Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Barátok mindörökké

>> 2009. augusztus 9., vasárnap



Betűk: Rough_Typewriter, CK_Alis_Hand_Of..., Stencil

Eredetileg a Janka és Sabee által készített Forever Friends készletet szerettem volna használni, de ahogy elkezdtem piszkálni a képet, a Lab Color módban sikerült előállítanom egy olyan rózsaszín-kék színkombinációt, amihez nem illettek volna a készlet színei. Így ez kicsit tolódik, azt hiszem, Benedek képénél fogom majd kipróbálni.

Az eredeti fotónak leginkább barnás-zöldes árnyalatai voltak, amiket szintén imádok, de épp a Lab módot tanulmányozgatom. Aztán kicsit "rajzosítottam" is a nagy képen (a lépéseket itt tudjátok megnézni. Ha esetleg valakit érdekelne, és nem egyértelmű - semmi magyarázat nincsen benne -, akkor nyugodtan kérdezzetek!).

A maszk saját készítés, Sabee maszkja alapján. Sajnos az ő gyönyörű maszkját nem tudtam felhasználni, mert kimaradt pár fontos részlet a képből vele. A cím ötletét pedig a Designer Digitals-ról vettem.

Történetét tekintve a kép a Szerelem első látásra c. kép folytatása. Itt a főszereplő már Nyuszi, aki Maci hiányának pótlására érkezett a családunkba. És a szöveg, ha esetleg nem lenne olvasható:
Nyuszi vállalta azt a hálátlan feladatot, hogy szívedben megpróbálja betölteni Maci helyét. Szerencsére felmérted a helyzet komolyságát, és nem nehezítetted meg a dolgát. Gondolom, ezért örökre hálás lesz neked. Szerelem azért nem lett belőle, de valószínűleg elfogadta és megértette szíved bánatát, így barátságodba fogadtad. Ha kedvességeddel nem is, de határozottságoddal egyből levetted a lábáról - mint a mellékelt ábra is mutatja. Azóta elválaszthatatlanok vagytok. Elalvásnál a fülét moncsolgatod, és mindig hangos üdvrivalgásban törsz ki ébredés után, amikor észreveszed, hogy hűen őrizte álmodat. (Habár Macit mi száműztük az életedből, te valószínűleg az ő hűtlenségének tudod be eltűnését, így mindig megjutalmazod Nyuszit, aki viszont el nem mozdul mellőled.) Remélem, hogy a barátságotok akkor is tartani fog, ha Maci visszatér.

Posted by Picasa

1 megjegyzés:

csuti 2009. augusztus 10. 6:23  

Nagyon szép! És tetszik, amilyen csodát tudsz varázsolni a képekkel.

Megjegyzés küldése

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP