Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Újdonságok és freebie-k - Rainbow és Mörjike

>> 2010. július 23., péntek

PITBIKE  by Rainbow Design

Kata egy igazán férfias új készlettel jelentkezett, én imádtam.

available @SI and @SIS

Hétvégén Hévízen voltunk, és ahogy autókáztunk vissza Pestre, rengeteg motorost láttam. Én sosem voltam igazán lázadó, de azért sokszor eljátszottam a gondolattal, hogy milyen is lehet motorra szállni, mindent magam mögött hagyni és menni, amerre látok. Ahogy ültem a kocsiban, és néztem a motorosokat, hirtelen újra rámtört ez a hangulat (na, nem tartott sokáig, mert ránéztem a gyerekekre, és semmivel nem cserélném ezt el... :D). De azért egy oldalt készítettem róla:

fotó: drive by skillyaslig @deviantart

És ha ellátogattok Kata blogjára, akkor ez a freebie is a tiétek lehet - és persze megcsodálhatjátok, hogy milyen gyönyörű oldalakat készítettek a ct-tagok:

download here @Kata's blog


---
TIK-TAK ADD-ON by Mörjike

És egy új hír, amit lehet, hogy már Ági blogján olvastatok. Bekerültem én is a CT-jébe, bár a nyárra kértem egy kis könnyítést. :) Az új készletével nem tudtam határidőre oldalt készíteni, de az add-on-nal sikerült elkészülnöm időben. Mutatom az add-on-t is és a készletet is:

available here @LDD

a mai napon ingyenesen letölthető!!!!

És a készlet:
available here @LDD

és ha most együtt teszed őket a kosaradba, akkor 35%-ot megtakaríthatsz! :)

Az oldalamnak pedig története van. :) Amióta a gyerkőcök megszülettek, főként csak sorozatokat nézünk (24, CSI, stb.), mert 45 percünk általában van, de ha nincs is, az bármikor megszakítható, újrakezdhető, érzelmileg nem érint, ha nem tudom meg pont akkor, hogy mi lett a vége. 
De a hétvégén megnéztem egy filmet - végül csak én, mert szegény Peti olyan fáradt volt, hogy elaludt... :D -, ami nem volt egy nagy szám, de azért egyszer nézhető romantikus limonádénak elment. Kicsit nosztalgiázós-romantikus hangulatba kerültem tőle, és eszembe jutott, hogy mennyit köszönhetek az exbarátaimnak: hisz a velük átélt csalódások miatt lettem képes arra, hogy most boldog házasságban éljek. Erről szól az oldal:

Kit Tik-Tak
Tik-Tak Add-on
Basics Stitches 1
all by Designs by Mörjike

A komment: Köszönöm nektek, hogy velem voltatok. Köszönöm nektek, hogy megbántottatok! Köszönöm, hogy néha úgy érezhettem, hogy az életem romokban hever. Mert gondolkodásra késztetett, és új alapokon építhettem újra mindent. Ami szép volt, szép volt, nem tagadom meg, de már nem számít. A rosszak viszont végigkísértek, és segítettek abban, hogy megtaláljam a helyem. Hálás vagyok minden rosszért, amit kaptam tőletek! És hálás vagyok a sorsnak, hogy Petivel csak ezek után ismerkedtem meg. Helyemen vagyok! És mostani életem értelmet ad minden egyes legördült könnycseppnek... Köszönöm! 


6 megjegyzés:

Névtelen,  2010. július 23. 14:29  

Just a quick note to let you know that a link to this post will be placed on CraftCrave in the DigiFree category today [23 Jul 12:00pm GMT]. Thanks, Maria

kreativhit 2010. július 23. 14:52  

Hát kész vagyok nincsenek szavaim. ...ilyen érzésem lett. Mocis kép pedig fergeteges lett.

Kovaxka 2010. július 23. 15:33  

Megáll az eszem, hogy tudsz ilyeneket leírni??!! Kalapemelés. Én mociztam lánykoromban, naná :), de már én se mernék felülni. Az oldalak mesések!

Mumure 2010. július 23. 20:41  

Fantastic pages!
Have a nice week-end xx

szrjudit 2010. július 23. 22:36  

Esztikém, hogy tudsz mindent ilyen pozitívan látni? Gondolom az idő távlata is kell hozzá, mert a csalódások nagyon tudnak fájni. Ez is benne van ám a szavaidban. Eszméletlen kifejező az oldalad, csodálatos vagy! A mocis képért külön puszi! Vagáááány! :D

Juma 2010. július 24. 1:44  

Természetesen mindkét oldalad csodálatos! A "motoros vágyad" is sokszor átéltem, bár nem a motor volt fontos a számomra!
A másik oldalad egyszerűen fantasztikus. Nagyon szép vagy és bátran megmutatod a lelked! Gyönyörűűűű!

Megjegyzés küldése

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP