Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Quincy by Miranda Scrap Designs

>> 2009. október 29., csütörtök

A DST-n találtam ezt a One Kit Call kihívást, és nagyon megtetszett a készlet. Szerintem gyönyörűek a színei! Próba szerencse alapon kommenteltem, és Miranda ki is választott.A készletet itt tudod megvásárolni hamarosan. (A kihívásban az szerepelt, hogy pénteken vagy szombaton lesz elérhető.) És íme az én oldalaim, kikről másról, mint a gyerkőcökről... :)Julcsikánk és az elválaszthatatlan IKEA-s tehén. (A biztonság kedvéért már kettő is van neki - ha az egyik mosásban lenne -, és ha mindkettő szem előtt van, akkor egyszerre próbálja szorongatni. Ez persze elég bravúros mutatvány, ha az ember egyik keze foglalt... :)[GSO - DST]

És egy oldal Benikémről. Most ez a kedvenc fotóm róla. Olyan jól látszik az a gyönyörű, értelmes tekintete! (Hogy elfogult vagyok...?! Igen! Egy anyának ez a dolga... :D) Miranda ezt az oldalamat választotta, ez szerepel majd a "kitpreview"-ban (hogy mondják ezt magyarul?!).
Posted by Picasa

2 megjegyzés:

Kovaxka 2009. október 30. 2:42  

Gartula! :) De szép mindkét oldal, és pláne mindkét gyerek! :)

csuti 2009. október 30. 7:31  

Gratulálok! Szép oldalak!

Megjegyzés küldése

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP