Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Jo Hanna - új bolt a 2peas-en

>> 2010. augusztus 24., kedd

Jo Hanna új boltot nyitott a 2peas-en! És micsoda boltnyitási ünnepség: 12 termékét lehet most ingyen elvinni a DST-n. Persze mindenki csak egyet választhat, ezért érdemes sietni, aki az első, az viszi! Gyorsan kukkantsatok be!!!!!!!!!

Én is készítettem egy oldalt egy olyan készletéből, amivel még nem volt szerencsém korábban alkotni. Mégpedig Ickának, szeretettel. Mutatom a készletet és az oldalt is... Ja, és el ne felejtsem: iratkozzatok fel mindenképp a hírlevélre is (itt), mert most pl. egy fantasztikus freebie overlay van benne, ami kizárólag csak így érhető el (ezt is használtam az oldalon):

available here @2peas


 - only for Jo Hanna's newsletter subscribers -

És az oldalam:

6 megjegyzés:

Rucola Designs 2010. augusztus 24. 18:20  

Gyönyörű, amit a képpel csináltál, és az oldal is, imádom!

icka 2010. augusztus 24. 22:08  

na most mit mondjak(azon kívül, hogy ezerszer is köszi!!!)
nem tudom, hogy csinálod, de istennő vagy!

Rita(006) 2010. augusztus 24. 22:54  

Te Eszti, 1000-el pörögsz! Nagyon klassz az Ickának készült oldal, a Thasos-os és Boszikás oldalad is! Gratula érte! Jól mondta Icka: "Istennő vagy"!

kreatívhit 2010. augusztus 25. 10:40  

Ez fergetegesen jó lett!

Megjegyzés küldése

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP