Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Barátság

>> 2009. június 13., szombat



A CEWE 5. heti kihívása annyira megfogott, hogy az ott bemutatt technikát alkalmazva csináltam még egy képet. Benikém pár hónapja kezdett a többi gyerekkel együtt játszani, ez a kép őt, és a barátját ábrázolja.
Leírás:
deszka háttér és sárga papír - Janka
barna papírlap - Happy Doodless
rozsdás kapocs - Captivated Visions
Betűtípusok: cím - Cartoonist, szöveg - Courier New, nevek - Hobo Std.
Posted by Picasa

Read more...

You and Me

>> 2009. június 10., szerda


CEWE 5. heti kihívásra készült a kép. A feladat az ott bemutatott háttérmegoldás alkalmazása volt, minden más megkötés nélkül. Nekem erről egyből az jutott eszembe, hogy lehetne egy közös képet készíteni a férjemmel, ha már másképp úgysem jön össze... :) A fotók amúgy tavaly októberben készültek a 1point4 Stúdióban.
Leírás:
Dydyge So Sweet and Precious és Kawouette Princess Story freebie-jét használtam fel. A fotómaszk saját. A háttér ecsettel készült, az elkészítés módját a CEWE kihívásban megtalálod. Az idézet Weöres Sándor - ez szerepelt az esküvői meghívónkon is.
Betűtípusok: cím - Digs My Hart, idézet - CygnetRound.
Posted by Picasa

Read more...

Az első strandolás

>> 2009. június 9., kedd



A scrap.hu-n megjelent Paperfellow legújabb digi-kit-je, A parton címmel. Ezzel készítettem ezt a képet. A fotók már régen felhasználásra várnak, így kapóra jött ez a kit. :) Minden a készletből való, a fotómaszkot is az egyik elem segítségével készítettem.
Posted by Picasa

Read more...

A legjobb apának

>> 2009. június 7., vasárnap



A kép apák napjára készült, szerettem volna valamivel meglepni a férjemet. (Mit nem adnék, ha nekem ilyen apám lehetne... De legalább a gyerekeimnek van! )
Leírás:
A színválasztáshoz feltöltöttem a fényképet egy Palette Generator programhoz, ami kilistázta a kép főbb színeit, majd egy másik alkalmazással (Color Scheme Designer) választottam még hozzáillőket.
A címnél (jobb oldali felirat) próbáltam visszaadni a szobor színvilágát és hangulatát, és az idézetből kiemelt részleteknél is a szobor zöld színét alkalmaztam.
Összhatásában talán kicsit sötét lett, de aztán nem nyúltam hozzá, mert talán pont ezért férfias is... :)
Az idézet Mezei Andrástól van.
Betűtípusok: cím, idézet kiemelés - A bite, idézet kiemelés (körvonalas) - Aerosol, idézet - Comic Sans MS
Posted by Picasa

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP