Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Milyen vagy 1 évesen?

>> 2009. december 12., szombat



Margarita by Jopke D.

Na, ja, még mindig nem untam meg az én egyéves királylányomról az oldalkészítést... :) De erre is biztosan kíváncsi lesz majd pár év múlva. Vagy ha ő nem is, de a gyerekei...
Posted by Picasa

Read more...

Ajándékok Val C.-től és a kreatív csapattól

Val igazi meglepetéssel kedveskedik azoknak, akik szeretik a készleteit. December 12-25. között minden nap begyűjthettek egy-egy ajándékot. Ha érdekel benneteket a dolog, nem kell mást tennetek, mint követni a CT-fórumát, vagy a DSC-t.


És itt az első meglepetés, egy karácsonyi QP, amit én készítettem. Sok-sok szeretettel:
---
Here is the first gift: a QP from My Wish kit by Val C. Designs:


Posted by Picasa

Read more...

Jump

 
Sketchy 1 by LieN
Simply lime kit by LieN


Nagy rajongója vagyok LieN-nek, bár eddig még sohasem készítettem oldalt a készletével. Most megtettem. Ez a template a hírlevélre feliratkozottaknak volt letölthető, és habár elég kicsi rajta a fotó, annyira aranyos volt, hogy készítettem vele egy oldalt. Benikémről, ahogy éppen ugrál. :)

Posted by Picasa

Read more...

Boldog születésnapot, Julcsika!

>> 2009. december 11., péntek


Composure addon by TaylorMade
My Daily by Ange Designs
Fantasy masks by NatashaNaSt Designs

Édes pici lányom ma lett egy éves! Hihetetlen. Na,nem kezdek el áradozni, egy korábbi posztomban már megtettem, de azért magamban ma is csodaként élem meg a dolgot. És elkészítettem ezt az oldalt, a fotó ma készült a kisasszonyról. :)

UPDATE: A kisasszony egyéves születésnapja alkalmából kapaszkodás nélkül felállt! :) :) :)
Posted by Picasa

Read more...

Blue Christmas by OsDesign

>> 2009. december 10., csütörtök

Orsi nem tétlenkedik, alig jelent meg az első készlete, és nemsokára kapható a következő is. Gyönyörű! Igazi karácsonyi csoda! Az előző készlete is nagyon tetszett, de ez a mostani a szívem csücske. Annyira szépek a kékek, és hozzá az ezüst... Tökéletes. És itt az oldalam vele:


fotó: Christmas Ball by fotoman228 @deviantart

Nem nagyon készült eddig jó karácsonyi fotónk, így kénytelen voltam a neten körülnézni. A szkreppelés nekem nagyon személyes dolog, így mindenképp olyan képet kerestem, ami nem embert ábrázol. Ebbe egyenesen beleszerettem. Aztán idézet után kutattam, és ez nagyon megérintett. Hát, így született ez az oldal. Remélem, hogy az idén már készülnek használható fotók is! :)

És itt a készlet előnézeti képe:

coming soon @Digiscraps3
Posted by Picasa

Read more...

Drága Kincsem

>> 2009. december 9., szerda



Make a Wish by Damayanti Studio
Inspire by Red Ivy Designs

Én olyan tulok tudok lenni néha! Egy ideje már értetlenül állok, hogy mi történhetett az én gyönyörű, kedves, okos, aranyos nagyfiammal, mert mostanában kezelhetetlenül hisztis. Szerencsére hétvégén nálunk volt anyukám, és ez lehetővé tette, hogy kicsit kívülről szemléljem a dolgokat, és persze anyuval is beszélgettem. És így közösen rájöttünk, hogy mi lehet a probléma.
Az utóbbi 1-2 hónapban folyamatosan beteg volt valamelyik gyerek, majd később jött a láz, egy hétig Julcsika, majd Beni, és megint Julcsa. Ez persze kellőképp kimerített mindenkit, és én marha, öntudatlanul, figyelmetlenül, szinte kivonultam az én drágám életéből.
Korábban mindig vagy én vittem oviba, vagy én hoztam el. Aztán jöttek a betegségek, és apa hozta-vitte. Én folyamatosan fáradt és ideges voltam. És persze ahelyett, hogy észrevettem volna az első jeleket, csak rászóltam, majd rákiabáltam. És ez aztán csak elmélyítette a problémát. Hogy lehettem ennyire figyelmetlen?!
Aztán most hétvégén elmentünk kettesben játszóterezni, és amikor mentünk haza, akkor a lépcsőházban elhangzott ez a mondat: "Anya! Én mindig ott szeretek lenni, ahol te vagy!" Még most is elszorul a torkom, ha rágondolok, és azóta folyamatosan ez jár a fejemben. Mennyire meg lehetett rémülve az én kis lelkem, hogy ekkora hisztiket csinált! Azóta több időt töltök vele, és már pár nap után látszik a hatás. Istenem! El sem tudom mondani, hogy mennyire szeretlek, Édesem!

Posted by Picasa

Read more...

Coffee Shop

>> 2009. december 8., kedd

Vinnie Pearce blogjáról indulva bukkantam erre a helyre, ahol nagyon jó kis ingyenes PS Action-ök vannak - többek között... :) Érdemes bekukkantani! :)
http://coffeeteaphotography.blogspot.com/

Read more...

Hírek

És megint jók! :) Elküldtem az oldalaim DST-linkjeit, és nemsokára kaptam is egy nagyon rövid választ, hogy köszönik, és tetszenek. Majd pár perc múlva jött egy újabb üzenet, hogy regisztrálhatok a Mia Design CT-fórumán!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Annyira örülök! :) És összességében olyan szerencsésnek érzem magam. Egy hely kivételével eddig mindenhová sikerült így vagy úgy bejutnom, ahová szerettem volna. Még egy nagy álmom van, remélem, egyszer ez is sikerül majd.
Ja, és majd elfelejtettem: A múlt héten jött egy másik kedves levél is. Vendég CT-tagnak jelentkeztem a Captivated Visions-höz, és ők is elfogadták a jelentkezésemet. Még nem tudom, pontosan mikor, de január és március között valamikor az ő készleteikkel is alkothatok. Kicsit más stílus, de az ő munkáik is nagyon tetszenek! :)

Read more...

OKC - Boy by Mia Design

Ez volt az az OKC, amiről már lemondtam magamban. Ugyanis általában pár órán belül válaszolni szoktak a jelentkezésre, itt meg napok teltek el. Mivel ide is jelentkeztem anno CT-tagnak, és nem válaszoltak, úgy voltam vele, hogy egyáltalán nem tetszett nekik a galériám, így az OKC-ra sem vagyok befutó... :)
Az oldalak - a készlet témájából adódóan - Benikémről készültek.


Ez a fotó az oviban készült, és olyan kis huncutul néz rajta. Imádom, amikor ilyen!


Ez a fotó pedig a születése napján készült róla. Ezt még nem is dolgoztam fel, úgyhogy pont ideje volt már... :) A komment, ha nem lenne olvasható ebben a méretben: "2006. május 6-án hajnalban zuhogott az eső. A szülőszoba ablakába kapaszkodva küzdöttem a fájásokkal, és vártam, hogy emberi idő legyen, hogy végre felhívhassam Petit, hogy reggel már a kórházba jöjjön. Csigalassúsággal vánszorogtak a percek, amíg végre megérkezett. A fájások erősödtek, de Benikém még mindig nagyon fenn volt. Végül 12:45-kor megcsászároztak, és megszületett ez a gyönyörű kisember. Épp csak egy pillanatra láttam, aztán már vitték is az inkubátorba, megfigyelésre. De este már szopizott egy kicsit és végre magamhoz ölelhettem. Gyönyörű pillanat volt!"


Eredetileg csak az első két oldal készült, de ma olyan alkalom adódott, amit ezzel a készlettel kellett megörökíteni... :) Benikém épp a Peti által szépen kiválogatott és összehajtogatott ruhákra ugrándozik. A munka ugyan kárba veszett, de annyira boldog volt a legény, amilyen már régen nem. Ehhez képest pedig mi az az egyórányi válogatás és hajtogatás...?! :)
Így végül a galériákba csak az utolsó két oldal fog felkerülni, de itt azért megőrzöm az első oldalamat is.

És itt a készlet:

megvásárolható itt / avaible here @twolittlepixels

Ellátogattam a Mia Designs honlapjára is az elérhetőségért, és kinn vannak a CT-tagok alkotásai a készlettel. Érdemes megnézni, gyönyörűek készültek. Értem már, hogy miért nem fértem be a csapatba... :) :) :)


Posted by Picasa

Read more...

Peonia by Eledhwen - újra...

>> 2009. december 7., hétfő

Ha tetszett a készlet, amiből a mai oldalaim készültek, látogass el a DST-re, és hagyj egy kedves kommentet ebben a topic-ban. :) Sok szerencsét! :)

Read more...

Adott fotó

Na, meg is kaptam megérdemelt büntetésem/jutalmam... Majd elválik melyiket. Most az én fotómat sorsolta ki Secima. Nagyon várom a képeket, úgyhogy most méginkább rosszul érzem magam, hogy folyamatosan késve készítem el az oldalakat. (Bár legnagyobb meglepetésemre Eráéval pont befutottam az utolsó pillanatban...)

Read more...

Lilla - Eralillának


Amora by Jopke Designs

Nagyon-nagyon szégyellem magam, mert megint lemaradásban vagyok az Adott fotó játékon. És amiatt is, mert mostanában nem is kommentelgettem annyit, se a blogokon, se az sb.hu-n. Ráadásul ugye itt a sok nyeremény készletem is, amikbe egytől-egyig szerelmes vagyok. Szóval gyorsan csináltam is egy oldalt Eralillának. Gyönyörű lánykája látható rajta, szerintem szenzációs a fotó. És nekem annyira passzolt hozzá Jopke készlete. A fotó kicsit színezve van - pontosabban inkább csak színtelenítve néhány árnyalat.
Era! Remélem, tetszik! És köszönöm azt a sok-sok kedves kommentet, amit rendszeresen hagysz a blogomon! És ne haragudj, hogy nem mindig sikerül viszonoznom! :) Remélem, ezzel az oldallal kicsit sikerült jóvátennem... :)
Posted by Picasa

Read more...

Peonia by Eledhwen Designs

Megjelent az Eledhwen Designs új készlete, a Peonia. Egy kis felüdülés a karácsonyi és téli készletek kavalkádjában. Nagyon jó kis elemek vannak benne! Amikor először néztem meg a készletet, kicsit gondban voltam, de aztán ihletet merítettem a DST-n, és végül sikerült két "minimál pakolgatós" oldalt készítenem, amivel elégedett is vagyok. És akkor jöjjenek az oldalaim:

Ezen a fotón Julcsikám van, épp nagyon elmélyülten szemlélt valamit. Imádom ilyenkor a kis pofiját. Nagyon tud koncentrálni. Főleg a bátyjára... :)




Itt pedig Norka barátnőm középső lánykája, Zsófika feszít fürdőruhában - bár ez pont nem látszik a fotón... :)

És itt a készlet előnézeti képe:

megvásárolható itt / avaible here @Digiscrapbooking.ch

És a második oldalamból készült egy QP is, Agata ezt választotta a kettő közül!



UPDATE: A második oldalamat kiemelték a DST-n! :) (itt)

Read more...

Mikulás, ...

..., Mikulás, öreg Mikulás!
Járt ám nálunk is. És szinte már szégyellem újságolni, de nyertem egy újabb készletet is. Ez lenne az:

És ma kaptam egy e-mail-t is, amire már nem is számítottam. Még a hét elején jelentkeztem egy OKC-ra, de mivel nem kaptam választ, lemondtam róla magamban. De ma megjött az e-mail, a letöltési linkekkel. Kedden már az oldalakat is láthatjátok majd... :)
Addig is holnap jövök az Eledhwen Designs új készletével.
És remélem, másnak is ilyen jó kis Mikulása volt! :)

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP