Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Játék Merikánál

>> 2011. május 19., csütörtök

Merika látogatóinak száma átlépte a 35.000-et, és ennek örömére (nem kevésbé a miénkre is!) játékot hirdetett. Egy szerencsés nyertesnek készít egy albumot, hozzá való dobozzal. Szerintem érdemes egy kommentet hagyni neki! ;)

Read more...

Scrapbook Napok és gondolatok

>> 2011. május 15., vasárnap

Egy fantasztikus hét múlt el, tele kihívásokkal és tele csodásabbnál csodásabb oldalakkal. Hihetetlenül inspiráló volt be-bekukkantani a scrapbook.hu galériájába a múlt héten (érdemes megnézni az egyes kihívások galériáit!)
Ennek ellenére sajnos én most kimaradtam a kihívások többségéből. :( Olyan szintű kimerültség állapotába sodródtam, hogy csak aludtam. És kicsit átértékeltem a dolgaimat...
A scrap nagyon fontos szerepet játszik az életemben. Önkifejezés, az alkotás szabadsága, a történések feldolgozásában segítő "eszköz" - ezeket jelenti nekem. Éppen ezért nem hiszem, hogy valaha is teljesen abbahagynám. DE. Az utóbbi időben - munka, utazás, család - mellett elég kevés időm van. Próbáltam az alvásidőmből lecsippenteni a szükséges többletet, de a hatása fizikai tüneteket öltött.
Így jutottam arra a döntésre, hogy lemondom a CT-tagságomat Sue-nál. Akik ismernek, tudják, hogy mennyire szeretem a készleteit, és mennyire boldog voltam, amikor bekerültem hozzá. Egy kis halál volt eljutnom odáig, hogy visszalépjek. De megtettem.
Valószínűleg kevesebb oldallal is jelentkezem majd, de nem tűnök el! Sokat jelent nekem a scrap, a közösség, annyi pluszt kapok, amiért érdemes csinálni! Folytatni szeretném a havi pontgyűjtő kihívásaimat is az sb.hu-n . Mindössze csak annyit jelent, hogy a scrap-et olyan helyre próbálom "besorolni" az életemben, hogy energiát meríthessek belőle, és ne kimerüljek tőle... ;)

...

Ezek után mutatom is, hogy azért készítettem ám oldalakat is:


::: credits :::

2. Janka AAM Mindent magamról 2. kihívása alapján inspirálódva, Didó csodás készleteivel Zsózsajulikáról:

::: credits :::

3. Sapimanó Hármat válassz kihívására pedig egy családi fotót dolgoztam fel:

::: credits :::

További szép hétvégét mindenkinek!!!!!! ;)



Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP