Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Lilla - Eralillának

>> 2009. december 7., hétfő


Amora by Jopke Designs

Nagyon-nagyon szégyellem magam, mert megint lemaradásban vagyok az Adott fotó játékon. És amiatt is, mert mostanában nem is kommentelgettem annyit, se a blogokon, se az sb.hu-n. Ráadásul ugye itt a sok nyeremény készletem is, amikbe egytől-egyig szerelmes vagyok. Szóval gyorsan csináltam is egy oldalt Eralillának. Gyönyörű lánykája látható rajta, szerintem szenzációs a fotó. És nekem annyira passzolt hozzá Jopke készlete. A fotó kicsit színezve van - pontosabban inkább csak színtelenítve néhány árnyalat.
Era! Remélem, tetszik! És köszönöm azt a sok-sok kedves kommentet, amit rendszeresen hagysz a blogomon! És ne haragudj, hogy nem mindig sikerül viszonoznom! :) Remélem, ezzel az oldallal kicsit sikerült jóvátennem... :)
Posted by Picasa

1 megjegyzés:

eralilla 2009. december 7. 22:08  

Eszter! Nincs mit jóvátenned! Sajnos én sem tudok annyit kommentelni amennyit szeretnék.
Ez viszont igazi meglepetés volt Tőled. Az sb.hu-n még nem is láttam. Nagyon szépen köszönöm! Szép oldalt készítettél. Köszi, köszi!!!

Megjegyzés küldése

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP