaible here @Digital-Crea

És ha tetszik a második oldalon a wordartom, akkor vigyétek nyugodtan... :)



Posted by Picasa

Read more...

CT

>> 2010. január 17., vasárnap

Na, nem újabb, arra már nem lenne erőm. Hanem leadtam két tagságomat.
Már régóta gondolkodtam, aztán tegnap egy hirtelen elhatározással megírtam Agata-nak (Eledhwen Designs), hogy sajnos nincsen elég időm. Sokat töprengtem, hogy mit adjak le, és végül mellette döntöttem. Amikor hozzá jelentkeztem, még keresgéltem önmagam. Azóta rátaláltam magamra (már ha ezt egyáltalán ki lehet jelenteni, hisz állandóan változom...), és nehezen dolgoztam a készleteivel. Egyszerűen más irányba mentem el. És nem éreztem azt, hogy ki tudom hozni a legjobbat a készleteiből. (Főleg, amikor láttam Anikó szebbnél szebb oldalait az ő készletével! :D) Nagyon kedves válaszlevelet írt: megért, és nagyon sajnálja. Ha bármikor szeretnék visszamenni a CT-jébe, csak írjak neki. Teljesen elérzékenyültem.
A másik pedig az AC Design volt. Na, nem mintha olyan sok munkával láttak volna el, hisz egyetlen készletükkel készítettem oldalt, és utána eltűntek. December végén kaptam tőlük levelet, hogy januárban jelentkeznek készlettel. Így hozzájuk azért nem kötődtem annyira. Ők még nem válaszoltak, de nekik csak ma küldtem el a levelet.

Read more...

A film forog tovább...

Azt akartam írni, hogy ez lesz az utolsó bejegyzésem mára, de ránéztem az órára, és inkább azt mondhatnám, hogy ez a mai első  bejegyzésem... :)
Ildi invitált egy játékra, az öt kedvenc filmemre kíváncsi. Na, ezzel sikerült is megfognia. Nem mintha nem szeretném a filmeket, de amióta a gyerekek megszülettek, leginkább csak sorozatokat nézek (Helyszínelők, Gyilkos elmék, 24, Flash Forward, Hősök - na, ez pont öt, de azért ezeket nem mondanám nagy filmélményeknek...)
Szóval megpróbálom összeszedni, hogy mik voltak azok a filmek, amik nagy hatással voltak rám.

1. Ben Hur (1959) Ez a film még a video-korszakhoz kapcsolódik nálam. Nekünk persze nem volt, de apám kollégiumi nevelő volt, és amikor ott vettek egy lejátszót, néha hazahozta hétvégére. Én meg minden egyes alkalommal kölcsönkértem ezt a filmet, és megnéztem.
2. Dirty Dancing (1987) Szintén ez a történet, fűszerezve azzal, hogy ez csak rábeszélős verzióban volt meg. De így is imádtam, és amikor mostanság újranéztem, rájöttem, hogy imádom még ma is. :)
3. 1492 - A paradicsom meghódítása (1492: Conquest of Paradise, 1992) Ez már igazi moziélmény, moziban is láttam vagy háromszor, és ki tudja, hányszor dvd-n.
4. A Keresztapa I-III. (The Godfather, 1972, 1974, 1990) Leginkább talán a zenéje fogott meg, de ez azért ahhoz nem lett volna elég, hogy többször is megnézzem... :)
5. Mátrix (The Matrix, 1999) Ebből az első rész az, amiért rajongok. Persze megnéztem a többit is, de azokat csak egyszer. Az elsőt már nem tudom, hányszor... :)


És végül egy ráadás: A szív hídjai (The Bridges of Madison County, 1995) - A filmet láttam először, és nagyon tetszett. De azt többször nem néztem meg. Viszont a könyvet legalább 15-ször olvastam már... :)


Na, és még egy, mert nem lenne szép, ha kihagynám. Imádom a Harry Potter sorozatot, minden könyvet olvastam, és ez az, ami nagyon-nagyon ki tud kapcsolni. És természetesen az összes filmet is megnéztem. Na meg a Gyűrűk Ura mindhárom részét is! :) És ezzel tényleg befejezem...


És akikre én kíváncsi lennék: Kriszta anyu, Mörjike és Altalena.

Read more...

Template freebie

Egy kis meglepi: ha tetszett a Zsunak készített oldalam elrendezése, akkor ne habozz, vidd magaddal! :)


letöltés / download

Posted by Picasa

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP